cyborg24
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.03.2011
- Poena
- 180
Digao sam Redmi Note večeras na MIUI6 i ne mogu reći da sam preterano oduševljen. Pošto sam i sa MIUI5 imao temu koja je bila MIUI6 i bila skoro identična kao sada ceo softver malo mi je žao da ne mogu da se vratim na MIUI5 kada hoću i da menjam iz jednu i drugu temu kada poželim. Ono što mi se ne sviđa je da za Redmi Note ne radi one handed mode koji mi je bio i jedna od važnijih stvari zbog kojih sam prelomio da updatejem. Ne znam iz kojih razloga to nisu stavili kada je preko potrebna upravo za Note. Malo mi se čini i da ne radi toliko fluidno kao MIUI5, secka na pojedinim mestima u meniju i ostalim aplikacijama i to užasno nervira kada se iz skoro savršene fluidnosti pređe na prosek.
Da li neko od vas zna jel moguće da se vrati na stariji softver sa novijeg na Xiaomi telefonima?
I još nešto veoma iritirajuće ali nije povezano sa MIUI6. Jel neko od vas ima problema na bilo kom Xiaomi telefonu sa zvukom koji se prekida pa ponovo nastavlja najčešće kada se sluša sa slušalicama? Prvo sam pomislio da nešto sa sluškama nije u redu ali onda sam probao tri različita para i sa svim se dešavalo isto. Mislim da je hardverski problem ali je jako iritirajuće jer se dešava totalno random.
Da li neko od vas zna jel moguće da se vrati na stariji softver sa novijeg na Xiaomi telefonima?
I još nešto veoma iritirajuće ali nije povezano sa MIUI6. Jel neko od vas ima problema na bilo kom Xiaomi telefonu sa zvukom koji se prekida pa ponovo nastavlja najčešće kada se sluša sa slušalicama? Prvo sam pomislio da nešto sa sluškama nije u redu ali onda sam probao tri različita para i sa svim se dešavalo isto. Mislim da je hardverski problem ali je jako iritirajuće jer se dešava totalno random.
Poslednja izmena: