Mi box ne moze, ali zato svaki obicni kinez ima analogni AV izlaz, samo je pitanje koliko ce biti zadovoljna analognim signalom na HD televizoru.Pozdrav,
svastici ima Samsung TV na kome je crkao HDMI port ali kompozitni video ulaz radi. Treba mi način da povežem android TV uređaj na ovaj televizor.
Gledajući po internetu, na starijem Mi Box S-u postoji 3,5mm port pored koga piše AV. Na novom Mi Box S iz 2022 stoji prosto audio.
Da li ovaj kombinovano A/V 3,5mm izlaz na starijim modelima, nosi u sebi kompozitni video + stereo audio?
Taj zte box ima li licence za netflix i prime video?Moje iskustvo sa MI Boxom je negativno. Daljinac je užasan. Ne mogu normalno da menjam kanale ma Supernovi.
Ne može da pušta 4K sa Stremio, ako je zakačen na Wifi, valjda se pregreva. Nekako radi tek preko usb ethernet porta.
Pipav i spor.
Mnogo je bolji i brži ovaj ZTE box od Yettela.
Ne preporučujem.
Zdravo, da li neko ima resenje za ovaj problem? kod mene isti problem...nakon gasenja MI Box mogu da ga pokrenem samo sa njegovim daljincem.hm, izgleda da box ne može da ostane upaljen kako god okrenem...kad ugasim tv on se nakon izvesnog vremena i sam ugasi, i opet jedino mogu da ga uključim sa originalnim daljinskim? probao sam da isključim cec, isto, ugasi se sam...onda sam opet uključio cec na tv i boxu, ali svejedno box se opet sam ugasi i jedino se pali na daljinski...
problem je sad dakle kako da ostane uključen![]()
Kod mene ne može može samo sa originalnim daljinskim da se upali.Moze i sa daljinskim od EONa.
i kao što je nas nekoliko više puta napisalo, ne možemo da ga upalimo eon daljinskim, samo originalnim.Može sigurno. Kao što je više puta napisano, stisni 2 puta kružić.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari