Šta je novo?

Xiaomi Mi A3

Ako hoces da ti YT radi u pozadini,nisam siguran da to moze ova obicna apk za YT.Instaliraj YT Vanced i resis problem.

Ili youtube minimizer aplikacija. Youtube zvanicna aplikacija nema opciju da radi u pozadini.

Pa kako Indijcima radi?

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Koliko videh po ikonici taj Indijac pokreće Youtube klikom na ikonicu koja izgleda identično kao Youtube Vanced ikonica... Šta dalje pal*mudi i kakvu mudrost on prodaje u tom video ne bih znao... Dakle...

https://vanced.app/

Instaliraj YT Vanced,sve isto kao obicna apk za YT,stim sto moras dodatno i Micro G instalirati zbog logovanja na YT,kao i obicnu YT apk ugasiti na prinudno zaustavljanje..Ja sam kod mene izbrisao kompletnu YT apk iz telefona imam samo Vanced.

Radi i originalna YT app u pozadini ako ste platili YT Premium, ima i gomilu opcija. Imate "studentsko članstvo" koje je najjeftinije, da ne rizikujete sa alternativama. Nikad ništa nije besplatno.

Sto se mene tice, posto osim imenika nemam nista bitno na fonu, neka spijuniraju. Bolje i to nego nenormalne kolicine i duzine reklama na yt.
Nemam nista protiv reklama, od toga zive ali kada mi zaredja 2x po 40 sec bez mogucnosti prekidanja na mob netu... sve ima svoje granice...

...riding on 720p...

Tako je, nisam došao na yt da bih gledao reklame. Niti sam zato kupio telefon.

Pa sad... ako je nesto skupo u net infrastrukturi, to su serveri. Treba to sve platiti i odrzavati. Pricamo o exabajtovima podataka.
Nije problem, ubaci 3-5 sec reklame, a ne kratkometrazne filmove da gledamo :)
Hvala Shaman za linkove

...riding on 720p...

Zapravo sve me ovo zanimalo zbog YT music (680din stvarno mnogo) i YT premium jer sa tim dobijaam sasvim novu perspektivu koriscenja telefona.

ovaj vanced radi dobar posao, definitivno cu ga koristiti.

nego nasao sam kod indijaca i gestures, to mi je najvise falilo pa cu probati danas to da namestim i najzad uklonim navigation bar koji nepotrebno oduzima deo ekrana.

https://www.youtube.com/watch?v=GdLrGijcBYA

Zapravo sve me ovo zanimalo zbog YT music (680din stvarno mnogo) i YT premium jer sa tim dobijaam sasvim novu perspektivu koriscenja telefona.

ovaj vanced radi dobar posao, definitivno cu ga koristiti.

nego nasao sam kod indijaca i gestures, to mi je najvise falilo pa cu probati danas to da namestim i najzad uklonim navigation bar koji nepotrebno oduzima deo ekrana.

https://www.youtube.com/watch?v=GdLrGijcBYA
Ovo može bez roota?

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Evo bas probam,
sve radi jedino sto mi nije uspelo da uklonim navigation bar sa ovom adb komandom koja bi trebalo da da dozvolu preko kompa, ovaj indijac je sa tom komandom uklonio, kod mene nece a ne bi rekao da sam negde pogresio.

tako da mi preostaje rutovanje a sad bas nemam vremena da cackam oko toga, ali aplikacija izgleda bas dobro i taman popunjava ono sto fali.

nek proba jos neko vrlo je prosto.

Poslednja izmena:
Uzeh pre 2 nedelje A3 na ugovor. Cim sam prestao da uporedjujem ekran sa dotadasnjim R5+ postao mi je ok ekran. Ne toliko zbog rezolucije, nego i boje i sve, delovao mi je nekako isprano...mozda sam previse navikao na LCD. U sustini fin kompaktan tel, mada sam mislio da ce mi bolje "leci". Mislim da je ovo moj prvi i poslednji Android one tel.
Odlicno radi otkljucavanje lica, a otisak prsta ne bas tako dobro, mnogo losiji nego na R5+
Koju god aplikaciju za Always on display da stavim, prestaje da mi radi face unlock. Ima li neka fora za to? Pritisnem dugme za otkljucavanje, da nestane AOD i uopste ne pokusava da prepozna lice i otkljuca, kao da nije uopste podeseno. Cim obrisem AOD app sve radi super.
Posle nedelju dana koriscenja, mi rikne touch...haos. Ujutro se oglasio alarm, ugasio ga normalno i od toga trenutka vise nije reagovao uopste. Na tipke reagovao, face unlock radio ali ekran ne reaguje. Nije ni hard reset pomogao.
Vratio tel. u poslovnicu, poslali ga u servis da utvrde problem i sutra- prekosutra stize drugi, novi, posto sam odbio zamenu ekrana.
Devojka koja radi u radnji mi rece da je ovo prvi Xiaomi tel koji je dosao na reklamaciju, od kada ih imaju u ponudi...e reko lepo, bas moj.
Nadam se da sa ovim nece biti problema, R5+ me sluzio perfektno 1.5 godinu.

A3 ekran isprano pored R5+ ekrana?

Moze samo suprotno da bude, mnogo je bolji prikaz boja na A3, mada kao sto si i sam rekao, verovatno si navikao na IPS.

od zadnjih par apdejta ne radi nikako, sem što se upali ta bela led, il šta li je već, kad je tel nakačen na punjač. jedno vreme je to nešto treptalo za propušten poziv i sms, sad ako si čuo telefon čuo si ga, ili ako ga vidiš dok zvoni. meni ta led notifikacija znači, jer kad sam kući, ostavim telefon i povremeno bacim pogled, ovako moram da ga uzmem u ruke, pa da buljačim po njemu, nebi li vido šta propušteno. da ga nisam preplatio kolkosam ga platio, već bi ga razbio il bi popio moravu. wifi direkt je nešto, na šta sam računao, međutim nema šanse da ga pokrenem, probo sam i neke aplikacije, međutim jok. ženin huawei p smart z , i moj tablet sm-t585, taj wifi direkt sa par klikova, odaberem fajl, pokažem mu na koji uređaj da pošalje i to ide ko košava. džabe sad ovom mi a3, što ima dobru kameru, displej za mene isto ok, što je lep i na oko i u ruci, a dobro i radi, kad ima ovakve uznemirujuće bubice, i to izgleda nije samo moj primerak. nije mi jasno kako ih nije sramota, da za tako nedovršen uređaj trtaže i po 250evra para.., i kako vidim, još se prodaje..

Poslednja izmena:
Rade notifikacije i meni ništa nisam podešavao, wifi direkt to nisam probao.
Vidi u prodavnici da nadješ neku aplikaciju koja će te zvučno obaveštavati o propuštenim pozivima i ostalo. Ranije sam to koristio za symbian a ima i za android sugurno.

Poslato sa jugoistoka.

ima, probo sam neke, Light manager 2 čini mi se, pa je prestao da radi, moguće je da ima i neki sukob aplikacija, imam dve kartice, MTs i Globaltel, možda nešto zeza globalterlova aplikacija, mrzi me da probam bez nje, i oću dam ira di sa svime što stavim., čekamo sad tu 10ku pa ćemo videti

ima, probo sam neke, Light manager 2 čini mi se, pa je prestao da radi, moguće je da ima i neki sukob aplikacija, imam dve kartice, MTs i Globaltel, možda nešto zeza globalterlova aplikacija, mrzi me da probam bez nje, i oću dam ira di sa svime što stavim., čekamo sad tu 10ku pa ćemo videti
Resetuj telefon na fabricoko podesavanje pa ispocetka ga sredi. Kod telefona nema "mrzi me" ako nesto ne radi kako treba - to se sredjuje.

Resetuj telefon na fabricoko podesavanje pa ispocetka ga sredi. Kod telefona nema "mrzi me" ako nesto ne radi kako treba - to se sredjuje.

uvek tako radim; pre svakog novog apdejta, prvo fabrički reset, pa onda apdejt, pa onda ponovo instaliram sve ono što mislim da će mi trebati. jel rade tebi notifikacije sa tom "led", za propuštene pozive i sms npr?

Fabrički reset, ako ga već radiš, se radi posle apdejta a ne pre. Nikakve logike nema tako.

au!, nisam razmišljo o tome! :( , ja mislio novo na staro oćišćeno kao bolje...

nije zgoreg da čisto upišeš softver sa miflash ili xiaomitoolsv2.

Kakav je izlaz na slušalicama? Merka drugar a3, treba mu za posao, ima sve što mu treba, a ima neke bruka dobre sluške, skuplje dosta od samog telefona.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Meni radi lampica za sve normalno. SMS, Poziv. Osim za Viber i Instagram, al to je boljka odavno.

Poslednja izmena:
Takodje, stim da radi i sa WA bez problema, viber ne koristim.

...riding on 720p...

Kakav je izlaz na slušalicama? Merka drugar a3, treba mu za posao, ima sve što mu treba, a ima neke bruka dobre sluške, skuplje dosta od samog telefona.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

nece se usreciti ako su veceg otpora od 32 oma,to jedino bi gurao neki LG.bolje resenje je neki dac,ima ih u formi nastavka,ne mora ceo veliki uredjaj.

a jel ima još nekog da mu ne radi ta led lampica za propuštene pozive i sms, da se tešim!? :D

Nazad
Vrh Dno