Šta je novo?

Xiaomi Mi Note 10 Lite

Da li imate ovaj bug da vam ne pokaze listu aplikacija kada udjete u display/more dark mode options, ne znam kako da ugasimd ark mode u nekim app

Prilozi

• IMG_20210327_082901.jpg
    IMG_20210327_082901.jpg
    36.8 KB · Pregleda: 25
Ту где ти пише individual apps прислони прст и вуци на горе и појавиће се апликације. Ја сам полудео док нисам провалио и јави да ли си успео.

Prilozi

• Screenrecorder-2021-03-27-09-10-15-846.mp4
    3.6 MB
Poslednja izmena:
Kod mene se pojave aplikacije posle sekund, dva...

Tако је код мене исто било пре, а сад не. Да ли је до Андроид 11 или МИУИ 12 не знам.

Evo hoće kako si objasnio, strasno :D

I kod mene se pojave odmah, Android 11 MIUI 12.1.4 EUXM.
Screenshot_2021-03-27-10-44-24-218_com.android.settings.jpg

Meni baterija top nakon updatea... Bas dooooosta duze trpi. Ljudi da li bi menjali ovaj fon za honor 20 pro?

Mene malo osvetljenje zeza, drzi ga na vise nego sto mi treba i nekad kad ocekijem da spusti na 20% on drži 50.
Onda moram da ugasim upalim auto brit. i onda se normalizuje

Od kada sam digao na 12.1.4, ikonice su mi kockaste, ne mogu vise da prebacim na zaobljene.
Koristim Rootles Pixel Launcher, ne znam da ga mozda to ne zeza.
Da se navikavam na kocke ili postoji neko resenje?

Od kada sam digao na 12.1.4, ikonice su mi kockaste, ne mogu vise da prebacim na zaobljene.
Koristim Rootles Pixel Launcher, ne znam da ga mozda to ne zeza.
Da se navikavam na kocke ili postoji neko resenje?
Ima li podešavanje u tom launcheru da biras oblik?

Predjoh na 12.1.4 zbog proximiti senzora ali nista bolje kod mene, na kraju kupio bluetooth bubicu i resio problem 😁

Meni je senzor bio super.
Od kada sam presao na 12.1.4, katastrofa. Malopre pricao sa covekom, obrazom sam upalio Duo, FB, Chrome i upalio bluetooth.
Kada ga zakljucam, ugasi se ekran, ali se sam ekran upali cim ga priblizim obrazu...i tako u krug.

Kada smo već spomenuli launchera, da li neko koristi Nova launcher na Androidu 11? Znam da imaju problema sa gesture, pa me interesuje da li rade gestures na Androidu 11 sa poslednjom stabilnom ili beta verzijom Nova-e?

Ja imam Nova 7.0.24. i ne radi gestures...

Isto Nova launcher i ne radi. Ni sada ni na 10.

Hvala lepo @stevan10 i @Glenn.
Ja sam još uvek na A10, ne prelazi mi se na A11 bez Nova gestures. Koliko sam razumeo, problem tj ograničenje je do Androida.
Tako da ću videti šta ću dalje...

Može li neka preporuka za servis odnosno gde uraditi zamenu zadnjeg stakla za lite verziju?

Jel neko iskusio problem da nece da detektuje lepo svajp i to mi je izraženo na desnoj polovini ekrana. Prvo sam mislio da su mi suvi prsti ali vidim da to nije problem i da sa vremena ne vreme zeza... Ne znam da li je to od ovog update na 12.0.4 ili je nešto nezavisno od verzije softvera.

Је л' има негде онај такозвани FUP (колико може интернета да се потроши ван матичне земље), нашао сам за В.Британију али за ЕУ нигде.

Jel neko iskusio problem da nece da detektuje lepo svajp i to mi je izraženo na desnoj polovini ekrana. Prvo sam mislio da su mi suvi prsti ali vidim da to nije problem i da sa vremena ne vreme zeza... Ne znam da li je to od ovog update na 12.0.4 ili je nešto nezavisno od verzije softvera.
Meni se desilo par puta i to uvek pri pozivu pa nisam mogao da se javim, pomaže jedino reset i sve radi kao da ništa nije bilo

Meni je na 12.1.1 sve bilo ok...ovaj 12.1.4 je vise pokvario nego sto je ispravio, ne znam koji me djavo terao da dizem...senzor je gori na .4 nego na .1, primetan je i pad performansi...necu da se zezam sa rutovanjem i vracanjem na .1, cekam ovaj sistemski 12.5.

Meni se desilo par puta i to uvek pri pozivu pa nisam mogao da se javim, pomaže jedino reset i sve radi kao da ništa nije bilo
Ovo je definitivno softverski problem, uključio sam u developer options da mi pokaže detekciju dodira, Bez problema se detektuje svaki dodir ali očigledno se desi neki glitch i neće da odradi taj svajp svaki put. Kao što kažeš, posle reseta sve radi kako treba.

ispao mi danas telefon sve u svemu kakav je bio pad solidno je i prošlo, samo je naprslo prednje staklo, sve ostalo radi i lcd i touch. Da li se može zameniti samo staklo ili ide komolet ekran?
Imate li preporuku koje staklo/ekran tražiti i gde odneti na servis?

Ja ne znam moderni telefon kojem staklo nije vezano uz ekrna. Ide u kompletu.

Verovatno misli covek na servise koji rade samo staklo. Iskreno ja se sa tim ne bih zezao, jer ne znas kakva zamenska stakla stavljaju, a i upitano je kakva ce slika biti na displeju posle te intervencije. Po meni nema smisla dati za tako nesto mozda 50e, pa da opet za neki kratak period opet moras da stavljas novi. Bolje neki servis zameniš komplet i imas garanciju.

i ja sam skeptik po tom pitanju, mada kažu da se menja samo staklo, ako touch i ekran rade, kao kod mene. mana je što nije original.

Jucer mi stigao 12.1.6, ima li lista fixeva i da li je neko ranije probao, kak ose ponaša?

Da li ima neko rešenje za ovaj prohimity senzor, prodacu telefon zbog njega :)

I ja isto. Gore je nakon 12.1.6. Najbolje je bilo sa MIUI11.

Nazad
Vrh Dno