Šta je novo?

Xiaomi Mi A2 (root, unlock bootloader-a i konverzija na 6X prvi post)

Evo odgovora..meni se to dešava jedino kada menjam neka podešavanja u Havok settings,ovako ne.I to traje ne više od 4-5 sekundi.

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Ново ажурирање за RROS.
Сигурносне поставке од 05.03.

Ako rutujem telefon, da bih ubacio gcam, da li to znaci da necu vise dovijati ota Android update?
I da li je to sve sto se tice gcam-a ili cu morati da ubacujem opet nove verzije?

Tako je, kad se rutuje za gcam, ota ne radi. Zato je i bolje preći na aosp odma'.

Није тачно. Имаш у поступку откључавања бутлоадера команду за омогућавање ажурирања.

Nisam napisao, ali ja ne bih da konvertujem na 6X, hocu da ostane stock Android.

Нисам ни рекао да конвертујеш.
Откључај бутлоадер, рутуј, закључај бутлоадер.

Nemoj mu savetovati takve stvari. Zaključavanje bootloader a sa rootovanim telefonom se ne radi .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ima li neko rešenje da kada se sve app obrisu iz "recent menu" ne ostane taj natpis na pola sekunde, kao da blicne pa nestane. Ovo se desava samo na custom launcheru, dal bio na nekom custom romu ili stock Android-u ista stvar, uzasno me iritira [emoji16]

Edit: izasao update (oko 200mb)

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Zasto bi iko, pogotovo na stock Androidu, brisao aplikacije iz memorije?

Ja ih cesto brisem iz navike, ostalo od ranije dok je uvek bio pun ram i nikako da se odviknem.

To je gubljenje vremena, ubijas aplikacije koje su napravljene da bi radile u pozadini, na sistemu koji je napravljen da radi tako da vecina ram-a bude popunjena. Nije to Windows :)

Plus nemas nikakvu ustedu baterije jer kasnije pri ucitavanju telefon drnda chipset, internu i RAM umesto samo RAM, plus cekanje da ucita aplikaciju. Najgluplje nesto na Androif telefonima :D

Poslednja izmena:
Znam sve, ali ruka refleksno izbacuje [emoji16]

Poslusaj coveka i resi se te navike. Lakse je a i ne ostaje nikakav pop up :}

To je gubljenje vremena, ubijas aplikacije koje su napravljene da bi radile u pozadini, na sistemu koji je napravljen da radi tako da vecina ram-a bude popunjena. Nije to Windows :)

Plus nemas nikakvu ustedu baterije jer kasnije pri ucitavanju telefon drnda chipset, internu i RAM umesto samo RAM, plus cekanje da ucita aplikaciju. Najgluplje nesto na Androif telefonima :D
I Windows bogami kešira kao blesav kada ima dosta RAM-a na raspolaganju.

Inače stvarno se popravila jačina zvuka u slušalici ali je po meni spikerfon i dalje slab.

Imas danas u Mi Store-u za 3k od 20000mah.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ljudi, niko se ne javlja povodom problema koji imam, na Havoc ROM, pojavi se crni ekran i kao da se restartuje, desava se odjednom (danas mi se desilo 2 puta, jednom u toku poziva), ocigledno da drugi nemaju problem? Bude crn ekran kao kad se menjaju podesavanja i posle 20ak sekundi izbaci sablon za otkljucavanje ekrana kao kad se ukljuci telefon.
Moze li neko da da neki savet sta raditi, sta mislite da li je do sistema ili neceg drugog?

Poslednja izmena:
Je li ti mrsko da uradis clean flash zadnjeg havoca uz nano gapps paket? Ja nemam nikakvih problema, a radim ota ima vec sigurno 6-7 buildova jedan preko drugog...

Sent from my MI 6X using Tapatalk

I ja sam radio 4-5 OTA, od pretposlednjeg me zeza to, mislionsam da ce ispraviti sa novim update, jutros ga odradio i isto, sad mi se prvi put desilo u toku poziva, prekine poziv...
Probacu kasnije clean flash pa javljam

Samo da proverim jos jednom da ne zeznem nesto, sta bese ide sve u clean flash? Ide li interna memorija?
Gde da spakujem ROM i Gapps ako ide interna, a nemam OTG?

Poslednja izmena:
Па уђи поново у twrp и пребаци са компа.

Je li iko jos u Uscu? Ja dosao u 2 mislio nece biti guzva...al sam se za*mjau**mjau**mjau**mjau*. :)

Da za A2.
0c8ac10531745915be3b6bc751f33fa0.jpg

Postoji li opcija da se omoguci Camera2Api, a da ostane update aktivan?

Uzeo sam sam mob preko VIPa pa bih da mi ostane u garanciji ako je to moguce :d

Je li ti mrsko da uradis clean flash zadnjeg havoca uz nano gapps paket? Ja nemam nikakvih problema, a radim ota ima vec sigurno 6-7 buildova jedan preko drugog...

Sent from my MI 6X using Tapatalk
Samo da javim da posle clean flash i flesa novog builda Havoc roma 3 dana nema onih anomalija... nadam se da je resen problem.

Vrh Dno