Nisam rutovao telefon,nemogu da se bakćem sa tim,treba mi telefon dosta za posao,mail i pozivi.@Jaza: je l si rootovao tel?
@neogeo: Čitao sam neke od tvojih postova (u kojima si kritičan prema a2) i apsolutno se slažem! (Iako si okinuo fanboy-e Šaomija loše, nabrajao si realne mane. Istina je samo jedna.)
Iako sam vlasnik istog, zadovoljniji sam bio s A1. A i nemam problem sujete (svaki cigo svoga konja hvali; opet kažem - istina je samo jedna, vlasnik ili ne)
A ovo oko write speeda na A2, i to me kači. = 35MB/s.
Kol'ko bi to trebalo da bude, preko 100MB/s? Oko dvesta? To je hardver / loša memorija, tu pomoći nema?
Pih... Em mi CPU zakucan na max čak i dok 'spava' (deepsleep ne postoji.) em interna ima spor upis.
Ubo sam double trophy(pre će biti: trouble)
Ali me svakako više 'iritira' CPU, velike fajlove ne prebacujem (ako je samo to u pitanju?), a i ovo oko frekvencije procesora je softverski bug (nema, zakucan je na te brojke permanentno! Loš im kernel i na avg i na sep update-u. Ko je root ovo i ima custom kernel može da kontroliše governor + menja mu status + gleda stats sa, npr., Kernel Auditor-om. Ja, ako ne rootujem, ostajem sa sporaćem/write na broj CPU pruzi) [emoji14]
PS. Test app za write speed: https://play.google.com/store/apps/details?id=us.hipxel.performance.disk.speed.test
Test app za CPU: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z
Ista prica i kod mene, samo jos sporiji R/W 170/30 mbps, ali je bar cpu ok... Za mem nema nekih usporenja ovako sem kopiranja velikih fajlova?Moj je ok.
Bilo bi mnogo i memorija i CPU [emoji23][emoji23][emoji23]![]()
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
Da kad nešto prebacuješ sa kompa na telefon,primetu se kad su veliki fajlovi u pitanju.Ista prica i kod mene, samo jos sporiji R/W 170/30 mbps, ali je bar cpu ok... Za mem nema nekih usporenja ovako sem kopiranja velikih fajlova?
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
CPU radi OK.
Sta kukate na A2. Kod mene na RN5 isti Dzordan.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ne, snima bez problema u 4k, ali nema stabilizaciju na fabrickoj kameri u toj rez.A kad snima, npr 4k kako se pokazao tu kod "pisanja", jel hoce da poremeti snimke?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
To je ok, qualcomm je ostavio malo više minimalne frekvencije za 636/660.Ovo kod mene sa CPU ok?![]()
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari