Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ovo deluje sasvim ok ali ne bi bilo lose ako bi mogao da ih okacis negde u full rezoluciji pa ih postavis ovde, ili jos bolje ako imas Flickr. Posto se ovako ne vidi skroz kvalitet.
Nisam okidao uporedne fotografija stock vs gcam,ali razlika je definitivno jeziva,ovo je po meni jako dobro,suma gotovo i da nema. Sutra cu opaliti par dnevnih fotki,nadam se da ce biti lepo vreme...
Hoću da instaliram xposed na ovaj telefon, ali nisam siguran šta i koje verzije programa mi trebaju za to. Da li je neko već instalirao xposed na Mi Max 2? Koji xposed? Koji installer? Koji Uninstaller? Dodatni saveti? Dobrodošli su i saveti koje xposed module instalirati.
Iz nekih diskusija na internetu vidim da za xposed treba deodexed ROM. To već imam, jer mi je je telefonu od pre par dana EU Nougat (7.1.1) ROM.
Probao da zalepim, ostalo neko sitno trunje pa je ekran bio pun onih mehurica i nije moglo masazom da se izbaci, pa sam je skinuo Ja i folije ne saradjujemo nikako. Folija inace prekriva u mm povrsinu koju zahvata displej, sve pored ostane otvoreno.
Ja već nekih 2 sedmice koristim futrolu na preklop, Mercury, i dobra je. Manje gledam u telefon ako ništa Mana je što nema magnet, pa se ekran ne pali kada se otvori futrola.
Pa eto, ako si u svađi sa folijama, sa futrolom na preklop ti neće ni trebati.
Da nemam ovaj Nillkin bumper koji mu lezi super mozda bih i razmotrio, ovako cu da uzmem neko kaljeno staklo (Teracell najverovatnije) i da ga stavim preko, u principu ista stvar. Bitno je da podnese blage udare, svejedno je da li je folija ili staklo ionako
Moram opet da pohvalim bateriju, istera 11h+ SoT sa 3 dana i 15h koriscenja i ostane jos 10%, dakle do kraja bi isterao 12h.
Kako prija kad izadjes napolje sa 30% i ne razmisljas da li ce da se isprazni... A osim kamerice ne vidim ama bas nista sto mu fali u odnosu na ove flagship telefone koje sam koristio ranije, a i u odnosu na mnoge novije.
Koja je razlika izmedju zlatnog i crnog modela ?Crni mi se ne svidja nikako, pa mi onda ostaje zlatni (kad nema srebrni)
N crnom pise global a na znatnom ne. Da li ovaj zlatni ima kineske app ili je razlika u necem drugom ?
Poznanik prodaje crnu verziju, ja skoro krenuo da ga kupujem, kad on kaze da je baterija odlicna. Izgura ceo dan sa 6-7 sati SOT i 20-30% jos baterije. Tu sam se malo ohladio.
Jel to ok ? Mislim da je bez igara, samo pozivi, vajberi i sl....
10-12 h SoT miui 8.5.9.0 uz surf, auto sync, razgovore, viber, fejs msg bez igrica. Cak je vise mogla da traje sa ranijom verzijom. Crni je elegantniji i deluje manje od zlatnog. Opet stvar ukusa? Jel dobio neko 9.0.2.0 i ako moze da prenese utiske, najvise me zanima baterija u poredjenju sa starim verzijom?
Ne znam, mozda cepidlacim ali svako azuriranje mi je skratilo sot. 8.5.9.0 mi je drugo po redu i ok je izvucem 10+ h i ne stedim uopste, ali opet ja sam prosecan korisnik.