Šta je novo?

Xiaomi Mi Note 3

+1
I ja prvi put cujem za taj bug.

Kul, hvala na odgovoru, porocitacu temu za vise informacija, planiram da kupim smatvoc samo je pitanje koliko uloziti i da li mi sve o treba :D jer je fitbit versa koji mi se najvise svidja je 240e a telefon sam platio 290 pa mi je to mentalna prepreka, a versa nema gps, pa mi Bip izgleda kao bolje resenje iako nisam odusevljen izgledom.

Xuami Amazfit Stratos 150e /190e .
Kul, hvala na odgovoru, porocitacu temu za vise informacija, planiram da kupim smatvoc samo je pitanje koliko uloziti i da li mi sve o treba :D jer je fitbit versa koji mi se najvise svidja je 240e a telefon sam platio 290 pa mi je to mentalna prepreka, a versa nema gps, pa mi Bip izgleda kao bolje resenje iako nisam odusevljen izgledom.

Послато са Mi Note 3 уз помоћ Тапатока

Da li je stigao oreo i miui 10 za mi note 3??

Nije još za global... Rekli su nekad u oktobru da ce da bude

Nov Garmin fenix 3 HR možeš da nađeš za 240e. Ja ga uzeo pre mesec dana.

Dosta se razlikuje od tog tvog, ali vredi da se napomene jer su mu kod nas cene prenapucane, pa ga dosta ljudi zbog toga ne uzima u obzir.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Izasao Global Beta MIUI 10, Android 7.1 i dalje.

Novina je sto traze i Beta Testere za Global Rom, tako da bi trebali ocekivati da ce i podrska biti malo bolja...

Да,иначе на 7.1 глобалу cam2api је ок. Надамо се да ће тако да буде и на 8.0. Ко жели нека проба нови ЛОС батерија је супер GCam ради (6.хх верзије не) и осим буг-а у бирању боја за ГУИ за сад ништа друго нисам приметио.

Da li neko zna gde bi mogao da narucim originalnu flip futrolu za telefon?

Meni nije obrisao mada ja sam išao na update sa ranije verzije.

Neki utisci noviteti nešto?
Lepo mi radi i navikao sam na stable 9.6.2.0, ne bih da žurim ako se ništa specijalno novo ne dobija.

Najjače ona slika za update iz neke druge xiaomi teme, dobijamo pie krajem 2019 [emoji23]

Poslednja izmena:
Da li mora bootloader da bude otključan ukoliko flešnemo iz updatera, sa stable na beta softver?

Zna li neko od kojeg prodavca je najsigurnije naruciti zadnji poklopac za xiaomi mi note 3 plave boje sa Ali ekspresa.
Mnogi se zale da je sve fejk od ovoh ponudjenih ,pa rekoh da nije neko mozda u skorije vrijeme kupovao tako nesto .

vidio sam na netu da ima i kod nas da se kupi taj poklopac baterije plavi. Beomob na njihovom sajtu sam vidio da imaju i poklopce i opremu za njega. Možda ne moraš preko alli da uzimaš, možda možes odatle uzeti

vidio sam na netu da ima i kod nas da se kupi taj poklopac baterije plavi. Beomob na njihovom sajtu sam vidio da imaju i poklopce i opremu za njega. Možda ne moraš preko alli da uzimaš, možda možes odatle uzeti
U Crnoj Gori sam ,zato mi vise odgovara Ali ili nesto slicno.
Da li ima neko sa iskustvom?

Imas na kp-u. Da li je original ili ne, moraces sa njima da vidis...

sve je to ista roba, nasi narucuju isto od kineza pa preprodaju.zato ja ne volim bas staklo nazad.i tako mi je u futroli uvek

Jel će uskoro MIUI 10?

Očekujem da nam samo zagorča život jer ovom sad ništa ne fali. Ja imam samo neki bag sa Google Videos koji mi nasumično izlazi i apsolutno ne utiče na rad.

Ja bas gledam da instaliram neki custom rom ali ne znam koji. CrDroid mi izgleda ok. Da li neko ima preporuku? Bitno mi je da radi nfc od sitnijih stvari. I da li ima negde *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*proof korak po korak proces instalacije svega?

MIUI 10 Betu na Oreo vec imas ako si nestrpljiv... Mada kojim tempom su krenuli sa izbacivanjem beta romova (cini mi se vec 3. beta u zadnjih 20-ak dana) vjerujem da ce do kraja Novembra i stable biti OTA.

Poslednja izmena:
Ne očekujte ništa posebno od MIUI 10 send novih animacija itd. cam2api ne radi i pitanje je kad će da ga poprave još se borimo sa WiFi problemom. Ako hoćete MIUI 10 skinite i flesujte prvu betu koja je izašla( android 7.1 ne 8.1) ima zaista super stabilizaciju kamere posle su i to .....

Кад би решили брзину сликања са блицем, то би било супер, због тога МИУ 10 највише и чекам. Пошто кад се слика са блицем, треба му вечност да фокусира и услика.

Видећи да ли су то исправили па ако нису пријавићу у бета групи.

Jedno pitanjce, krenuo sam da otljucavam bootloader, pisalo je da sacekam 72 sata za odobrenje, sada kad je proslo i dan vise aplikacija mi unlock uopste ne konstatuje telefon, kao da nije prikacen...
USB driver instaliran, USB debugging ukljucen, PC vidi telefon samo ga Mi Unlock ne konstatuje.
Izbacuje neki error -1

Poslednja izmena:
Kada kliknem na settings izbacuje mi Couldn't install drivers. Disconnect device, connect it again, and try installing then(err=-1)

Preporuku za neku aplikaciju Any.do itd?

Vrh Dno