Devojci uzeo A52s 5G da zameni A3 star dve godine, mnogo je bolji A52s. Da ima bolji haptic feedback zamenio bih svoj Mi 10T Pro sa jednim A52s i ne bih se osvrnuo. Premisljam se i ovako da li da zamenim..Na sta preci posle A3? Poco, A52?
Meni se letos desilo da se restartovao 2-3x, ali sam bio korisito YT na direktnom suncu tako da se bio pregrejao.Počeo sam od sebe da se gasi. Star možda godinu dana. Light user znači nije se pregrevao ili nešto slično. Ugasio se sam od sebe 3-4x i sada ok. Da li je neko imao sličnih problema?
Devojci uzeo A52s 5G da zameni A3 star dve godine, mnogo je bolji A52s. Da ima bolji haptic feedback zamenio bih svoj Mi 10T Pro sa jednim A52s i ne bih se osvrnuo. Premisljam se i ovako da li da zamenim..
A3 je preziveo 2 godine bez ijednog vracanja na fabricka, a za to vreme dobio i A10 i A11 😁
mozda je dovoljno da alkoholom i cetkicom ocistis dugmeZnaci da probam sa zamenom tog volume dugmeta i flat kabla onda ? 🤔
Teško ćeš naći sada takav deal kao što je bilo A3. Ili vozi njega dok ne krepa ili doplati značajno ili se pomiri sa sudbinom da mora veći udjedjaj. Ja ne volim široke telefone, a sa povećanjem dijagonale ekrana najčešće se povećava i širina. Trenutno kao neko svetlo na kraju tunela vidim xaiomi 12, ali on će da košta.U kojim uređajima vi vidite naslednika za svoj Mi A3?
Jer ja koliko god gledao ponudu telefona u nekom budžet segmentu ne postoji izgleda ništa kompaktno ovako a solidno po većini stavki.
Malo sam bacio oko na Realme ponajviše zbog sličnosti sa klot Androidom, svakako je manje upadljiv njih UI nego MIUI, ali opet ne znam... Videh Motorolu G31, klot Android, ok je veličine, makar nje preko 6.5" ali opet to nije to, ali ajde i onda vidim da je memorija eMMC 5.1. Pa čoveče Mi A3 je UFS 2.1 telefon a ima mu dve i po godine a oni još štancaju teleone sa eMMC memorijom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari