Šta je novo?

Xiaomi Mi A3

Ne ide u sleep, neka A3 (Android One) boljka ili nešto drugo? Iste aplikacije na S7 korišćenje bez problema.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Restartuj telefon. Nije A3 boljka.

Link za najbolju verziju gcam jel moze neko da postavi ili mi posalje u inbox? Hvala unapred

I mene to zanima. Neki kazu da je parrot najbolja. Ja sam koristio do sad samo cstark i ono ok je, ali nisam sad nesto woow odusevljen u poredjenju sa stock. Govorim o 7.2 portovima.
Ima li nekih podesavanja posebno za a3 da se ubace kroz onaj config?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Kakvi su utisci i iskustva sto se tice ovog telefona? Deluje mi zanimljivo, hteo bih kupiti mami. Kakvo je trajanje baterije i kvalitet ekrana?

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Sve je odlicno, najbolji telefon do 200e bez dileme, u svakom aspektu.

Kakvi su utisci i iskustva sto se tice ovog telefona? Deluje mi zanimljivo, hteo bih kupiti mami. Kakvo je trajanje baterije i kvalitet ekrana?

Dobar je ekran, devojka je prešla sa 1080p IPS i kaže da joj se mnogo više svidja amoled ovde.
Baterija je bolesna, ja to nisam video ni na jednom telefonu. 11-12h sot na 2 dana sa vecinom 4G.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Vidim po testovima da je baterija odlična, ali evo sad i neko iz prakse da potvrdi. Žena je prosečan korisnik tako da mislim da je ovo najbolja kupovina u ovom nekom cenovnom rangu.

Apsolutno, odličan je. Samo ubaciš Gcam kad stigne i vozi.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

I ja sam sa IPS presao na 720p Amoled..
Velika razlika i prednost Amoledu.
Baterija odlična. 2 dana bez problema.
Kamera uz Gcam extra.
Zgodan za ruku..
Za taj novac odličan uredjaj.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

A da li uz telefon stiže brzi punjač? Pošto sam pročitao da podržava brzo punjenje ali da se isporučuje neki slabiji u pakovanju.

Podržava 18w punjenje. U pakovanju je sporiji ali ne znam koji, mogu proveriti danas.

10W punjac je u pakovanju.

Dokazi sa 10w u kutiji.

Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока

A dobro, neka se puni koliko brzo može ali ovakvi potezi pojedinih proizvodjača mi nisu baš najjasniji. Podržava brzo punjač a to staviš slabiji... Valjda da bi posle dodatno kupio taj brzi.

*mjau**mjau**mjau*, apple stavi 5w punjač s telefonom od 700$... Ovde je koliko toliko razumljivo. Nije ni taj od 10w spor, a s obzirom na to koliko drži baterija, skroz prihvatljivo.

Upravo me je na Apple asocirala ova situacija. Sećam se izbace telefon sa brzim punjenjem, dobiješ u kutiji običan a brzi punjač moraš odvojeno kupiti i koštao je tad 50$. Da je za mene bio bi mi problem, ali pošto mama kad puni telefon i zaboravi da ga je stavila na punjač, nema veze.

telefon se svakako puni preko noci, tako da koji god punjac stave bice dobar.

kao sto sam i do sada pisao, na ovom telefonu je sve odlicno, najslabija tacka mu je ovaj "cisti" android koje je i previse cist :d

Možda je do mene pošto sam stvarno puno telefona promenio, ili što sam već koristio ranije MIUI pa nisam bio oduševljen, ali nekako mi je skroz gotivan taj čist Android. Samo da nema bloatware i da je što jednostavnije za korišćenje. :)

Google odavno fura minimalizam u pristupu i dizajnu i to se neće promeniti. A većina potrošača više voli kad je malo nakićeno nego kad se ide na minimalizam.

Minimalizam u dizajnu je jedna stvar ali minimalizam u opcijama ne moze biti dobro, kada nesto nemas u odnosu kada nesto imas.

saljem uslikani dokument i prosto ne mogu da verujem da ne postoji opcija da zaokruzim bitnu stvar, pa to imaju telefoni od pre 5 godina....ali ovaj nema (da znam da moze aplikacija)

call history, katastrofa, nije ni u rangu telefona od pre 5 godina...
Onda bese broj iz sms-a ne moze copy itd... da ne nabrajam ponovo.

to su sve neke osnovne stvari koje je google ostavio nezavrsene jer su to drugi proizvodjaci resavali svako na svoj nacin i to je sve u redu, ali ti to ovde dobijes u sirovom obliku i to vec nije u redu.

Jos da umanje ove dole geste sa sl. abdejtom i cool ; )
kako mislis da ih"umanje"?

Poenta gestura je da nemas dugmice!
E to je minimalizam.

ocekujem da navigation bar skroz uklone ili da bar ostave opciju za to...
Ovako imamo full sreen display gde deo ekrana prekrivaju navigation buttons koji nisu u svim menijima providni kako bi trebalo.

Poslednja izmena:
Eeerrrr.....
3001a2d8ac5a333572834985947d495f.jpg

...riding on 720p...

bez aplikacije?

kako?

edit:
nasao...
izgleda da su i to ubacili :D

Moram priznati da su dosta stvari popravili za koje sam ovde gundjao.

Poslednja izmena:
Vrh Dno