baterija pristojna
Uradi i backup interne memorije pošto wipe data/factory reset iz TWRP briše i internu memoriju.U petak cu probati ressurection. Uradio sam backup roma uz pomoc Rom managera ako odlucim da vratim fabricki.
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Kome treba nougat ja definitivno mogu da preporučim poslednji weakly sa xiaomi.eu:
https://xiaomi.eu/community/threads/7-7-20-last-miui-8.40847/
Split screen radi (sa Button mapperom), viper4android radi, baterija pristojna, rom očišćen od gluposti... Ja nemam primedbi
Imaš listu razlika vs global na linku.Šta bih dobio novo/bolje sa tim weakly-jem?
Imaš listu razlika vs global na linku.
Glavno je da bi dobio bi nougat vs MM koji imaš, više RAMa zbog manje background procesa, lakši ROM počišćen od gluposti (930gb otprilike). Lepo i glatko radi, šta znam, bekapuj pa probaj.
Ja sam najviše prešaočna nougat zbog split screena:
Ovo se poklapa sa mojom filozofijom vezanom za OTA - ne radiš ga nikad, nego lepo ručno update, kao što ljudi napisaše i pritom urediš bekap prvo, pa nema da boli glava.So we decided to STOP OTA support at all.. you have to download ROM manually and install via Updater - menu (...) - Select installation package - reboot (You will not loose your data)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari