Šta je novo?

Xiaomi mi3/mi4

Meni se ta drvena nikako me svidjaju. Razmisljao sam o njima i odustao.. Da su bili od reci i da se izbacili onu teksas,koznu i mermer seriju to bi bila pobeda. Ovako su se smilovali da izbace samo smaracko drvo

Poslednja izmena:
Komšinica koja se nalazi u Kini, hoće da pazari Mi 4. Na šta da obrati pažnju prilikom kupovine? Da li ima poseban model za Evropsko/naše tržište ili je svejedno koji kupi?

Neka gleda da podrzava 4g lte. B1 i b3 to jest 1800mhz i 2100mhz. Ali se ja ne bih upustao u tu avanturu pogotovu sto je ona zensko :) a citao sam pre neki dan da je brdo mi4 kopija,mada na listi kopija je redmi note na prvom mestu

Hvala momci za info. Koliko sam je raumeo, kupiće u njihovoj (Xiaomi) prodavnici. Valjda ne postoje i kopije prodavnica? ;)

Ne postoje xiaomi prodavnice. Samo izlozbeni prostor.
Ali sigurno ima neka privatna koja je na dobrom glasu i ne valja kopije..

Može valjda online sa xiaomi shopa da naruči sa isporukom na adresu gde se nalazi?

Moze ali joj treba kinez za to.:)
Da ima lovu na kartici da kupi a da mu ti das kes.

[youtube]zlqaUTUGt5o[/youtube]

A joj kako siba multitasking kada podesi high optimization u setingsima na mi4.. [emoji15] [emoji15] (55 sek klipa)
Ne znam zasto tako nije po defoltu. Lol

Pa dobro. Ima baterije za izvoz :)
Mozda ce raditi dobro ako se stavi na normal

http://en.miui.com/thread-95630-1-1.html

Inace pre 20ak dana su izbacili pc suite za xiaomi na eng. Za sada podrzava samo mi3 i mi4. Opasna aplikacija !

Kapa dole za njih.. sreca sto se probijaju na indijsko trziste ,sada moraji sve programe da rade i na engleskom :)

Poslednja izmena:
Jel ja ovo dobro vidim ... mi4 pao na 220eur? :) Moram da angazujem kineze za jedan crni :D:D

Da da,ali su sada u kini u prodaji samo modeli od 2gb :) kostaju 1500 kineza

Stigla masina. Carina procenila paket na 100 usd ukupni harac drzavi oko 3600din. :)

Prvi utisci su fenomenalni. Da sam znao da ova glossy plastika izgleda ovako mocno uzivo ne bih narucivao onaj mat poklopac :)

Inace goldway diluje indijske verzije mi4. Nazad pise indija drugacije su nalepnice i ide fast charger za indijsko trziste

Nedelju dana koristio S3 i već zagotivio glossy [emoji14]

Na mi4 nije skroz glossy,ima neku teksturu u sebi tako da izgleda stvarno lepo

znao sam da ima teksturu ali nisam znao da je na dodir kao neka meka plastika. ne znam kako da opisem :)

jedva ga namesti.. kinezi i njihovi budjavi romovi. a rekao sam mu da ostavi global rom,stoka..

za sada jedina dva problema su 1. komp nece da mi prepozna mob a lap top hoce ,ne znam sta da radim i 2. deluje da je zadrzana boljka svih xiaomija do sada, dosta tih zvuk u slusalici kada razgovaras sa nekim. i redmi 1s mi je bio takav.(jedan od razloga zasto sam ga prodao) cenim da sam i ja malo gluv na desno uvo i iz tog razloga mi odgovaraju mobovi kao sto je s3 gde kada pricas sa nekim cuju svi na ulici o cemu pricas :)

Poslednja izmena:
jedno pitanje za vlasnike mi4 . da li vam dva puta mob sitno vibrira kada npr pritisnete back dugme. da li je to normalno ponasanje ili ne ? :)

Svaka cast kad je vec stigao. Dobro si prosao sa carinom. Izgleda da si ti malo nagluv na desno uho kao sto kazes, jer ja stvarno nemam problema sa zvukom prilikom razgovora.
Sto se tice te vibracije, ne znam meni to ne lici kao dva puta sitna vibracija, onako malo je kao produzena, tj cudnija nego mozda kod drugih telefona. Bas sad isprobavam da vidim, ali sam se vec navikao.
Sta fali rom-u, stavili su kineski?

U vezi prepoznavanja. I ja samimao problema na PC-u da ga prepozna. Neke drajvere nije mogao da instalira. No nekako je proslo, instalirao sam onaj njihov tool, koji ima i drajvere valjda

Poslednja izmena:
^^ ma neki njihov samo znani kineski rom u kome nista ne radi. sreca pa su ostavili stock recovery :)
zbog slabog zvuka moram mu dati ocenu 8/10 inace bi bio 9.5/10 . pokusacu nekako da izdrzim do nove godine sa natezanjem dok pricam sa nekim :)

kinez pisao 79 oni precrtali i stavili 100$ :)

edit: inace sada sam probao poziv preko wa.. i mogu reci da se zvucnik cuje makar 4 puta glasnije. kinezi i njihov miui,neverica

Poslednja izmena:
Pa imas onaj tool, da ga mozes kompletno fleshovati preko fastboot-a, skines globalni fastboot firmware, i samo odradish flash all, i to je to

znam ,snasao sam se sa stock recovery-om :)

Poslednja izmena:
Ok onda. Ja obicno, dobro ne kod ovog ali kod mi2 sto sam imao, on je bio sa tim kineskim romom, i onda ako samo fleshujesh firmware ostaje puno nekih bezveze foldera u internoj memoriji. Tako da ja od onda uvek odradim flash all, onda on sve izbrise, i instalira to sto ja hocu, i onda sam miran

A zasto ne flesujes neki AOSP/CM rom, sto se patis sa tim MIUI-em? :)

kada poludim sve je moguce. za sada mi se svidja miui :)

verovatno cu ovih dana da procitam 200strana 4pda foruma pa cu da presecem [emoji23]

Miui je onako na prvu loptu, najblaže rečeno čudan ali treba mu dati šansu :)

Vrh Dno