Ovo može bez roota?Zapravo sve me ovo zanimalo zbog YT music (680din stvarno mnogo) i YT premium jer sa tim dobijaam sasvim novu perspektivu koriscenja telefona.
ovaj vanced radi dobar posao, definitivno cu ga koristiti.
nego nasao sam kod indijaca i gestures, to mi je najvise falilo pa cu probati danas to da namestim i najzad uklonim navigation bar koji nepotrebno oduzima deo ekrana.
https://www.youtube.com/watch?v=GdLrGijcBYA
Resetuj telefon na fabricoko podesavanje pa ispocetka ga sredi. Kod telefona nema "mrzi me" ako nesto ne radi kako treba - to se sredjuje.ima, probo sam neke, Light manager 2 čini mi se, pa je prestao da radi, moguće je da ima i neki sukob aplikacija, imam dve kartice, MTs i Globaltel, možda nešto zeza globalterlova aplikacija, mrzi me da probam bez nje, i oću dam ira di sa svime što stavim., čekamo sad tu 10ku pa ćemo videti
Resetuj telefon na fabricoko podesavanje pa ispocetka ga sredi. Kod telefona nema "mrzi me" ako nesto ne radi kako treba - to se sredjuje.
Kakav je izlaz na slušalicama? Merka drugar a3, treba mu za posao, ima sve što mu treba, a ima neke bruka dobre sluške, skuplje dosta od samog telefona.
Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari