Pa sta znam,nije bacanje para .Ima za oko 10evra.Druga stvar,nema svako te daljince.Mora da kupi od Iris,Eon box itd.Prodaju se za slicne pare a ne rade sve komande .Onda je bolje kupiti Xiaomi daljinski.Sto se tice uparivanja ,uparuje se isto ko taj mali sto dolazi uz boxNe razumem šta je komplikovano ili šta sam komplikovao. Upariš ga kao i što bi verovatno morao taj sa Alija.
Ništa mapirano, samo napomenuto da postoji mogućnost.
Imam tri ili četiri komada sa BT (pre neku godinu mi dali kod zamene onih starih daljinaca i jedan sada pri zameni STB uređaja), zašto bi bacao pare na Aliju. Meni lično ne znači ništa, koristim standardni. Jedino dok je Sport klub imao neke sportove sam koristio za EON. Ponesem ga jedino ako idem negde pa teglim box zbog Iris GO.
Uostalom neka kupi ko šta želi, pitanje je bilo da li pali ili ne pali box. Jeste odgovor bio malo opširniji 🙂
Vise puta pisano to za paljenje i komande .Cak sam i ja odg.sa linkom za taj daljinski sa Alija.Cak su tasteri ,numericki tasteri radili na Move apk od Supernove,Mts-aSvako malo pitanje kako da se pali box...
sto ga u opste gasite?
On se i onako samo suspenduje, ne gasi se bukvalno, samo iskljuci ekran.
znaci dovoljno je sto ugasite TV, njemu je to isto.
Ваљда и јесте поента да се тв, а самим тим и бокс, пали и гаси даљинским од бокса, ако сам ја разумео добро ЕОН даљински не може да упали тв (и бокс).znaci dovoljno je sto ugasite TV, njemu je to isto.
Ваљда и јесте поента да се тв, а самим тим и бокс, пали и гаси даљинским од бокса, ако сам ја разумео добро ЕОН даљински не може да упали тв (и бокс).
There are NO ADS, NO tracking and everything I showed in the video last year is FREE. NO login, NO email. NO analytics.
One more thing I forgot to mention, I have tried to keep the launcher as light as possible. No bloat no unnecessary features. The file size is small. It should work smoothly on low end boxes too.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari