Šta je novo?

Xiaomi Mi Band 8

Hoću da kupim neku od ove tri narukvice (mi band 8, Huawei band 8, Samsung Galaxy fit 3... Koji je najbolji od ovih? A može i neka preporuka u tom cenovnom rangu...

Ja BiH sačekao xiaomi band 9 ,uskoro stiže i kod nas

Uspeo sam da izgubim (čitaj da bacim) kabl za punjenje ženinog sata (xiaomi smart band 8 piše na kutiji), da li mogu da kupim kabl koji piše da je recimo za band 5,6,7 ili se razlikuju ti kablovi

Uspeo sam da izgubim (čitaj da bacim) kabl za punjenje ženinog sata (xiaomi smart band 8 piše na kutiji), da li mogu da kupim kabl koji piše da je recimo za band 5,6,7 ili se razlikuju ti kablovi
Ja sam kupio 1m kabal sa Alija,radi bez problema..Trebao mi duzi na jednoj poziciji u kuci.
Ne znam da li odgovara sa 6 i 7 magnet i dzek za 8.

Ma ne mogu da čekam Ali, moram u nedelju dana da nađem ili ode moj gt 5 haha. I da to je bio kabl sa magnetom sa jedne strane a klasičan USB sa druge

Koliko je zracenje ovi satova? Koristim mi band samo dok spavam jer mi je to budilnik, ali mi nije povezan na bluetooth. Znam da zraci kada je povezan na BT, a kada nije kakva je situacija?

Maler...
Kakva slucajnost..Stojim brisem ruke krpom i otkopca se narukvica i pade bas na ekran,i puce...😕
Posle sam ga dokrajcio jedno 5 puta o beton iz sve snage.
Kuciste se nije ni ogrebalo,bas dobar materijal,ostalo pri udarima poispadalo...

Sta mislite,da li je bolje ici sad na Samsung galaxy fit 3?Da li je bolji od Xiaomi band 8?

Maler...
Kakva slucajnost..Stojim brisem ruke krpom i otkopca se narukvica i pade bas na ekran,i puce...😕
Posle sam ga dokrajcio jedno 5 puta o beton iz sve snage.
Kuciste se nije ni ogrebalo,bas dobar materijal,ostalo pri udarima poispadalo...

Sta mislite,da li je bolje ici sad na Samsung galaxy fit 3?Da li je bolji od Xiaomi band 8?
Ako se i imao mi band 8 zašto ne uzmeš mi band 9 ?

99% isti k...c...
Imao sam pre ovog Band 5..Sa njega je bio bas lep skok na 8...
Ne znam kakav je ovaj Samsung fit 3 vs Band 8...
*** koliko mi krivo sto se razbio da mi samo kuva..
Navikao par god unazad da ga nosim i pratim spavanje,korake,otkucaje..Sad se oseca nedostatak..😕

Kad je izasao fit 3 radio je lose, sve je pogresno merio. Da li se popravilo posle abdejta ne znam.
Za ovo sto tebi treba ili da uzmes huawei band ili bolji sat.

Imam priliku preko Yettela da uzmem taj satic za 2300din na 24 rate..Kad iskoristim reciklazu..
Mada mislim da cu ici na Huawei watch gt 5...
Njegova rata sa reciklazom ce biti 975 din na 2 god.
Uzmi GT 5 onda . Ja imam GT 5 pro i odličan je sat .

Ja sam uzeo danas i Huawei watch fit 3..
Na tatin ugovor,posto je on takodje obnovio paket u yettelu kad i ja,i steta da se ne iskoristi prednost reciklaze..
Rata na 2 god izlazi 175 din..
Jednostavno dzaba za ovakav satic..
Ovaj cu svakako nositi za svaku dan,posao..
A GT 5 za malo konkretnije prilike i van posla i svakodnevnih radova sto caprkam i oko kola i zahebancije sa kerom..
Dosta laksi satic i prijatniji za nosenje u odnosu na GT5,lepse prijanja na zglob.

Prilozi

• PXL_20241021_133930674.jpg
    PXL_20241021_133930674.jpg
    109 KB · Pregleda: 31
  • PXL_20241021_153548170.jpg
    PXL_20241021_153548170.jpg
    108.9 KB · Pregleda: 22
  • PXL_20241021_153734991.jpg
    PXL_20241021_153734991.jpg
    99.7 KB · Pregleda: 35
Ja sam uzeo danas i Huawei watch fit 3..
Na tatin ugovor,posto je on takodje obnovio paket u yettelu kad i ja,i steta da se ne iskoristi prednost reciklaze..
Rata na 2 god izlazi 175 din..
Jednostavno dzaba za ovakav satic..
Ovaj cu svakako nositi za svaku dan,posao..
A GT 5 za malo konkretnije prilike i van posla i svakodnevnih radova sto caprkam i oko kola i zahebancije sa kerom..
Dosta laksi satic i prijatniji za nosenje u odnosu na GT5,lepse prijanja na zglob.
Kako za tako malo para, to izlazi 4200 dinara?

@Garfild111 ,pa napisao sam u postu..
Radi se o reciklazi na uredjaj koji je skuplji od 15k..
A imao sam preduslov da sam potpisao u zadnjih 30 dana ugovor..
Iskoristim i moj kupon na reciklazu i tatin,posto smo zajedno obnovili ugovor..
Uzmem preko svog kupona GT 5,(obican),za njega mi je rata 975 din.
A na tatin kupon Watch Fit 3,rata 175 din..

@Garfild111 ,pa napisao sam u postu..
Radi se o reciklazi na uredjaj koji je skuplji od 15k..
A imao sam preduslov da sam potpisao u zadnjih 30 dana ugovor..
Iskoristim i moj kupon na reciklazu i tatin,posto smo zajedno obnovili ugovor..
Uzmem preko svog kupona GT 5,(obican),za njega mi je rata 975 din.
A na tatin kupon Watch Fit 3,rata 175 din..
A ta reciklaza moze samo ako potpises ugovor?

Nazad
Vrh Dno