Šta je novo?

Xiaomi Mi Note 3

Očigledno imamo različita poimanja makro fotografija. Za mene je ovo makro i to veoma dobar.
870d0748665bda05565f5863ef821bd8.jpg
1ac36fe5c9a7773b6c3732c32e1a02a7.jpg

Mi Note 3 Telegram grupa >>> https://t.me/joinchat/HxEbOEfaKQdfYZsbU6SR1A

Jedino je očigledno da tvoja kako si je nazvao "super macro fotografija" ne ide zjedno u rečenici sa fotkama koje si postavio.
Prijatelju, ovo je vremenšni LG G2, koji ne smatram da je super macro:
https://flic.kr/p/pdeWEG

Oooouuuooo mi smo prijatelji :) pošto smo tako dobri prijatelji moram da ti kažem da tvoje mišljenje mi je veoma važno i veoma ga cenim. Hvala ti što postojis :)

P.S. Jedan cvetić za tebe :)
9836d25941bd44dace4795b3c58ff282.jpg

Kako ste genetalno zadovoljni telefonom? Neka mana? Kakav je signal, baterija?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ja sam super zadovoljan kao manu bi istako slabu podršku za global Rom. Ostalo je sve ok. Na telenoru sam i u Nišu nikakvog problema sa signalom nemam.

1150 sati uptime, mogu reći da radi istom brzinom kao i prvog dana. Dobar prijem signala, obe kartice mts (prefer 3g), brzo prebacuje sa wifi na mobile data. Uz normalno korišćenje ga punim svaki drugi dan.
Mane nisam našao za skoro 3 meseca, najvažnije mi je da telefon brzo radi u svakodnevnom korišćenju.

ma telefon je munja, svi "krsteniji" telefoni u klasi su bar 100e skuplji ako ne i vise a plus niko nije jos furao 660 SoC kad sam ja kupovao pa je bilo ili 625 tel sa pristojnom baterijom ili flagship sa onako baterijom... sve na telefonu radi i to uglavnom radi bolje nego sto sam ocekivao... 8.5/10 (adjusted za cenu 10/10)

Baterija na 9.5.3 je toliko losa da je zalosno. Smejurija cista.

Jel zna neko kako da objasnim goolge mapama a bez da zapalim i telefon i aplikaciju da prekine da mi daje predloge i da mi prati svaki korak ? Ne mogu da nadjem neka podesavanja da sredim ovo.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Baterija na 9.5.3 je toliko losa da je zalosno. Smejurija cista.

Jel zna neko kako da objasnim goolge mapama a bez da zapalim i telefon i aplikaciju da prekine da mi daje predloge i da mi prati svaki korak ? Ne mogu da nadjem neka podesavanja da sredim ovo.

Slažem se, u startu sam imao i po 8-9 h SOTa, sada jedva 5, a android system i android vuku 5h CPU u danu...

Što se Google mapa tiče, idi u settings/notifications, i redom isključuj šta ti smeta... Ja ostavio samo traffic nearby, i nije previše dosadan...

MN3

Da znam to za notifikacije mislio sam skroz da iskljucim u aplikaciji. Ja se razmisljam da se vratim na 9.4.1 ili mozda cak na XenonHD. Takodje zvuk tokom razgovora je dosta slabiji.

A zvuk tokom razgovora?

Telefon je odličan i vredi, bukvalno, svaki cent/paru uloženu u njega!

da li prodaju kod nas i da li uopste postoji "evropsko" izdanje ovog modela,prvenstveno mislim na punjac i da radi na svim frekvencijama kod nas ?!?

Nema. Samo za kinesku regiju. Baterija ista ali zvuk slabiji prilikom razgovora na najnovijoj verziji sistema.
Telefon radi dobro kao i prvog dana.

Nema. Samo za kinesku regiju. Baterija ista ali zvuk slabiji prilikom razgovora na najnovijoj verziji sistema.
Telefon radi dobro kao i prvog dana.

Ako je u pitanju global ROM, onda je to ok posto u EU i svetu vaze ostriji zakoni za glasnocu slusalica i zvucnika.
I kod mi6 je problem da GLOBAL ROM ima tisi zvuk od kineskog. Zato lepo koristis ROM sa miui.eu sajta i sve ok :)

Ili ako imate root može da se pojača zvuk u slušalici. Pisao sam pre neki dan šta i kako

Videh na 4pda da može da se ubaci face unlock preko twrp na stock global. Jel probao neko?

Zato samo folije. Za iPhone mozda staklo bolje ali za nas nikako.

Moguce je da je i kondenzacija jer ostane vazduh unutra. Meni se napravila barica ispod tog stakla dok mi je telefon bio u dzepu tokom planinarenja.

O prašini koja ulazi sa svih strana neću da govorim uopšte...
yeah, i see what you mean... danas sam se malo oznojio dok sam pricao i usla vlaga izmedju stakla i protectora... ovo "2,5d" staklo nikako nije za zastitu :/

da, ne vredi, mnogo je mali bezel i jos je zakrivljen na kraju... a folije me nerviraju jer su posle 3 dana vec unistene maksimalno nosicu bez zastite pa nek traje dokle traje... ionako necu prodavati ovaj fon, nosim ga dok ne crkne, its that good ;)

Poslednja izmena:
Kako to sa folijom?

Ja imam foliju na ekranu i funkcioniše perfektno i bez ikakvog odvaljivanja/otcepljivanja iste i u perfektnom je stanju a fon nosim u džepu (uvek)...

Posle ovog debakla danas definitivno ne mogu vise da preporucim bilo kome Mi Note 3. Dzabe i super hardwer i ostalo kad su ga urnisali sa podrskom. Redmi Note 5 (Pro) je tu jos je i jeftiniji jeste da nema OIS i jos neke dobre strane MN3 ali barem podrska je tu. Od sad od Xiaomija samo Redmi serija. Kakva su vasa misljenja ?

I dalje ista :) držim ga kod sebe dok ne umre :) sharp ips pravo osveženje posle amoleda. + Miui uvek ispred tw.

Podrška očekivana jer je faktički ovo mob za Kina tržište , a ni tamo nije preterano popularan.

Vrh Dno