Šta je novo?

Xiaomi Mi A2 (root, unlock bootloader-a i konverzija na 6X prvi post)

Nisu.

Radi li vam Dark tema kad podesite za stalno?

Gcam prestala da radi na pie, kako je aktivirati opet?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Може ли се овај виџет од временске прогнозе уклонити???

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Može,svajpni s leva na desno pa imaš tri tačke tamo gde ti je temperatura. Izaberite da ti ne apdejtuje vreme.
Може ли се овај виџет од временске прогнозе уклонити???

Fingerprint senzor mi je prestao sa radom posle tri dana normalnog rada, sada kada udjem u settings/security&locations uopste nema podesavanja za fingerprint senzor kao da ga nema. Pokusao sam sa rebootom,factory resetom dva puta i nista.. Instalirao sam neku aplikaciju za fingerprint ali ona kaze kako na mom uredjaju ne moze da nadje senzor. Postajem ocajan ima li neko neko resenje??

Свашта нешто нађох, али да искључим овај виџет нема никако.
Može,svajpni s leva na desno pa imaš tri tačke tamo gde ti je temperatura. Izaberite da ti ne apdejtuje vreme.

Hoćeš ceo da ga isključis ili samo temperaturu?
Свашта нешто нађох, али да искључим овај виџет нема никако.

Posle tri dana normalnog rada fingerprint senzor je prestao sa radom. U settings/security&locations uopste nema opcija za fingerprint. Probao sam reboot, dva puta factory reset ali nista i da lje nema opcija za fingerprint. U testu na *#*#6484#*#* samo pise na fingeprint test faild. Postajem ocajan... Postoji li neko resenje?

U postavkama stock launchera ugasi At Glance...
Bjezite na custom romove, stock je bas ogranicen :)

Sent from my MI 6X using Tapatalk

Za sad je favorit Pixel Experince Pie :) taj vozim evo par dana, ko lutka :D jos ima i camera2 api switch u settingsima da se ne peglate sa editovanjem sistemakih fajlova. Zadnji build dolazi po defaultu sa camera2 api i integrisanom pixel3 kamerom.

Za sad je favorit Pixel Experince Pie :) taj vozim evo par dana, ko lutka :D jos ima i camera2 api switch u settingsima da se ne peglate sa editovanjem sistemakih fajlova. Zadnji build dolazi po defaultu sa camera2 api i integrisanom pixel3 kamerom.

Prepostavljam mora konverzija za 6ticu ? :)

Ne mora, ima i za "jasmine" custom romova, ali ja preporucujem konverziju zbog boljeg twrp-a da se ne cimate sa a i b slotovima...

Ne mora, ima i za "jasmine" custom romova, ali ja preporucujem konverziju zbog boljeg twrp-a da se ne cimate sa a i b slotovima...

Ako mi ne bude bili mrsko da se veceras cimam oko toga odradicu :) ajd bre budi ljubazan kao sto si bio u nekim predhodnim postovima ispisi ljudima na nasem jeziku kako se konvertuje na 6ticu i instalira rom bice ti zahvalni mnogi ovde da se ne cimamo na xda :)

Ako stignem sutra, okacit cu sve gdrive da vam se brze skine, i napisati kako, ali ne obecavam nista... :) Malo sam kratak s vremenom.

Какав је пријем с обзиром да је телефон од метала? Може ли се убацити MiUI?

Послато са Xiaomi MI 5 уз помоћ Тапатока

Hoćeš ceo da ga isključis ili samo temperaturu?
Температуру сам искључио, а уклонио бих радо све. Нервира ме овај датум.

@mr.nice.ba - ма само да се наканем, прелазим и ја на кастом. Али чекам и официјалне верзије. Кад смо већ код пиксел икспириенса - интересује ме шта је од гугл апликација инсталирано? Код кастом ромова највише ми се свиђа управо то да могу инсталирати само оно што ја хоћу од гугл апликација.

b3003a59c49243325c8d1667329f1f1b.jpg

Poslednja izmena:
Posle tri dana normalnog rada fingerprint senzor je prestao sa radom. U settings/security&locations uopste nema opcija za fingerprint. Probao sam reboot, dva puta factory reset, upgrade na 9 ali nista i da lje nema opcija za fingerprint. U testu na *#*#6484#*#* samo pise na fingeprint test faild. Postajem ocajan... Postoji li neko resenje?

Posle tri dana normalnog rada fingerprint senzor je prestao sa radom. U settings/security&locations uopste nema opcija za fingerprint. Probao sam reboot, dva puta factory reset, uradio upgrade na android 9 ali nista i dalje nema opcija za fingerprint. U testu na *#*#6484#*#* samo pise na fingeprint test faild. Postajem ocajan... Postoji li neko resenje?

Da li jos nekom kasne notifikacije za Viber, FB messenger... Kasne i stignu kad otkljucam…

Узех и ја данас 6/128, још нисам упалио и пребацио картицу. Иза мене двоје узимају redme note 6 pro, испред мене дал нека 5ица.

Posle tri dana normalnog rada fingerprint senzor je odjednom prestao sa radom. U settings/security&locations uopste nema opcija za fingerprint. Probao sam x puta reboot, dva puta factory reset, uradio upgrade na android 9 ali nista i dalje nema opcija za fingerprint. U testu na *#*#6484#*#* samo pise na fingeprint test error. Postajem ocajan... Postoji li neko resenje?

@salacue
Koliko se sjecam bio je kalendar, kalkulator, chrome, kontakti, poruke, play store, uglavnom jako clean rom s obzirom da ne treba fleshati gapps. Izgleda mi kao kad fleshas nano gapps paket.
Ja se saltam redovno izmedju PE i Carbon roma.

Ne kasne ali ja sam uradio factory reset jer smatram to neophodnim pri prelasku sa jedne na drugu verziju androida. Čisto i onda glava ne boli.
Da li jos nekom kasne notifikacije za Viber, FB messenger... Kasne i stignu kad otkljucam…

Posle tri dana normalnog rada fingerprint senzor je prestao sa radom. U settings/security&locations uopste nema opcija za fingerprint. Probao sam reboot, dva puta factory reset, uradio upgrade na andrid 9 ali nista i dalje nema opcija za fingerprint. U testu na *#*#6484#*#* samo pise na fingeprint test error. Postajem ocajani i pocinjem da sumnjam u moj a2 ... Postoji li neko resenje?

Нано и пико су супер.
Па лепо... Сачекаћу још који дан, па стављам ПЕ. Мада, волео бих ресурекшон ремикс да има.
@salacue
Koliko se sjecam bio je kalendar, kalkulator, chrome, kontakti, poruke, play store, uglavnom jako clean rom s obzirom da ne treba fleshati gapps. Izgleda mi kao kad fleshas nano gapps paket.
Ja se saltam redovno izmedju PE i Carbon roma.

Poslednja izmena:
Упали сам телефон, мало га чачкао да видим како све то изгледа, и сад видим да ми нуди надградњу на питу, тражи да рестартујем телефон. Како да избегнем надградњу, нећу још на пређем на питу?

Vrh Dno