Šta je novo?

Xiaomi Mi Mix 3

Stigao u Vip. Šta mislite da li se isplati uzimati uz najnižu tarifu?

Lepa cena , oko 25k uz paket manje od s9+ .. kako će xiaomi da izdominira i u Evropi ako bude uspeo da održi cene 100,200e ispod konkurencije

Sent from my MI 8 using Tapatalk

450e u vipu sa legalnom garancijom a na KP nema ispod 470 a i to je sa garancijom na dodjem ti.. Po meni vredi.

450e u vipu sa legalnom garancijom a na KP nema ispod 470 a i to je sa garancijom na dodjem ti.. Po meni vredi.

+17k kao razlika u ceni paketa sa i bez telefona. U svakom slučaju osetno jeftiniji od Samsunga i sličnih mu.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Dobro, plus 17k, koje neces odmah dati. Opet bolje jer ima legalnu garanciju.

Konkurentan skroz, čak i kod operatera. Da nisam u Telenoru do kraja godine razmislio bih, ovako se nadam da će mu pasti cena do tad jer mi se opasno sviđa. U međuvremenu će verovatno izaći i verzija sa sd855.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Za vise od 200e ispod s9+ je stvarno brutalan deal, ako uzmemo sve u obzir. Posebno sto iz ugla dizajna i softvera miljama ispred. Top ponuda.

Dolazak kod operatera ce sasvim sigurno znaciti i onima koji ga tako ne bi uzeli, jako brzo ce biti po oglasima tih fonova iz vipa. A i cene na KP onih valjanih ce ici jos malo dole, mada i sad ovih 470e je super.

Ne znam za ostale, ali pored ovakvog telefona za ispod 500e, konkurencija ne da nema sta da trazi, nego ne postoji, neko moje subjektivno misljenje. Apsolutno ne vidim nijedan valjan razlog za izdvajanje veceg novca za neki drugi model. Naravno, neki subjektivni stav.

Pitanje za vlasnike mix trojke, da li mu se led notifikaciona lampica nalazi u ekranu ili na slajderu?

Pa koja je poenta da bude u slajderu? Onda gubi svrhu zar ne?

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Mislim da je u gornjem desnom uglu lampica.
AOD ima, ista stvar kao na Mi 8, pola obaveštenja prikazuje, pola ne. Tu je Samsung najjači, za to im skidam kapu.

Po neni dosta velika cena za Mix 3, bolje je uzeti Mi 8 za 350e a nema velike razlike.

Ima. Mi8 ima velik i ogavan notch. To bi za mene bio dovoljan razlog za dodat nešto više novaca za Mix 3

100 i nesto eura doplate, nije previse s obzirom da je Mix njima najbolja serija, a dizajn i izrada prakticno najbolji na trzistu.

Plus kome je to bitno, a vecini jeste, na mix 3 je jos bolja kamera, realno u samom vrhu na trzistu, nije svakako br 1 ali nije ni daleko.

Meni iskreno samo nepostojanje notcha, dakle dizajn, lagano vredi 200e vise :d

Slicni su jako, Mi8 ima bolju bateriju, kamera je ista (isti hardver), dobice i Mi8 update za kameru sa Mix 3, iako je GCam i dalje najbolja opcija i sigurno da daje iste rezultate na oba moba jer su senzori identicni.
Mada je po meni Mix 3 jedan od najlepsih mobova na trzistu, jos u onoj zelenoj boji... Izgleda stvarno prelepo.
I samo pakovanje i sav taj premium feeling je na strani Mixa, dobija se wireless charger, odlicna maska...
Sta znam, ovo po ko zna koji put pominjem ali i da jedan i drugi imaju IP sertifikat i 4000+ mAh komotno bi bili najkompletniji modeli na trzistu. [emoji4]

Ma jok, isto je IMX 363, ne verujem da sa GCam na oba moze biti primetne razlike, sa stock kamerom mozda ako su namerno osakatili Mi 8 kameru.

Notch je sve stvar navike, meni na Pocophone vise i ne smeta. Mislim da je cena od skoro 80k malo velika, za te pare mozda je bolje kupiti Honor 20 koji je po meni bolja opcija.

Ta cena za nase trziste je skroz korektna s obzirom na to kakvi se sve modeli prodaju za tu lovu pa i vecu.
Na KP ce ga vrlo brzo biti na 400 a ako u medjuvremenu izadje neki 3S sa 855 i npr 3500 mAx ide obicna trojka i ispod 400 jako brzo.

Koliko vidim u VIP-u uz paket od 2400 mesečno doplata 42000 što mu dođe nekih 350€. Mislim da je više nego ok cena. Mislim da su i Poco i A2 bili proporcionalno skuplji kada se pogleda šta nude i kada se pogleda njihova cena na oglasima.

Mozda si pomesao, cena telefona je 450-470e. O izmisljenim cenama ne vredi diskutovati [emoji14]

Vrlo brzo ce to na 400, jos ako se pojave i neki iz Vipa po oglasima bice to jos brze nego sto smo mislili. Pogledaj cene Mi8 i sve ce ti biti jasno. [emoji4]

Dobar fon, ko uzima i razmislja se izmedju mi 8 i mix 3, neka doplati i uzme mix 3.. Mi sto imamo mi 8 i nemamo neke potrebe da prelazimo osim dizajna, sve ostalo je isto.

Ako bude ispod 400e, prodam moj Poco sa vip garancijom i 3-4 maske, i dodam stotku(malo vise). Bez razmisljanja bih ga uzeo za sebe, ima drugar, telefon je zlo.

Dok on padne na 400e ti nećeš moći za Poco da dobiješ ni 250e.

Notch je presudio da uzmem mix 3 umesto mi 8, oba su extra i verovatno bih otišao na mi8 ali mi notch bas kvari izgled i ne mogu da ga svarim

Sent from my MI MIX 3

Bolje da se saceka Mi 9 i SD 855, mozda cak i F2 bude bolja opcija za manje para.

Vrh Dno