- Učlanjen(a)
- 07.02.2005
- Poena
- 320
koja je poslednja verzija gcam moda?
E ova. Slažem se da ima lepljivijih materijala ali po mom mišljenju jedan od boljih je, više kliza na staklu, u rukama nikad problema. Bolji grip zbog kompaktnosti dosta znaciXiaomi Mi Note 3 Case Cover Msvii Silm Frosted Cases For Xiaomi Note 3 Case Xiomi Note3 PC Cover For Xiaomi Mi Note3 Cases 5.5"
http://s.aliexpress.com/RZzeEbua?fromSns=Copy to Clipboard
uzeo pre mesec dana, prezadovoljan, mada nije baš da ne klizi
Najveca promena su notifikacije, sada se lakse gledaju i imaju reply tako da je zivit malo laksi. Ostalo je sve isto manje vise koliko sam primetio.stigo update, za sada ne vidim neke naročite promene
Jel mozes da postavis neku sliku sa flip futrolom? Jel gumirana? Ja imam original obicnu, prilicno je gumirana i malo teze ulazi u dzep.Rekoh da javim utiske u vezi sa original flip futrolom i 'cuvenom' hidrogel folijom.
Prvo da napomenem da je proizvođač folije Imak i da se namešta uz pomoć vode i da ni Čak Noris ono ne može da namesti bez ijedne trunke prašineDobijaju se dve folije u pakovanju ali bi meni trebalo 10 da to namestimo perfektno. Ne verujem da nešto posebno štiti od udaraca a čak i ne pokriva ivice u potpunosti kao što je naglašeno. Naručicu neku PVC foliju i da batalim više ovo. Pre ovoga sam imao staklo ali se vazduh po ivicama uvukao i to je odvratno izgledalo. Uglavnom, ne preporučujem. Ima nekih koje se nameštaju bez vode i imaju graničnike za lakše montiranje pa bi to bilo bolje rešenje. Nije ni skupo. Okacicu link ako nekog zanima.
Za flip cover samo reci hvale. Od izrade do funkcionalnosti. Prednji deo je blago transparentan pa možete da primite poziv bez otvaranja. Zadnja strana je izrađena od neke imitacije kože ali izgleda luksuzno. Pun pogodak.
Isporuka sa Alija za 10 dana preko singapurcana![]()
Ako hoćete neku sličicu, javite...
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari