Šta je novo?

Xiaomi mi3/mi4

Npr, ja sam evo imao aosp od ivana. Odlicno radi telefon, svesuper, jedino kamera je ubi boze, ko neka ne znam ni ja sta/ Pokusao da instaliram colouros cameru, medjutim, nije radila. Onda ima neki bag prilikom pisnja po tastaturi, npr jedan deo secuje vibracija a drugi deo ne. I tako. Po meni je najbolje stock miui, ili ako vise volis android okruzenje, instaliras nova launcher, i to je to

zna li neko mozda kako da podesim led diodu za whatsaap not. naime kada mi stigne not upali mi se ekran led zasvetli 3 puta i kada se ugasi vise ne svetli diodica ? cenim da postoji konflikt izmedju podesavanja za diode u samom miui i u settingsu whatsapp .
ima li resenja ?

znao sam da ima teksturu ali nisam znao da je na dodir kao neka meka plastika. ne znam kako da opisem :)

jedva ga namesti.. kinezi i njihovi budjavi romovi. a rekao sam mu da ostavi global rom,stoka..

za sada jedina dva problema su 1. komp nece da mi prepozna mob a lap top hoce ,ne znam sta da radim i 2. deluje da je zadrzana boljka svih xiaomija do sada, dosta tih zvuk u slusalici kada razgovaras sa nekim. i redmi 1s mi je bio takav.(jedan od razloga zasto sam ga prodao) cenim da sam i ja malo gluv na desno uvo i iz tog razloga mi odgovaraju mobovi kao sto je s3 gde kada pricas sa nekim cuju svi na ulici o cemu pricas :)

pa jesi li uradio prost test, prebacis telefon na levo uvo pa vidis da li je problem do telefona ili do desnog uva? :) btw, dobro je da si na ovo skrenuo paznju jer ja odmah telefon bacam kroz prozor ako se tiho cuje tokom razgovora...meni je to broj 1 stvar na telefonu jer u ovoj buci svuda oko nas tih telefon je neupotrebljiva sprava...prosto je cudno da se vise ljudi na to nije zalilo, mada koliko vidim mnogima mobilni sluzi za sve osim za razgovore :)

Proverit cu kako je kod mene, pa cu ti javiti

Ne znam stvarno, sto se tice zvuka, ja nemam nikakvih problema, danas sam bio u gradu, i razgovarao sa sestrom preko telefona, i bila je bas prometna ulica, ja sam je sve normalno, lepo cuo

Poslednja izmena:
pa jesi li uradio prost test, prebacis telefon na levo uvo pa vidis da li je problem do telefona ili do desnog uva? :) btw, dobro je da si na ovo skrenuo paznju jer ja odmah telefon bacam kroz prozor ako se tiho cuje tokom razgovora...meni je to broj 1 stvar na telefonu jer u ovoj buci svuda oko nas tih telefon je neupotrebljiva sprava...prosto je cudno da se vise ljudi na to nije zalilo, mada koliko vidim mnogima mobilni sluzi za sve osim za razgovore :)
o tome se i radi. danas retko ko koristi telefone za pozive preko mreze. najvise se koriste za kuckanje i pozive preko vibera i slicnih programa..

na levom za nijansu bolje cujem ali opet je 2 puta slabiji nego galaxy s3 npr

slavisa
nece da te doda na wa,ne znam zasto

Poslednja izmena:
slazem se sa tobom u potpunosti. strasno sa njihove strane. neka stave na max da puca zvucnik ako treba pa ako hoces onda smanji. kinezi..

d1eacd853d209d83ba1f1004fa71a8d3.jpg

inace dobio sam otu :)

Meni se čuje ok, stvarno nije kao na samsungu koji po meni ima prejak zvučnik(stojiš pored nekoga i čuješ razgovor) , ali nikad mi se nije desilo da ne čujem nekoga.

Ja miui koristim, skroz sam se navikao

da li si uradio updejt na ovu novu stable verziju ?

:)

Ti si na onom developer ROM, obicno petkom izlazi updejt.

Da, par puta se desilo da bude neki bag par dana dok ne izbace novi rom

A da li je krenuo onaj WIN10 na Mi4? Ili od toga kao po obicaju (xiaomia) nema nist? :)

Nije krenuo javno, vec ima neka prijava za testiranje, ali kako mi se cini da je to najise za Kineze. Verovatno se ceka da zvanicno izadje win10

ja ne verujem da ce izaci win 10 za mi4. ali vreme ce pokazati.

jedno pitanje. zasto ne mogu da editujem app permission ? stoji ovako zasivljeno i to je to. rootovao sam mob. mozda jer nisam ukucao mi account ?

de0b2a359894d7146d15f2566f2a8162.jpg

Mislim da treba mi account
No nisam koristio stable rom, a kod ovih developer romova, rootovanje se odvija iz aplikacije, dok za ove stable njih moras rootovati preko zip fajla.
no svakako probaj sa mi nalogom

Poslednja izmena:
LowPoly tema. Preporuka :)

bice da je do mi naloga. ali nikako da ga aktiviram , osecam da ce mi ubiti bateriju zbog milion njihovih sinhronizacija iza zavese.

Pa iskljucis Mi backup i to je to ;)

ma znam ali kinezi su to.. uvek ce nesto da drndaju pozadi [emoji23]

to ti je kao google,iskljuci ovo ono a on i dalje radi sta hoce :)

Nece ti nista faliti, ja imam mi nalog od mi2, i uvek ga aktiviram kad flesujem neki miui rom. Meni je bolji taj nalog od google naloga. Vise bih voleo koristiti miui nalog samo da moze google play bez otvaranja google naloga.

ma cekacu global dev rom pa cu sve da podesim. vidim trazili su testere tako da ce uskoro da krenu i sa tom praksom sto je def super

2519065233d470ce5b7fcb9114b19a66.jpg

stavio sam ovaj novi stabile. dodali su induski mi store,menjanje muzike na lock screenu i vise ne pucketa muzika kada se slusa na max preko sluski.

mada deluje da je skrolovanje na tt malo losije..

da. navodno loli oko sredine avgusta. mada to je kod ovih skinova nebitno. njemu da pise i android 7.0 sve bi bilo isto :)

To da, nego sam bio probao MIUI i zacudio sam se da je jos uvek kk, i nije mi se svideo. Nekako mi je njeh

Evo izisao oficijalni cyanogen mod ROM za mi3/mi4

Nazad
Vrh Dno