Може ли се овај виџет од временске прогнозе уклонити???
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
Može,svajpni s leva na desno pa imaš tri tačke tamo gde ti je temperatura. Izaberite da ti ne apdejtuje vreme.
Свашта нешто нађох, али да искључим овај виџет нема никако.
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
Svaki dan se kanim da predjem na stock i nikako da se odlucim za koji rom -.-U postavkama stock launchera ugasi At Glance...
Bjezite na custom romove, stock je bas ogranicen
Sent from my MI 6X using Tapatalk
Prepostavljam mora konverzija za 6ticu ?Za sad je favorit Pixel Experince Pietaj vozim evo par dana, ko lutka
jos ima i camera2 api switch u settingsima da se ne peglate sa editovanjem sistemakih fajlova. Zadnji build dolazi po defaultu sa camera2 api i integrisanom pixel3 kamerom.
Ako mi ne bude bili mrsko da se veceras cimam oko toga odradicuNe mora, ima i za "jasmine" custom romova, ali ja preporucujem konverziju zbog boljeg twrp-a da se ne cimate sa a i b slotovima...
Температуру сам искључио, а уклонио бих радо све. Нервира ме овај датум.Hoćeš ceo da ga isključis ili samo temperaturu?
Da li jos nekom kasne notifikacije za Viber, FB messenger... Kasne i stignu kad otkljucam…
Deinstaliraj pa ponovo installDa li jos nekom kasne notifikacije za Viber, FB messenger... Kasne i stignu kad otkljucam…
@salacue
Koliko se sjecam bio je kalendar, kalkulator, chrome, kontakti, poruke, play store, uglavnom jako clean rom s obzirom da ne treba fleshati gapps. Izgleda mi kao kad fleshas nano gapps paket.
Ja se saltam redovno izmedju PE i Carbon roma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari