Šta je novo?

Xiaomi Mi Max

Stize mi neki sms spam sa broja 40404 i ja ga blokiram. Sad mi i dalje stize taj sms i i dalje ga prikazuje, samo sto ne stigne zvuco obavestenej. Da li moze da se skroz blokira sms, da ga uopste ne vidim, da bude sakriveno od ociju mojih ?
Klasican MIUI je u pitanju, nista cackano.

Ne mozes blokirati sms, isporucuje ga operater. Mozes jedino u podesavanjima to sto vec jesi

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Stigao apdejt...

a5d22a135c2e3a91573e4e894d59a8b3.jpg

Kod mene još ništa.
Stigao preko OTA?
Javi utiske kako radi jer su na forumu prijavljivali par ozbiljnih bagova,tipa telefon ne prepoznaje sim karticu ili ekran ne reaguje na dodir...

Kod mene još ništa.
Stigao preko OTA?
Javi utiske kako radi jer su na forumu prijavljivali par ozbiljnih bagova,tipa telefon ne prepoznaje sim karticu ili ekran ne reaguje na dodir...
Samo sam ga skinuo, još nisam apdejtovao fon...
Moj je max prime pa možda zato stigao apdejt ranije :)
Ako je tako možda bolje da još ništa ne radim :)

Stigao preko OTA...

Poslednja izmena:
Za sada bez update na 3/32

Pa ako sam ga ja dobio pretpostavljam da će i ostali (ostale verzije) uskoro...

Meni je stigao update na 3/64, za ovih par sati nisam primetio neke probleme.

Jačina zvuka na izlazu za slušalice je pojačana. Ono što je bilo na max, sad je negde na 2/3.

Dodali su i ekvalajzer za njihove hybrid pro slušalice, koliko primećujem pegla onu amplitudu na visokim frekfencijama koje fabrički imaju.

Poslednja izmena:
Ovo za slušalice je extra vest,i bilo je najave na forumu da je sa ovim apdejtom popravljen problem sa slušalicama.
Ovo je i dalje android 6 ili 7?

Ja sam ovaj 8.5.1.0 instalirao preko MI Flash-a i posle mi je bio problem da instaliram TWRP tj. desio mi se bizaran problem - kada sam instalirao TWRP telefon je prestao da mi prepoznaje SIM - vratio backup i sve normalno ...

I drugo pitanje - (POMAGAJTE :)) - izgleda da mi je skiknuo wifi/BT/FM čip - zna li neko servis koji ovo može da zameni ?

Jes vala 7ica, nisam ni obratio pažnju :)

c48d5ee94396a6a58b6b6e4c665c34a0.jpg

Ja sam ovaj 8.5.1.0 instalirao preko MI Flash-a i posle mi je bio problem da instaliram TWRP tj. desio mi se bizaran problem - kada sam instalirao TWRP telefon je prestao da mi prepoznaje SIM - vratio backup i sve normalno ...

I drugo pitanje - (POMAGAJTE :)) - izgleda da mi je skiknuo wifi/BT/FM čip - zna li neko servis koji ovo može da zameni ?
Rikno zbog flashovanja? Imas IMEI?

Da - tu je IMEI. Ne rade wifi, bt i fm - što prilično ukazuje na hardverski problem. Inače ja sam ovako uzeo telefon. Stari vlasnik kaže da je problem nastao posle updatea na nougat rom. Vidim da se to dešavalo ljudima na net-u...

Neko ima ideju kako da smanjim velicinu ikonice za kalendar. Povecala se, brizao temu, ponovo je skinuo. Ne vredi, stalno bude takva
ed7aaf6cd66271e926dcbe6f5acfd225.jpg

Vrati se na def.temu, pa probaj da obrises cache and data za Themes app...

Sent from my Redmi Note 4X

Probao, i dalje isto, neverovatno mi

A da restartujes telefon...mozda se tako povrati...

Sent from my Redmi Note 4X

Probao sve, ne vredi. Koristim druge ikonice

Da li neko koristi non MIUI Rom? Želeo bih promenu...
Sta preporučujete? Podelite i iskustva sa drugim romovima.

Da se neko ne zezne i ne skine 8.5.1.0 - ima ogroman battery drain. Android System prvi po potrosnji i posle factory reseta... Iako uvek radim backup prethodnog sistema ovaj put nisam...

Pa kad sam morao sve iz pocetka instalirao sam Resurrection Remix. Prvi utisak je WOW koliko je brz i pun costumizacije... :)

Vidim na netu da je bas zanimljiv. Nesto se razmisljam da mozda probam. Svakako sam uradio backup roma

Kada se stavi novi rom (gore pomenuti Resurrection, npr.), da li i dalje postoji mogucnost koriscenja fabrickog launchera i Mi backupa?

Iskreno se nadam da ne postoji nacin koriscenja one abombinacije od launchera na dobrom romu.

Dva posta iznad

Vrh Dno