Ja sam kupio 1m kabal sa Alija,radi bez problema..Trebao mi duzi na jednoj poziciji u kuci.Uspeo sam da izgubim (čitaj da bacim) kabl za punjenje ženinog sata (xiaomi smart band 8 piše na kutiji), da li mogu da kupim kabl koji piše da je recimo za band 5,6,7 ili se razlikuju ti kablovi
Ako se i imao mi band 8 zašto ne uzmeš mi band 9 ?Maler...
Kakva slucajnost..Stojim brisem ruke krpom i otkopca se narukvica i pade bas na ekran,i puce...😕
Posle sam ga dokrajcio jedno 5 puta o beton iz sve snage.
Kuciste se nije ni ogrebalo,bas dobar materijal,ostalo pri udarima poispadalo...
Sta mislite,da li je bolje ici sad na Samsung galaxy fit 3?Da li je bolji od Xiaomi band 8?
Imam priliku preko Yettela da uzmem taj satic za 2300din na 24 rate..Kad iskoristim reciklazu..Možda Huawei fit 3
Uzmi GT 5 onda . Ja imam GT 5 pro i odličan je sat .Imam priliku preko Yettela da uzmem taj satic za 2300din na 24 rate..Kad iskoristim reciklazu..
Mada mislim da cu ici na Huawei watch gt 5...
Njegova rata sa reciklazom ce biti 975 din na 2 god.
Poslao sam ti PM .Napisi na PM ako mozes neku impresiju o satu..
Kako za tako malo para, to izlazi 4200 dinara?Ja sam uzeo danas i Huawei watch fit 3..
Na tatin ugovor,posto je on takodje obnovio paket u yettelu kad i ja,i steta da se ne iskoristi prednost reciklaze..
Rata na 2 god izlazi 175 din..
Jednostavno dzaba za ovakav satic..
Ovaj cu svakako nositi za svaku dan,posao..
A GT 5 za malo konkretnije prilike i van posla i svakodnevnih radova sto caprkam i oko kola i zahebancije sa kerom..
Dosta laksi satic i prijatniji za nosenje u odnosu na GT5,lepse prijanja na zglob.
A ta reciklaza moze samo ako potpises ugovor?@Garfild111 ,pa napisao sam u postu..
Radi se o reciklazi na uredjaj koji je skuplji od 15k..
A imao sam preduslov da sam potpisao u zadnjih 30 dana ugovor..
Iskoristim i moj kupon na reciklazu i tatin,posto smo zajedno obnovili ugovor..
Uzmem preko svog kupona GT 5,(obican),za njega mi je rata 975 din.
A na tatin kupon Watch Fit 3,rata 175 din..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari