Šta je novo?

Xiaomi Mi Mix 3

Kako vam gura baterija?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
EU Rom
69d616005697ea9b514acd7170532f78.jpg
2171d144b07bd94bc196547b1fdd0865.jpg
d9a60e1feb19cae8771e596d7293dba5.jpg

Послато са MIX 3 уз помоћ Тапатока

Kako ti radi slajder?
Mislim na zazor prikazan u klipu kad su posredi mi mix 3 I Huawei kojionobeše.
Kako radi mehanizam?

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Izgleda dobro. Vidi li se zazor iz profila?
I, šta ti beše sa onim prvim videom?
[emoji16][emoji16]

Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока

Izgleda dobro. Vidi li se zazor iz profila?
I, šta ti beše sa onim prvim videom?
[emoji16][emoji16]

Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока
Zazor?
*
Novak Djokovic bree [emoji23][emoji23][emoji23]

zazor - razmak.
Telefon je napravljen od dve celine. Kucista i ekrana koji je na kuciste prikacen mehanizmom pomocu magneta. Normalno da se vidi razmak, jer mora to nekako da se krece jelte .... Ali nije razma, zazor da mozes mali prst da ubacis unutra ;) Pokusacu kasnije da slikam taj razmak, samo ne kapiram kome je to bitno ;) pogotovo da li se vidi iz profila ;) jer i onako 90% ljudi nosi ovaj tel u futroli, a onda se ne vidi zazor, razmak, kako god ;)

Nisu ljudi nikad koristili slajder telefon pa ne znaju kako to izgleda.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Da bre, nikad nisam koristio slajder telefon, jer su oni pravljeni pre 1996 od kada ja imam mobilni.
:)
Na nekom yt poređenju mi mix 3 I Huawei (magic 2?) je ovo navedeno kao bitna razlika u konstrukciji ova dva telefona, pa me zanima kako je u praksi.

@dapimp, bio bih zahvalan na slikama. Čak predlažem i kafu negde da to pogledam uživo.
;)

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Svrati do Shenzhen-a, sacekace te dapimp verujem [emoji16]

A ne, u bgu sam (jos uvek) :) samo cesto putujem preko tog dela sveta (srecom). A kada bi birao grad za zivot u Kini sigurno bi bio Shenzhen ili Shanghai :)

Jedan fun fact: Najtezi deo kod kupovine tehnike je da prepoznas pravu xiaomi, huawei, apple prodavnicu :D jer sve imaju velike znakove i zovu se po brendovima, a nemaju veze tj nisu official :) A imaju sve proizvode naravno. Tako da ne kopiraju oni samo tudje, no i svoje :)

Verovatno refurbished uređaji.
Mada mislim da sa xiaomi official radnjom ne možeš pogrešiti jer ih ima veoma malo a i izgledaju kao apple shopovi :)

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nisu refubrished, novi su u kutiji, cak su i cene tu negde, a negde i skroz iste. Cak i prodavnica uradjena na slican "apple-oliki" nacin. Ali drugari koji tamo zive su me upozorili da te izbegavam :) Naravno, ovde se mogu kupiti i polovni a negde cak i drugi brendovi i ako je znak na ulazu ogromna jabuka ili mi ili ... :D
Official xiaomi prodavnice su uglavnom u nekim fensi trznim centrima. Ima spisak na njihovom sajtu, za svaki grad, ali na kineskom :whip: Ali generalno su svi ti brendovi okrenuti 90% kineskom trzistu i mislim da njima nesto pucketa sto ne mogu sve da prodaju na US trzistu. 1.5 vs 0.33 milijarde :p

Čuo sam priče i video slike njihove radnje iz shenzena , zato sam i napisao da mi je čudno da neko promeša official xiaomi radnju i onu koja to nije :)

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Jel ima neko od vlasnika predlog za staklo i silikon ili sta vec koristite od zaštite?

Sent from my MI 6

Ako tebi treba, javi mi se u PM, poslacu ti ja staklo.

Ako ce sd855 verzija izaci uskoro, bolje nju sačekati onda [emoji4]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Imam neki info da ce MiMix3 (velikooo mozda) da dodje u VIP uskoro. Trenutno je na testiranju :)

Super. Svojevremeno je bio Mix 2 u Telenoru na testiranju ali ništa na kraju

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Moj napokon krenuo iz kine i trenutno je u Emiratima, nadam se da će uskoro i do mene

Sent from my MI 6

Bilo bi lepo da stigne do VIP-a, pogotovo ako bude dobra ponuda kao Poco što je bio

moz se znat po kojoj ceni? :) bilo bi lepo da kad ti stigne napises sta si sve platio od dadzbina :)

Nazad
Vrh Dno