Trebalo bi da je to taj, mada sam ja još na verziji 6.8.11 ova verzija.18 je od juče ja mislim...
nakon update 6.8.11 na 6.8.18 morao da odradim samo wipe davilk i cache? Da li gubim podatke?
CM sigurno bolja baterija, ja u zivotu nisam imao bolju autonomiju na Smartphone. Sto se tice kamere, jeste losa, po dnevnom svetlu napolje pravi ok slike ali kada je unutra onda kao da ima problem da uradi fokus kako treba. Da li moze neka druga foto aplikacija da resi problem ili ce biti isto?
CM za ovaj uređaj se vise ne nadograđuje? Hoće li izaći verzija na bazi MM-a?
Za sad samo MIUI dobija nadogradnje?
@Phobiazz - koji rom koristis? Baci link. Jel ima kineskih stvari u njemu ili je čist?
Kako?Ok, hvala. Jel se ovaj TM CM nadograđuje OTA ili manuelno?
Kako?
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Pozdrav, planiram kupovinu telefona uskoro, pa me interesuje kako se pokazao mi4c? Dvoumim se izmedju njega i note 3 pro. Mi4c mi se dopada jer je maltene istih dimenzija kao i moj sadašnji telefon (Galaxy Nexus). Ako bi neko od vas bio ljubazan da sumira svoje dosadašnje utiske o telefonu (da li se greje, kakva je kamera, kvalitet izrade, kakav je u svakodnevnom korišćenju itd.), bio bih mu zahvalan![]()
Ota radi sasvim normalno na team superluminal cm.
Pozdrav ljudi ,ako moze mala pomoc.
Preporucio sam starcu ovaj fon , ali nisam ocekivao ovaj silan blot i reklame.
Verzija je 8.0.16.0 Stable koliko sam proverio bootloader je zakljucan , da li mogu da flesujem Int verziju bez otkljucavanja?
I da li mogu da ga otkljucam bez koriscenja Mi acc posto on nikad nije ni napravljen.
Pogledajte prilog 207868
Ne ispravan link 404 Not Found
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari