Šta je novo?

Xiaomi mi3/mi4

pa onda nema bolje. mada ima par prodavaca sa alija koji prvo salju posiljku u eu i onda odatle u evropsku zemlju. sve te to kosta oko 15,20 e preko normalne cene.

The European Union Express No Custom Duty NO VAT

Original Xiaomi Mi4 M4 Mi4i M 416GB WCDMA FDD LTE Mobile Phone OS Snapdragon 801 quad core 2.5GHz Screen1920*1080P Camera 13MP
http://www.aliexpress.com/item/Orig...one-OS4-4-Snapdragon-801-quad/1989566766.html

pogledaj koliko ovaj lik naplacuje slanje u eu. jedan od najboljih prodavaca na aliju

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]DXA79Mmn-nA[/YOUTUBE]

hvala hvala. merkam se sa kinezima na aliju.. videcemo

Trebao bi xiaomi da pusti u prodaju lte mi4 sa 2gb rama ali 32gb prostora.. I to sve za 1700 kineza. Veoma zanimljiva ponuda :)

Opet dilema. Mi4 3gb wcdma only za 237$ ili 2gb lte za 265$.? Lomim se vec mesec dana [emoji23]

Pare nisu toliko krucijalne. Vise me interesuje dalja prodaja(koju verziju cu lakse prodati ovde),podrska xiaomia itd itd.

Poslednja izmena:
Daj link odakle bi poručio?

Ja gledam na nekom dealnesto.com sajtu, 2gb ali podrzava lte...

Aman, 3 GB, ne *****avaj više narod ovde :D

Pozdrav, posle duzeg vremena.
Da napisem malo o telefonu Xiaomi mi4.
Kao sto znate telefon sam uzeo sa sajta KP, od prodavacice Smiljane. Sve pohvale u vezi nje, iako smo se dogovarali na daljinu ( preko mejla).

Lutam po temama, ne znam ni ja šta hoću od telefona, ni koliko para bi dao i sl. Uglavnom, vidim kod ove tvoje prodavačice mi3 za 229€. Je l' to ok cena za taj telefon i o kakvoj se garanciji radi? Pretpostavljam mađarska?

Da to je madjarska garancija, cena je ok za mi3 s obzirom da se tu ne moras bakcati sa carinom. No za te pare moze da se nadje i 64GB verzija mi3

Aj uputi me gde ima 64GB za te pare :D. I generalno ovi "mađari" jesu na stanju ili se čeka uvoz?

Evo ovde http://www.ibuygou.com/categories/xiaomi-mi3-1.html
Trebalo bi da se moze dogovoriti sa njima oko slanja, uzmes npr sa NL Post
Moras ih kontaktirati, spremni su za svaku saradnju
Npr danas nazoves Smiljanu, pitas da li ima taj i taj telefon na stanju, i ako ima onda je tu odmah, a ako nema onda ce biti za dan ili dva. :)

Poslednja izmena:
A ok. Loše sam te razumeo, mislio sam da ima kod nas 64GB za te pare. Ovo jesu lepe cene na ibuygou ali čekanje i dranje na carini mi ne ginu. A i mislim da mi je 16GB dovoljno.

To jedino zbog carine, ali ako budes narucivao preko NL Post, mozda budes imao i srece pa ti skoro nista ne naplate ovi nasi, kao i mnogima ovde koji su narucivali pakete preko NL Post-a ukljucujuci i mene.
No bez obzira mislim da ce ti biti dowoljno 16gb
Vidis mogao bij ja da se bavim poslom, da kad sam u FR narucim tel nekome i donesem po nekoj simbolicnoj naknadi :)

Nece ibuygou da salje skuplje pakete preko NL,samo dhl. Pitao sam ih ja.

Inace napokon sam narucio mi4 ! ! ! Doduse wcdma only verziju ali prezivecu nekako sa njim do kraja godine

Poslednja izmena:
Kod Kineza još jeftinije: http://www.aliexpress.com/store/product/brand-new-Original-Xiaomi-M3-Mi3-WCDMA-Qualcomm-8274AB-Quad-Core-Mobile-Phone-2GB-RAM-5/900031_1599094017.html?aff_platform=aaf&sk=rEVvAnqa%3A&cpt=1436192195425&aff_trace_key=42724264549611244

Pa ko hoće da se kocka sa carinom...nego, jeste li sigurni da IBuyGou neće da ša5e Mi3 preko NL Post-a?

EDIT: probao sam da samo popunim formular za kupovinu na IBuyGou i pod shipment mi je ponuđeno DHL i FedEx za nekih 30 i kusur evra...ništa od NL Posta.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima, zanima me porucio neko preko AliExpress-a Xiaomi MI4 i da mu je vec stigao? Zanima me koliko je izasla carina...
Hvala unapred!

Pozdrav svima, zanima me porucio neko preko AliExpress-a Xiaomi MI4 i da mu je vec stigao? Zanima me koliko je izasla carina...
Hvala unapred!

Do sada nisam koristio aosp lolipop rom, tj nisam imao prilike da vidim. Medjutim istalirao sam ga na mi4, i ono je ruzno do zla boga, odmah sam ga reflashovao sa miui rom-om.

Jel stiglo? Javi kakva su ta nova ledja, tj poklopci. Od istog prodavca sam narucio za mx4 i otvor za kameru nije bio dobro odradjen, pa sam ga morao malo oturpijati

Jel stiglo? Javi kakva su ta nova ledja, tj poklopci. Od istog prodavca sam narucio za mx4 i otvor za kameru nije bio dobro odradjen, pa sam ga morao malo oturpijati
Nije jos. :) javljam kada stigne,ali kao sto sam napisao imam dobar osecaj ;)

Ja sam zalepio zlatnu carbon foliju na ledja mog mi4. Plan je bio samo da vidim kako će izgledati, nije čak ni lepo isečeno kod otvora za kameru i ona rupica iznad ali mi se dopalo, ispod case-a se ni ne primećuje da nije lepo iseceno tako da sam ostavio. Planiram da narucim drvena ledja ali su za sad skupa

Vrh Dno