Drugari konacno sam dobio mi4c pa imam par pitanja. Telefon je stigao sa China stable rom V7. 0.6.0.LXKCNCI bez kineskih aplikacija i sve radi ok osim update-a. Zelio bi da ubacim eu rom jer jedan od razloga sto sam uzeo xiaomi je redovno azuriranje softvera. Ako nije problem da neko ko je to vec radio napise ukratko sta sve treba i postavi linkove. Vjerujem da ce mnogim biti od pomoci.
vala si 899765 merio, jednom seko, i opet si se zaebo.
1. Lte radi sa mtsEto, posle par nedelja researcha, nalazim se na korak od odluke da kupim ovaj telefon. Baš mi se sviđa.
Pre toga, imao bih par pitanja, pa bih vas zamolio da mi pomognete.
Verovatno ću uzeti telefon preko KP, konkretno od Vere (ne vidim da ga neko drugi ima u ponudi).
E sad pitanja...
1. Da li je ovaj Xiaomi Mi4c LTE 16GB, što se može naći kod nje, kompatibilan sa MTS-ovom 4G mrežom?
2. Ako je neko kupio ovaj telefon od Vere ili od nekog drugog prodavca sa KP, može li da kaže koji senzor ima kamera njegovog telefona? Vidim da naokolo kolaju dve varijante Mi4c-a: jedna ima Sony a druga Samsung senzor. Nekako imam utisak da je Sony kvalitetniji, pa bih voleo da mi on zapadne.
3. Ima li neko info o izvoru sa kog ti telefoni pristižu do KP prodavaca i njihovom tretmanu pre nego što dospu u naše ruke. Recimo, znamo da postoje dobri prodavci na Aliju (recimo, Top-One) koji testiraju telefon pre nego što ga pošalju. Bilo bi dobro znati da i do Vere stižu takvi, testirani, telefoni, a ne neke mačke u džaku.
Sori ako pitam previše![]()
Nije. Miui loše kešira, stabilan cm ili aosp se još uvek nije pojavio tako da nećeš ni primetiti.
Nasao sam na netu da ipak treba developer rom pa sam skinuo 6.5.26 i ubacio ga u tel sad imam kineski rom sa kineskim aplikacijama i opet mi stane na 50%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari