danas izasao apdejt za android 10, popravljen finger print
Možda je do verzije?
Baterija koja može da traje 2 dana isprazni se za pola dana i drži telefon stalno vrućim.
Mislim da je definitivno do te app jer kako sam je uklonio telefon je opet hladan
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Meni stigao. Nikad brza dostava za 36sati od kupovine [emoji106]. Nema Powerbank kod mene
Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk
Izvinili mi se na mail, kada sam ih opet upitao, napravili su gresku. Tako da nece nikome stici powerbank. Medjutim A3 kod mene jos nije stigao, narucio sam ga 8. aprila u 11:47![]()
Nije neki minus jer Powerbank nije mnogo skup i sam deal za telefon je bio dobar, ali krajnje nekorektno sa njihove strane.Stiglo sve, ali bez Powerbanka... ma necu da ih cimam, samo bezveze sto sam i na mailu i na telefonu dobio informaciju i instrukciju zbog poklona (predjite 20k din, i dobicete PB od 10000 mah), a na kraju PRC, sa izvinjenjem.
5. Za galeriju, ima ona Google photos, medjutim to nikada nisam koristio, da li svaku fotografiju koju uslikam ide na net tj uploaduje se, ili kako vec to funkcionise? Da li koristite drugu aplikaciju za galeriju?
6. Kako na pocetnom ekranu da uklonim ono skroz dole SEARCH, jer sam to iskljucio, i beskorisno mi stoji dole, probao sam da ga uklonim kao ikonice sto se uklanjaju, ali nece... ?
Iskljucen auto update, ali opet preko noci ih samo izbaci u meniju. Ujutru ih opet vidim u meniju.
Kod mene nema opcija za temu u gmail. Verovatno treba sistem da se azurira, na kom si trenutno sistemu?
Možda je do verzije?
Baterija koja može da traje 2 dana isprazni se za pola dana i drži telefon stalno vrućim.
Mislim da je definitivno do te app jer kako sam je uklonio telefon je opet hladan
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari