Šta je novo?

Xiaomi Mi4c

Poslednja izmena:
Nakon sepeta izgubljenih živaca na MIUI, flashao sam RR 5.8.2 i za sada je sve 5. Telefon leti.
Kamera ne znam kakva je, kakva god da je, spreman sam je žrtvovati. :D

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Koristio sam sve custom romove na mi4c. Miui8 je ubedljivo najbrži i najfluidniji. Teško mi je u to da poverujem ali je tako. Jedino je multitasking bolji na cm/aicp/rr. A na custom romu pre ili kasnije iskoče bagovi koji krenu da mi jedu živce. A možda sam već i mator za svo to budženje... ko zna :)
Najbitnije je da imamo izbor pa neka svako koristi šta voli B-)

Gesendet von meinem Mi-4c mit Tapatalk

Poslednja izmena:
Koristio sam sve custom romove na mi4c. Miui8 je ubedljivo najbrži i najfluidniji. Teško mi je u to da poverujem ali je tako. Jedino je multitasking bolji na cm/aicp/rr. A na custom romu pre ili kasnije iskoče bagovi koji krenu da mi jedu živce. A možda sam već i mator za svo to budženje... ko zna :)
Najbitnije je da imamo izbor pa neka svako koristi šta voli B-)

Slazem se,nakon dana koriscenja AICP vratio sam se na miui,lepsi je,fluidniji i kamera bolja :D

Ali slobodno mogu reći da je trajanje baterije skoro duplo duže na aicp-u. Bar kod mene.

Ali slobodno mogu reći da je trajanje baterije skoro duplo duže na aicp-u. Bar kod mene.
Ako ne moze da izvuce dva dana aktivnog koriscenja, meni nista ne znaci duze trajanje. Ako mi uvece ostane 40% baterije, ide na punjac.

Ne, radi root OK. Probaj da reinstaliraš Magisk. Takođe probaj sa promenom Selinux moda u Dev opcijama.

Ne, radi root OK. Probaj da reinstaliraš Magisk. Takođe probaj sa promenom Selinux moda u Dev opcijama.

Probao sa reinstall Magisk-a , ali izgleda da je problem u verziji, ima neki sitan bug. Samo sto sam ovo saznao kad sam vec vratio MIUI, probacu opet AICP kad izadje nova verzija, trebala bi za koji dan.

Jedno pitanje vezano za miui. Kada blokiram neki broj nepoznat kako i gde posle u miui da ga nađem i da ga odblokiram ? Hvala

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Resio sam jutros da probam poslednji AICP (20170421) , ali opet isti problem, nije rutovan. Uđem u Magisk, prodje safety net proveru ali roota nema. Da li neko zna kako da ga rootujem? Da nema mozda veze sa TWRP pa da ne flesuje dobro, imam TWRP v2.8.7.0 i ROM radi normalno, ali root me zeza.

@r!sc Hvala na linku, to je bio problem. Sa starim TWRP (v2.8.7.0) uopste nije flesovao Magisk pri instalaciji ROM-a, ali nije ni izbacivao gresku, vec ga je jednostavno ignorisao. Sad ima root.

El probao neko ovaj zadnji EU Stable ROM V8.2.1.0.LXKCNDL? Na kom se Androidu bazira? Ja sam na 8.1.3.0.LXKCNDI i radi mi ok, pa ne znam da li da prelazim uopste.

El probao neko ovaj zadnji EU Stable ROM V8.2.1.0.LXKCNDL? Na kom se Androidu bazira? Ja sam na 8.1.3.0.LXKCNDI i radi mi ok, pa ne znam da li da prelazim uopste.
Ja probo i vratio se na 8.1.3.0
Isto je 5.1
Po malo mi bagovao i ja se vratih. Jedino sto mi se ucinilo da je bolje je manje grejanje.

Ja sam na ovom 8.2.1.0 od kad je izasao. Nisam imao bagova. Mada nisam ni osetio neko poboljsanje u odnosu na 8.1.2.0 verziju. Radi sasvim OK. Android verzija je: 5.1.1 LMY47V

Vidim danas izasao miui stable 8.2.3 na nougatu.Ako neko bude testirao,neka okaci utiske :)

Ja vidim samo Kinesku verziju a to nece vise nikad stici na moj telefon :)

Nije loš poklopac. Gumirana štampa ako može tako da se kaže [emoji6] Uzeo na popustu za 5 eur ali mislim da ne vredi 10ak evra kolika je redovna cena.
a1ba59dada3ccc9cf0675575bc1d8a5e.jpg
9f2bcb9ee2fd7c30d8a087d0f08f2ba0.jpg
3731808ef1aaac4f466531572afab7b6.jpg
ed2fb829c3fa7256c205ce61ffc39a3c.jpg
5f35db2318b1a3562284f065516c5a8a.jpg

Ima li neko informaciju da li miui 8.2.3 zakljucava bootloader?Danas je izasao na xiaomi.eu,cujem da ima problema sa playstore ali da moze da se sredi lagano...

Ima li neko informaciju da li miui 8.2.3 zakljucava bootloader?Danas je izasao na xiaomi.eu,cujem da ima problema sa playstore ali da moze da se sredi lagano...

Rizikovao sam i ubacio 8.2.3. koristim ga vec sat vremena,sve je ok za sada,nema nikakvih bagova a ni poboljsanja u radu,sve je isto sem verzije androida,za bateriju ne znam jos,videcemo sutra,a sto se bootloadera tice,ne znam,ne reaguje na power i na volume up dugme,ne pojavljuje se ni kao da je zakljucan,nego samo zableji ono MI 10ak sec i restartuje se i udje u sistem,ne mogu doci do TWRP-a nikako,ne znam sta bi to moglo da bude...

Samo instaliraj twrp za nougat preko adb-a.Juče sam instalirao drugu RR-N,telefon prodisao (tačno se vidi da se miui muči kada telefon ima samo 2gb rama),kamera je ovako na oko ista,a bateriju ne mogu da komentarišem jer ga nisam nešto dugo koristio.Instalacija aplikacija ide znatno brže u odnosu na 5.1.1 eu rom sa kojim je došao.Ako nekom nešto znači,poslednji antutu je 80k ravno.[emoji2]

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno