Šta je novo?

Xiaomi Mi Note 10 Lite

Aj da te zamolim da ne pricas napamet. Nisam Dambo i nema bas nikakve veze sa dodirivanjem ili nedodirivanjem ekrana jednostavno se odmah sam otkljuca. Drugo na temi si za Mi note 10 lite, podrsku eplu ostavi u nekoj epl temi, ovde mozes podrzati ili kritikovati Xiaomi.

Screenshot_2021-03-12-06-40-27-692_com.miui.securitycenter.jpg

@Glenn izvoli, sada konacno mozemo da vidimo trajanje baterije od poslednjeg punjenja.

@dacha123 samo sam dao pretpostavku iz iskustva sta se meni desava kad pricam, takodje nisam dambo ali ipak licem mutiram poziv ili stavim na cekanje.
A ti trazi savete na nekom drugom mestu posto ti je komunikacija nula. Go apple

Da li vredi kupiti ovaj telefon sada? Moze neka iskustva da mi kazete kako ste zadovoljni?

Ne znam da li je ovo ok po Xiaomi standardima jer mi je ovo prvi kinez, ali jedva cekam da uzmem nesto drugo. Posebno nakon MIUI 12 i A11 updatea.

Ptocitaj par stranica u nazad. Možeš naci nekoliko diskusija o bugovima koji su se pojavil isa MIUI12.

Da li vredi kupiti ovaj telefon sada? Moze neka iskustva da mi kazete kako ste zadovoljni?
Telefon je zmaj,ima par bubica sve piše na ovih 40 strana.Cena mu na KP nije pala ni 5e za ovih 8 meseci koliko je kod mene i to svakako govori nešto o ovom modelu.
Ako ne voliš zakrivljen ekran sačekaj malo za par dana će se pojaviti Redmi Note 10 pro....

Posle update na 12.0.2 moram pohvaliti 3 stvari u MIUI:

1. konačno su stavili App drawer
2. System navigation Gestures
3. Video toolbox - ima opcija da YouTube pusti video a zatim iskjučiš ekran dok audio sadržaj ide, sitnica ali meni je ovo super.

Stigao 12.1.4 i na EU.

Pozdrav,nameravam da kupim ovaj tel. ali sam zapazio da se dosta njih zale na ekran,zatamni se gornja desna strana ili ekran pobeli ili treperi? Moze li mi neko reci u cemu je problem,i da li je neko imao slican problem?

Gde si pročitao za taj problem?Mislim da na ovom forumu o tome niko nije pisao.

Meni liči da je ovde crkao ekran a ne problem koji se javlja povremeno.

Njemu sa videa je fizički oštecen ekran. Moguce da j ispao ili sjeo na njega.

Post automatically merged:

Da li su ovo fabricke greske,tj. hardverske a ne softverske? Zagrejao sam se za tel. Ali kad sam ovo video sada se razmisljam

Ja telefon imam 8 meseci i nemam ama baš nikakvih problema,posle update na 12.1.5 baterija mi drži cela 3 dana a preko noći skida 2-3% mada mi taj bag i nije toliko smetao ali sada je kako treba.

Valjda necu biti neki maler pa da me zapadne sa nekom greskom😆vec nosim redmi note 9s tel. je za razuman novac fenomenalan ali mi se svideo note 10 lite zbog amoled displeja a i manji je

Ja ga koristim od jula prošle godine i nemam nikakvih problema, telefon je odličan...

Moj savet je da sačekaš još neki dan i kupiš Redmi Note10 pro ako ti nije frka.

Da,znam za nove redmi tel. ali bih ipak note 10 lite zato sto je manji(koliko toliko)..jednostavno redmi 10 i ovaj moj 9s su preveliki..plus ako sam dobro video nova redmi serija ima plastiku pozadi..nisu se proslavili na testu izdrzljivosti

Узми слободно и не размишљај, одличан телефон. Овде до сада се нико није јавио да има било какав проблем са екраном.

Jedini prob do pre neki dan po meni bio je proximity, sada je i to proslost :)

Posle najnovijeg UPDATEa a inace. sam MTS pucaju mi aplikacije! Ima li ko isti problema? Do cega je, sta raditi? Kao za krasni kyrac ne pucaju one nebitne poput Ally, banka, rezultati vec one mnogo bitnike meni, poludeo sam!
Backup raditi pa vratiti na staro, strah me i nije opcija jer sve naloge sto imam su vezane za jedan univerzalni Authen.... jedva sam se prosli put izborio sa starim telefonom tako da nemam zivaca vise za to.
Hvala...

Da si pratio na času znao bi da pola zemaljske kugle ima taj problem...

Da si pratio na času znao bi da pola zemaljske kugle ima taj problem...
Da sam imao vremena, propratio bi... svakako hvala na odgovoru.
Isto i za Samsung??
Pitam jer imam i A51 i pre par dana uradjen update i ista situacija.

Da li mi se čini ili je posle martovskog Update baterija bas unakažena?

Ne, meni je suprotno.
Za 2 dana sam imao oko 9h sota i jos 15% baterije.

Nazad
Vrh Dno