To sa dark mode??Evo, preko 6 sati upaljenog ektana za potrošnih 50% baterije.
Dalje na zalost ne mogu da pratim jer ce glupavi miui12 da pocne da meri samo poslednjih 24h
Taj inzenjer koji je to smislio bi trebao da dobije medalju za glupost
![]()
[emoji106]Ja mislim da sam jedna od retkih osoba kojoj dark mode ne prija... Pokušavao sam da se naviknem ali nije vredelo, uvek mi je nekako crna pozadina previše odvlačila fokus od sadržine ekrana, tj. teksta, i onda tačno osetim kako mi je teže da ispratim tekst, dok mi je ovako na svetloj pozadini mnogo manje opterećujuće da ispratim sadržinu.
Druze aj mi reci jednu stvar, kako jaka bela svetlost kad se automataki svetlost ekrana prilagodjava svetloati u proatoriji ili napolju u zavisnoati gde si? Dark mode... za kucanje poruka, katastrofa, probao... cak nekad i posvetlim ekran jer je pretamno u rezimu ustede baterije ali dobro, scako podesava kako mu odgovara.Pa veca ti je usteda dark mode od toga sto ti ukljucujes
I varas se ako mislis da coravis sa dark m., vise ocima smeta jaka bela svetlost
Al dobro..
Nisam znao da te opcije ponistava rezim uatede ako ga ukljucis.... nisam ranije imao taj problem na drugom telefonu. Hvala u svakom slucaju.Ne razumem, ukljucujes posle punjenja rezim stednje?
Zasto imas potrebu da stedis bateriju cim se telefon napuni? Uzivaj malo u telefonu.
I kako mislis da ti rade te opcije za obavestenja ako ukljucujes režim stednje koji te opcije ponistava?
![]()
A reci mi, smeta li to nesto prilikom punjenja, smanjuje li kapacitet, performanse same baterije ili bas nista? Hvala puno!U okviru podešavanja štednje baterije imaš opciju da se automatski isključi kada baterija se napuni preko 60%. Uključena je po defaultu.
Isključi to i režim štednje ti se neće isključivati kada ti telefon bude na punjaču.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari