Šta je novo?

Xiaomi Mi4c

I Ram i memorija, posto u Srbiji nigde nisam uspeo da nadjem verziju od 3GB RAM-a i 32GB memorije. :)

I Ram i memorija, posto u Srbiji nigde nisam uspeo da nadjem verziju od 3GB RAM-a i 32GB memorije. :)
Imas na kupujem prodajem da biras. Ja sam se isto dvoumio izmedju ta dva modela ali sam ipak uzeo obican redmi 3s sa 2/16 gb, nisam jurio tu verziju 3/32 gb jer mi nije trebala. A razlika ti je po meni zanemarljiva izmedju dva modela. Kameru nisam video na tom modelu ali na ovom mom je odlicna, ekran mi isto nije igrao ulogu i ne vidim neku bitnu razliku na 5 inaca bio ekran full hd ili 720p. A sto se tice baterije uz skoro 11 sati upaljenog ekrana baterija mi je drzala 4 dana i 12 sati. Ali generalno koji god da uzmes neces pogresiti.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Poslednja izmena:
Zadnja dva punjenja jedva izbaci nešto manje od 5 sati sot-a. Rom 8120. Najbolje mi se pokazao 8050, išao i preko 6 sati. Iste app koristim, identično čačkanje fona. Primetio sam i da se greje više. Čačkali nešto... telefon brže radi ali i troši više [emoji16]

Zadnja dva punjenja jedva izbaci nešto manje od 5 sati sot-a. Rom 8120. Najbolje mi se pokazao 8050, išao i preko 6 sati. Iste app koristim, identično čačkanje fona. Primetio sam i da se greje više. Čačkali nešto... telefon brže radi ali i troši više [emoji16]
Ne znam kako ti uspeva. Meni na 8050 maximum maximuma 4 sata. Internet gasim kad ga ne koristim, nemam mesenger i facebook i sl. app koje srcu bateriju. Ne mogu da kazem da sam nezadovoljan, izguram dva dana bez problema. Samo me cudi ta drasticna razlika.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Nemam ni ja mesen, facebook, instag. Mobilni surf, viber, whatsa, tapatalk, e-mail, malo tjube, sms, pozivi... to je to uglavnom. Jutros sam ga skinuo sa punjala, 5 sati sot do 16h, ostalo još 10% batt.

Ja ga ne koristim toliko intenzivno, mozda tu ima razlike. Nedeljom kad imam najvise slobodnog vremena i ne ispustam ga iz ruku, pa ne uspem toliko brzo da iscedim bateriju.

Izbacili osveženi zadnji stabilni: xiaomi.eu_multi_MI4c_V8.1.2.0.LXKCNDI_v8-5.1.zip (fixed launcher FC)

Mi-4c

Ja ga ne koristim toliko intenzivno, mozda tu ima razlike. Nedeljom kad imam najvise slobodnog vremena i ne ispustam ga iz ruku, pa ne uspem toliko brzo da iscedim bateriju.

A sad glavno pitanje, koji tip mreze korisits 2G/3G/4G :) To znaci da produzi ili skrati bateriju :)

Pozdrav svima,razmišljam se da zamenim samsung s4 za mi4 ili mi4c pa me zanima kakva im je kamera u odnosu na s4,pošto je baterija sigurno bolja na oba modela

Pozdrav svima,razmišljam se da zamenim samsung s4 za mi4 ili mi4c pa me zanima kakva im je kamera u odnosu na s4,pošto je baterija sigurno bolja na oba modela

MI4C ima najlosiju bateriju od tri modela koje si napomenu, i S4 ima dosta bolju kameru kad je u pitanju nocno slikanje i slikanje sa blicem. A posto MI4 ima isti hardver kao i S4, ne znam sta da ti kazem.
Ja znam da znam kakav je MI4C uzeo bih MI4 ;)

I meni se mi4 više sviđa,ništa onda ću sačekati da još malo padne cena mi5 modelu pa ću uzeti njega

Meni ovaj lik uopšte nije zanimljiv pošto telefon ne planiram niti da pečem na roštilju niti da sedam na njega,mene više brine taj problem sa matičnom koji se javlja

Pa to.. najveći problem matična ,senzor za otisak a i displej.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa to.. najveći problem matična ,senzor za otisak a i displej.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
To se nastavilo, potvrdjeno i u praksi kod nas?

Ili samo ona stara informacija sa ruskih foruma?

Šteta za tako dobar uredjaj. Pogotovo sada kada je počela da pada cena.

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=697094&view=findpost&p=55868264

RR v5.8.0

83deaebd7d.png

Lep skor :)

Možda vredi probati taj zadnji 14.1 od 8.decembra....?

Mislim da je to jos teska beta, ne bih ja to stavljao pored savrsenog 13.1.

13.1 je daleko od savršenstva...

Ima li gde da se kupi original baterija za ovaj telefon? Ima na ebay i aliju "originali" ali recenzije kažu da nije original. Ili bar neki kvalitetni brend zamenske baterije. Imam mi4c oko godinu dana, baterija je bas oslabila, gasi se telefon na 30% itd...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Probaj naći bateriju NOHON brenda. Ja sam uzeo za Redmi 1S, nije loša.

Sent from my MI 4W

Jel neko rutovao 8.1.2.0 i na koji način? Hteo bih da stavim ad blocker..

Moze li neko da mi objasni razliku izmedju stable i developer miuijevog roma?

Zna li neko zasto mi ke antutu skor ovako nizak na miui-u(jedva 62k),verzija je 8.1.2.0.Na cm 13.1 je uvek preko 70k isao.Ne bih da se vracam na cm,miui mi je dosta gotivniji ali kao da losije radi.

Vrh Dno