Kod mene se juce sam update-ovao, Kodi radi, Eon radi, valjda ce tako i ostatiApdejt za mi box s na android 12 definitivno povucen zbog brojnih prijavljenih bagova i nema indicija da ce da ga poprave?
Kod mene se ažurirao još pre nedelju dana i za sada je sve ok, meni je smetalo najviše jer nije mogao da se poveže na WPA3 protokol.Apdejt za mi box s na android 12 definitivno povucen zbog brojnih prijavljenih bagova i nema indicija da ce da ga poprave?
box si uzela kada je već bio 4 godine star uređaj. Sada je skoro okruglo 5 godina od početka prodaje. Vreme mu je za penziju.Stari dobri xiaomi. Tako su mi prvi telefon zeznuli. Ostavili ga na androidu 6 jer eto nešto ne podržava pa ga baci u kantu slobodno. Sad box isto. Nema jedva godinu dana kako sam uzela box, dogodine živi bili, neće više aplikacije podržavati android 9. Jel ima uopšte nešto pametno da se kupi od boxova. Boxovi sa aliexpress-a su navodno zaraženi nekim virusima. Skoro mi iskoči na yt.
Radi mibox 3 kao zver,još deca igraju igrice na njemuMislim da i dalje imam MiBox 3. Sve aplikacije koje mi trebaju i dalje radi. Spor je kao i prvog dana![]()
¯\(ツ)/¯ To each their own.To mene ne zanima kad je box izašao. Novijeg od njega nije bilo. Al dobro nema veze, poslednja je stvar koju uzimam od te firme. Kad se pomnoži i podeli skuplji su od svih ostalih jer na godinu dana treba da menjaš uređaj.
Pozdrav društvo, kako da putem wifi-ja sa mac-a prebacim nešto na externi hdd koji je nakačen na mi box?
Putem svih file manager-a prebacuje lepo na sam box ali kada hoću nešto da prebacim na externi, nema šanse.
Molim za pomoć![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari