+1Popravili su problem sa 4G!
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
+1Popravili su problem sa 4G!
U pravu si.Izašlo novo ažuriranje za pitu - januarsko . Možda sada ponovo puste i celu pitu za ove koji nisu još dobili. Sistem mi deluje još živahnije posle ovog.
ima li negde opcija da se to isključi?
Popravili su problem sa 4G!
Dobro radi autofokus ali hdr+ ne radi uopšte. Slika normalne slike...Meni dobro radi autofokus sa ovom verzijom https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/bsg-test-8.1.apk
Prednja kamera portret ne radi dobro.
Long press na home screen, idi na home settings, pa na Suggestions, i isključi Actions.
Mi Drop sam svakako i imao jer je odlična app tako da to nisam primetio, ali dodati File manager je Google-ova app, ne MIUI, ako misliš na ovajne znam da li je iko od vas ko je radio factory reset primetio da su u ovom buildu, za razliku od prvog pie builda, potpuno nepotrebno ubacili dve dodatne MIUI aplikacije - mi drop i file manager. nepotrebne u smislu da već imamo predinstaliran google files koji ima iste funkcije kao te dve MIUI aplikacije.
nego eto reda radi da se malo bloat-a nabaci.
Mi Drop sam svakako i imao jer je odlična app tako da to nisam primetio, ali dodati File manager je Google-ova app, ne MIUI, ako misliš na ovaj
![]()
jer taj mi se jedino još pojavio.![]()
NS je skoro čitav pokriven sa Band 3 4G, bar na Telenoru.
Ahaaa... Zanimljivo. Ne znam što to dodali uopšte onda. Ovaj Google file manager nisam još isprobao. Je l' ima ftp?ne, ne, naravno da nisam mislio na to, napisao sam lepo da ima (i da je bio u u prvom pie buildu) google files i da je dodat i MIUI file manager.
a google files ima funkcije koje imaju obe te MIUI aplikacije, tako da su sasvim bespotreban bloat u android one ekosistemu.
+1Ja ne znažm ni za jedan od tih. Ja koristim najbolji file manager - Total Commander.
Onda sledeći put nemoj da uzimaš Android One uređaj.Ne pada mi na pamet upgrade... Jednostavno ne vidim razlog da idem na novu verziju...na 8.1 sve radi fantastično, sve aplikacije koje trebam također rade...novi feature-i od devetke mi nisu baš nešto ...a i Gcam koji imam radi kako treba ...zašto bi se onda maltretirao bez veze [emoji3]
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari