Šta je novo?

Xiaomi Mi Note 10 Lite

Onda je i moj EU, da li ima neke bitnije razlike u odnosu na global? Šta je bolje?

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Nije EU rom xiaomi.eu rom. EU rom je isto fabricki miui global ali za Evropu

Al što je Xiaomi najavio novi telefon iz Mi 10 serije sa "novim" SD7xx 5G po ceni ispod 300e. Stiže ovog meseca.

Skoro pa nerealno zvuči. Koliko znam jedini realtivno novi je SD768 ali oni baš rekoše "brand new" što znači nešto premijerno.

732 nije 5G. Baš su na Twitteru najavili predsotojeći novi 5G SD 7, dakle nešto što nije ni objavljeno.

Videćemo, mada kontam da će doći uz neke kompromise, tipa LCD ekran...

Da li nesto region znači što se tiče apdejta sistema? I kod mene je ovaj eu global iz Telenor-a...

Al što je Xiaomi najavio novi telefon iz Mi 10 serije sa "novim" SD7xx 5G po ceni ispod 300e. Stiže ovog meseca.

Skoro pa nerealno zvuči. Koliko znam jedini realtivno novi je SD768 ali oni baš rekoše "brand new" što znači nešto premijerno.
Da nije možda mi 10 lite zoom, Snapdragon 765G, oko 270e.

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Spekulišu da bi mogao biti, samo ne sa 765G...

Uglavnom, u pitanju je SoC serije 7 sa 5G koji još uopšte nije objavljen i imaće premijeru sa tim telefonom u ovom mesecu, a s obzirom na cenu telefona spekulacije su da će biti sličan SD730G samo 5G.

735G ?

Sent from my LEX720 using Tapatalk

Da potvrdim da je žestoko *ebe proximity senzor. Kad stoji na magnetnom nosaču u autu i pričam preko bluetootha ( koji isto *****ava ali o tome drugi put ), ugasi ekran i nema šanse da ga upali dok druga strana ne prekine vezu. Zaključam telefon u toku razgovora, otključam, on uključi ekran gde je poziv na par milisekundi i odmah ga ugasi. Nebitno je da li je običan poziv ,Viber ili Whatsapp.
Juče ga zamalo nisam kroz prozor izbacio koliko me iznervirao.
Ima da ide na oglase i vraćam se na OnePlus :)

Gesendet von Mi Note 10 Lite mit TT

Ja bih se kladio da će se tako zvati isto. :D

Pisano je već, ovaj telefon ne poseduje hardverski senzor blizine, koristi zvučnik slušalice i mikrofon za kalkulaciju, odnosno AI. Sve je softver.

Meni recimo od početka radi bez problema, bukvalno je samo jednom ostavio isključen ekran, nekima pravi problem, nekima ne. MI forum je pun takvih prijava.

Ja bih sačekao MIUI 12, ako već misliš samo da otpišeš telefon radi tog problema, ne verujem da ne rade na nekom fixu.

stigla 12
bd62f6fef57ceba936175b43d90bb5ad.jpg

Eu verzije još nema...

Ja instalirao XEU 12 ali imam problem, kad me neko zove uopte mi se ne pojavljuje opcija da se javim ili prekinem vezu, telefon samo zvoni i nista se ne pojavljuje na displeju, isto i kad ja nekog pozovem. Da li je mozda neko imao slican problem u ranijim verzijama, ili zna kako bih mogao da resim to?

Kada se desi tako veliki problem posle instalacije roma onda je stvarno glupo tražiti rešenje već instalirati rom nanovo.Pitanje j šta tu još nije kako treba.

Instalirao sam nanovo, i opet isti problem. I sa drugom Dialer apk sa playstore-a se javlja isti problem.

Poslednja izmena:
Pa, probaj neku raniju verziju. Ili weekly. Ne znam sta si instalirao.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Na 12 xeu nece da radi, na poslednjoj verziji 11 xeu radi.

I kod mene...
c29ba542981fe13797b35941aec16a36.jpg

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Nazad
Vrh Dno