Šta je novo?

Xiaomi Mi A3

pretpostavio sam da je tako, i ocigledno miui daju prioritet pa je upeglaniji a android im je siroviji

Rmn7 mi je manje bagovao, ali je tehnicki tipa bt losiji od a3.
Ne moze sve za sitne novce :)

...riding on 720p...
Slazem se...
Mada ovde niko ne pomenuo da BT i wifi koriste istu antenu

pa ako je BT upaljen wifi ne radi lepo jer dolazi do interferencije, a tako je izgleda uradjen i redmi note 8 koji ima slican hardver

Tako da ako imate neke problem sa BT ili wifi, iskljucite jedno od ta dva i problem ce nestati.
Sustina je da nije nista pokvareno a sigurno ce vas nervirati jer necete razumeti zbog cega je.

A mozda je ista prica i sa redmi note 7, pa probaj?

Poslednja izmena:
Moze i da se promeni rezim rada wifi rutera ako ima problema sa BT.

Frekvenija, mod, broj kanala, sirina kanala, moze da se podesi na ruteru da ne ometa BT.

^^
kakav ti je ovo komentar...
Moze da se podesi, ali necu da vam kazem...ne kapiram?

pretpostavio sam da je tako, i ocigledno miui daju prioritet pa je upeglaniji a android im je siroviji

Slazem se...
Mada ovde niko ne pomenuo da BT i wifi koriste istu antenu

pa ako je BT upaljen wifi ne radi lepo jer dolazi do interferencije, a tako je izgleda uradjen i redmi note 8 koji ima slican hardver

Tako da ako imate neke problem sa BT ili wifi, iskljucite jedno od ta dva i problem ce nestati.
Sustina je da nije nista pokvareno a sigurno ce vas nervirati jer necete razumeti zbog cega je.

A mozda je ista prica i sa redmi note 7, pa probaj?
Nop, sa ili bez wifi kod rmn7 bt kvalitet prenosa zvuka je uzas, na sta god nakacio. Kod a3 je bolji i sa wifi, dok su recimo samsung a50, s6,s9,10 savrseni...

...riding on 720p...

i ne,naročito gcam.gcam na poku je među najboljima što se tiče šaomija.

Nisu naravno, vidno je bolji Poco, mada me je jako prijatno iznenadio Mi A3 sa GCamom.

nisam mislio gcam poređenja, nego stock kamera poređenja... koliko vidim, a3 ima noviji sonijev imx senzor, zar ne bi trebao biti bolji?

mi A3 ima odličnu kameru, jedino što je na papiru kod pocofone bolje je otvor blende, kod A3 je f2, kod pocofone je čini mi se f1,9, neki kreću i od f1,8., kod mene opet ne radi notifikacija! :D

f/1.8 kažeš, moraću da proverim, kad odem u detalje nikad nije veća od f/2, al vidim ja ekstra slike pravi, doduše nisam nikad ni pogledo kolko zatvara blendu kad je dovoljno svetla..

Lug i fotografije, dobra zabava u najavi. Kad se samo setim teme o malom Fuđiju... :)

da bre! f70exr, plako sam za njim kad mi crko, dok sam f660exr bacio u moravu, sas sve rezervnu bateriju!, ovaj Mi A3, jedino što mu valja to je ta kamera, aj dobro, i dobro leži u ruci, deluje čvsto, ne krcka ne uvija se, al isto će da leti u moravu, ako mu uskoro ne proradi wifi direkt, i ona glupa notifikacija, što opet prestala da radi

Gde ti ne radi lampica, na svim app ili samo na pojedinim?

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

da bre! f70exr, plako sam za njim kad mi crko, dok sam f660exr bacio u moravu, sas sve rezervnu bateriju!, ovaj Mi A3, jedino što mu valja to je ta kamera, aj dobro, i dobro leži u ruci, deluje čvsto, ne krcka ne uvija se, al isto će da leti u moravu, ako mu uskoro ne proradi wifi direkt, i ona glupa notifikacija, što opet prestala da radi
Treba te prijaviti za nepravilno odlaganje elektronskog otpada. Zagađuješ reke

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

svi rivali ih potukoše sa android 10 ažuriranjem... ulenjiio se i ušuškao xiaomi, trebalo bi ih malo opaliti nečim da se probude iz zimskog sna.

Kome se žuri može da ubaci Android 10 već danas :D Screenshot_20200108-104036.jpg

Sent from my MI A3 using Tapatalk

danas sam pokusavao da snimim jedan slow motion klip, i stalno mi ispada nekako zrnast i mutan i kao takav mi nije narocito upotrebljiv.

Jel ste probali da snimate slow motion, mozda ja nesto lose podesim?

Slow motion je loš i mutan i na telefonima koji su 5x skuplji od njega.

Sent from my P30 Pro using Tapatalk

Da ne pričamo da mora osvetljenje da bude sunčano ili jako jako dobro osvetljenje. Bukvalno jedino preko dana.

Da to sam odmah ukapirao

kod mene su fluocevi i na snimku to toliko trepće da je to strasno,
Led lampica sa blica gotovo da ništa nije promenila

hoću još da probam sa jakom led lampom ali mislim da je najpametnije snimati pod dnevnim svetlom ako bude moguće.

Moram nekako da dobijem bolji snimak od ovog zrnastog.
Problem je i to što snimam iz blizine.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vrh Dno