Šta je novo?

Xiaomi Mi A3

Možda je do verzije?

Baterija koja može da traje 2 dana isprazni se za pola dana i drži telefon stalno vrućim.

Mislim da je definitivno do te app jer kako sam je uklonio telefon je opet hladan

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Probaj neku drugu verziju ili drugu app za Twitter, a ako bude isto idi preko browsera...

Sent from my Pocophone F1 using Tapatalk

iz browsera radi sve kako treba, a vise ne srce bateriju kako sam deinstalirao twitter

danas izasao apdejt za android 10, popravljen finger print

Pazario A3 plavi 4/128gb za 19999 din. Kupio i onu podlogu za misa od 499din, da bi dobio poklon 10000mAh Mi Power Bank 2S (dobija se kada je kupovina preko 20k), a kada je preko 10k, dobija se 5000mAh Mi Power Bank 2

Dok stigne, sigurno treba par dana.

Do tad, recite mi koje ste zastitno/kaljeno staklo uzimali za ovaj model? Koje je najkvalitetnije? Moze link i u PM.
Ujedno jel ona maskica sto ide uz njega dobra, pokriva lepo ekran i kamerice, ili ste uzimali neku dodatnu tj drugu? :)

Brutalna akcija u Mi Storu, nema sta. Zaštitno staklo u principu ne koristim, eventualno neka folija preko koja se ne vidi toliko i ne kvari izgled. Maska koja ide uz njega je ok, ali nista specijalno, može da posluži za prvo vreme dok ne prorade kinezi, tj. pošta. Preporučio bih ovaj tip, kao Armor maska, em praktična, em pruža vrhunsku zaštitu.
aaacf0079fe33d2ffd80d6804436c1f6.jpg

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

I ja sam naručio, a piše da akcija ne važi za ono što je na popustu, tako da si džabe prebacio 20k.

Poslednja izmena:
Ja: Jel se dobija uz njega i powerbank koji je na fb stranici, od 5000mah za 1din?
Oni: Dobija se power bank na poklon.

Imam dokaz, na e-mail su mi odgovorili. Plus jutros sam ih zvao da mi to potvrde, i potvrdili mi, rekli su mi ako hoces PB od 10000mah, kupi nesta najeftinije, npr anti stres kockicu, kolko da racun bude 20k+. Sami mi predlozili.

Pa videcu kada stigne... javljam.

P.S. Dajte predlog za zastitno/kaljeno staklo???

Odlično ako je tako nisam ni znao da ćemo i Powerbank da dobijemo [emoji16]. Ali eto kada i napisao ja pogledao na sajtu i ovo je pisalo.
4278ee83ec4c827b7aad086b6a3de561.jpg

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

Meni stigao. Nikad brza dostava za 36sati od kupovine [emoji106]. Nema Powerbank kod mene

Možda je do verzije?

Baterija koja može da traje 2 dana isprazni se za pola dana i drži telefon stalno vrućim.

Mislim da je definitivno do te app jer kako sam je uklonio telefon je opet hladan

Ne znam za full TW, ali light verzija originalne aplikacije uopste ne opterecuje sistem.

Meni stigao. Nikad brza dostava za 36sati od kupovine [emoji106]. Nema Powerbank kod mene

Izvinili mi se na mail, kada sam ih opet upitao, napravili su gresku. Tako da nece nikome stici powerbank. Medjutim A3 kod mene jos nije stigao, narucio sam ga 8. aprila u 11:47 :D

Izvinili mi se na mail, kada sam ih opet upitao, napravili su gresku. Tako da nece nikome stici powerbank. Medjutim A3 kod mene jos nije stigao, narucio sam ga 8. aprila u 11:47 :D

Kakvo obmanjivanje kupaca. Kao, kupite robu u iznosu preko 20k din. i dobicete 10k mAh PB (ili 5k mAh za racun preko 10k din.), a onda prc, evo vam umesto PB-a mail sa izvinjenjem i obavestenjem da od PB-a nema nista. To mogu da rade samo u ovom cirkusu od drzave, a da pritom ne snose nikakvu odgovornost sto obmanjuju/lazu kupce. To sto su oni napravili gresku je iskljucivo njihov problem i treba da dobijes sve ono sto su ti rekli da ces dobiti prilikom kupovine. Zbog njihove greske si platio 500 din. vise za podlogu za misa (koju inace verovatno ne bi kupio), kako bi premasio iznos od 20k din. kao uslov za dobijanje PB od 10k mAh-a. Nije tu problem tih 500 din., nego sto kupce dovode u zabludu. Ne kazem da je namerno, ali zbog njihove greske je neko kupio i ono sto nije planirao i nadao se poklonu, koji nazalost nece dobiti.

upravo.a i sve da se digne fama i pritisnu da daju naplatiće zaposlenima trošak...

Stiglo sve, ali bez Powerbanka... ma necu da ih cimam, samo bezveze sto sam i na mailu i na telefonu dobio informaciju i instrukciju zbog poklona (predjite 20k din, i dobicete PB od 10000 mah), a na kraju PRC, sa izvinjenjem.

Stiglo sve, ali bez Powerbanka... ma necu da ih cimam, samo bezveze sto sam i na mailu i na telefonu dobio informaciju i instrukciju zbog poklona (predjite 20k din, i dobicete PB od 10000 mah), a na kraju PRC, sa izvinjenjem.
Nije neki minus jer Powerbank nije mnogo skup i sam deal za telefon je bio dobar, ali krajnje nekorektno sa njihove strane.

Jel moze mala pomoc, prvi put kupujem xiaomi uredjaj, dosad sam koristio Samsung:

1. Kako da back dugme prebacim da bude s desne strane, i da imam ono dodatno (kockasto) dugme, kada ga kliknem, da vidim sve aktivne tabove?

2. Koje aplikacije su beskorisne, da ih deinstaliram/iskljucim, kako ne bi crpile bateriju? Ujedno jel ima nekih caka, kako bi se povecala autonomija na xiaomiju?

3. Koji internet browser predlazete za ovaj mob? Da ima dark mode.

4. Sto se tice file menager-a, ima njegov ubacen tzv. "Files". Sto se tice fajlova OK je, medjutim interesuje me kakav je za ciscenje kesa, junk, duplih fajlova... ? Ili ste ubacili za sve to drugu aplikaciju, a nju iskljucili?

5. Za galeriju, ima ona Google photos, medjutim to nikada nisam koristio, da li svaku fotografiju koju uslikam ide na net tj uploaduje se, ili kako vec to funkcionise? Da li koristite drugu aplikaciju za galeriju?

6. Kako na pocetnom ekranu da uklonim ono skroz dole SEARCH, jer sam to iskljucio, i beskorisno mi stoji dole, probao sam da ga uklonim kao ikonice sto se uklanjaju, ali nece... ?

7. Precica za auto sync na Xiaomiju nema? Kao sto je precica za wifi, hotspot, data, itd... kada spustim odozgo.

Za par dana kada sve sredim, javljam celokupne utiske o telefonu. :)

Kao prvo trebao bi da zaboravis logiku samsung telefona :)

1. Kako da back dugme prebacim da bude s desne strane, i da imam ono dodatno (kockasto) dugme, kada ga kliknem, da vidim sve aktivne tabove?
-ako koristis gestures back ti je sa obe strane tako da je potpuno svejedno sa koje strane ces da se vratis nazad
Aktivne aplikacije vidis tako sto prstom prevuces na gore pa desno ili levo zadrzis prst.

2. Koje aplikacije su beskorisne, da ih deinstaliram/iskljucim, kako ne bi crpile bateriju? Ujedno jel ima nekih caka, kako bi se povecala autonomija na xiaomiju?
-tesko da ovde ima neka "visak" stock aplikacija, a baterija i onako traje bez problema 2 dana.

3. Koji internet browser predlazete za ovaj mob? Da ima dark mode.
-chrome je stock browser i ima dark mode, tako da ne moras dalje traziti.

4. Sto se tice file menager-a, ima njegov ubacen tzv. "Files". Sto se tice fajlova OK je, medjutim interesuje me kakav je za ciscenje kesa, junk, duplih fajlova... ? Ili ste ubacili za sve to drugu aplikaciju, a nju iskljucili?
-sasvim je dovoljan taj stock files, radi sve sto treba. Nisam video potrebu za drugim.

5. Za galeriju, ima ona Google photos, medjutim to nikada nisam koristio, da li svaku fotografiju koju uslikam ide na net tj uploaduje se, ili kako vec to funkcionise? Da li koristite drugu aplikaciju za galeriju?
-photos si verovatno vec i onako koristio, samo treba da se naviknes da ti je to sada stock galerija i sve slike sto uslikas ce biti sinhronizovane.

6. Kako na pocetnom ekranu da uklonim ono skroz dole SEARCH, jer sam to iskljucio, i beskorisno mi stoji dole, probao sam da ga uklonim kao ikonice sto se uklanjaju, ali nece... ?
-nikako, jer ona i ne radi kao na drugim telefonima. Osim sto pretrazuje internet ona sluzi i da nadjes brze aplikacije u telefonu, otvori mapu, pretrazi imenik itd...
znaci radi svasta nije samo za internet pretragu kao sto na prvi pogled izgleda.

Poslednja izmena:

5. - Galeriju mozes da instaliras drugu i da ti cuva fotke na njoj.

6. - Instaliras poco launcher i sklonis tu stvar sa ekrana.

Poslednja izmena:
Hvala svima, podesio sam ga. :)

Medjutim, uvek mi preko noci samo instalira Google chrome i youtube, kako da to resim? Iako ih iskljucim, i iskljucim automatsko azuriranje u play store, opet se to desava.
Umesto njih koristim YouTube vanced i operu. Ujedno da bi se koristio youtube vanced, mora i MicroG vanced da bude instaliran?

Gmail nema dark mode, nema ga u podesavanjima ?

Kako nema?

U play store isključi auto update I neće se apdejtovati automatski
d6ad4020893b2d4ec9d0c282022f28bf.jpg

Iskljucen auto update, ali opet preko noci ih samo izbaci u meniju. Ujutru ih opet vidim u meniju.

Kod mene nema opcija za temu u gmail. Verovatno treba sistem da se azurira, na kom si trenutno sistemu?

Iskljucen auto update, ali opet preko noci ih samo izbaci u meniju. Ujutru ih opet vidim u meniju.

Kod mene nema opcija za temu u gmail. Verovatno treba sistem da se azurira, na kom si trenutno sistemu?

U app iskljuci obavestenja. Kad ti stigne to obavestenje gore, povuci traku na dole pa onda malo na stranu, onda tu kllikni na onu ikonicu kao setings i tu iskljuci obavestenje.

Možda je do verzije?

Gmail dark mode jedino na Android 10.

Izgleda treba 10-ka za gmail, ostalo skoro sve ima dark mode.

Jel vam radi led not notif. na propustene pozive? Kako da to namestim , da blinka nakon propustenog poziva? Ne radi ni na propustenom od vibera, wapp, obicnog...

Ujedno dobio sam martovski security patch, da li da apdejtujem, kakav je ? Jel ce osakatiti autonomiju?

Poslednja izmena:
Šta bi sa apdejtom na a10?

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

Otkazan već treći put...
Bice valjda do kraja godine..

Au kakva ludnica s njima... Dal je moguće da su toliko zastranili sa ovim modelom?

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

Ja moj dajem za neki dan.. Uzimam 9t bas iz tog razloga.
Android One, čist android ti je teško da prilagodis za telefon poslednje generacije.
Komentara bez

Pa otprilike krajem svakog meseca izadje neki apdejt, ovaj je malo kasnio zato sto su izbacili dva...

Prijavljeni bagovi su povecana potrosnja baterije i restarti
baterija mozda neznatno, ne primecuje se kada i onako dobro drzi.
A restart sam imao ukupno jedan, u sustini nista veliko ali su ipak povukli apdejt

Nazad
Vrh Dno