Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

A1a.jpg

Na mobu je 4 mjeseca i nema ni mjehurića niti onih tragova odljepljivanja po rubovima. A1c.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Gcam radi ali na primerku koji sam koristio postoji problem sa fokusom. Konstantno pokušava da fokusira a tap to focus maši. Da l je kod svih tako, ne znam.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
I kod mene je tako,cak i kad snimam,fokus brljavi,pa ispadne mutan video

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Epa meni ispade nezgodno i ode staklo ekrana. Jel menja neko samo staklo? 5600 din traze u servisu ako hocu da mi ostane garancija. A imao je bar pedeset padova cak sam gadjao tv par puta i nikad nije puklo al wc mu je reaio pitanje. *mjau**mjau**mjau*. Na xrno mogu da kupim ceo ekran za 40 e. Pa se razmisljam sta da radim. Sve radi samo staklo napuklo bas se primecuje celo je otislo onako linijasto.

Za laminirane ekrane je neophodna posebna oprema da se samo touch zamijeni, mislim da to kod nas niko ne radi.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Epa meni ispade nezgodno i ode staklo ekrana. Jel menja neko samo staklo? 5600 din traze u servisu ako hocu da mi ostane garancija. A imao je bar pedeset padova cak sam gadjao tv par puta i nikad nije puklo al wc mu je reaio pitanje. *mjau**mjau**mjau*. Na xrno mogu da kupim ceo ekran za 40 e. Pa se razmisljam sta da radim. Sve radi samo staklo napuklo bas se primecuje celo je otislo onako linijasto.

40e na crno,i rizikujes garanciju,i ko zna kakvog kvaliteta staklo,za 10e nemoj ni da razmisljas.
Ja sam pre mesec dana zamenio ekran u Pc centru,nema nikakve razlike ni u radu ni u izgledu.

Hmmm... Gubiš garanciju i rizikuješ da kupiš na crno ko zna kakav kvalitet ekrana da bi uštedeo jedva 1000 dinara? Mislim da ti nije baš neka računica. :)

Ima li još neko da mu nema updejta na P jos uvek? Meni nit je izlazila notifikacija a svaki put kada probam manuelno pise da nema nista (stoji poslednji patch 1 nov)

Ima li još neko da mu nema updejta na P jos uvek? Meni nit je izlazila notifikacija a svaki put kada probam manuelno pise da nema nista (stoji poslednji patch 1 nov)
Ko je dobio u prvoj turi dobio je, ko nije nema do daljnjeg. Povukli su ga, najverovatnije jer su se gubili neki LTE bandovi.

Ja sam tek juče osetio gubitak mreže na Pie. Inače odlično šljaka

Da li se nekome događa pri prelasku na Pie da kada ručno ukucava postavke od sakrivenog SSID-a (WI_FI mreža kućnog routera) da mu mobitel jednostavno ne prepoznaje tu WI-FI mrežu. Onoga trenutka kada se mreža na routeru postavi kao vidljiva odmah se spoji.

Također da li ima neka app za FM radio sa RDS-om umjesto ove što dolazi sa updateom na Pie. Sve što sam našao je za internet radio.

Poslednja izmena:
Ja sam tek juče osetio gubitak mreže na Pie. Inače odlično šljaka

Nisi tek juče izgubio 4G nego nisi imao signal sa odgovarajuće frekvencije. Naši šalju 4G preko bandova 3 i 20. Ovom nadogradnjom na Pie smo izgubili mogućnost da primamo signal sa banda 20. Band 3 je i dalje ok jer preko njega idu i u Aziji (Kini). Ako repetitor daje signal preko banda 3 imamo 4G, ako daje preko banda 20 nemamo.

Ja nisam dobio update ista situacija. Novembarski pach. Nesto su krupno zeznuli sa updateom. Ista situacija je svuda u svetu. Postavili su stabilan update nekoliko dana posle izlaska bete (sto je cudno) i ubrzo ga povukli. Ko je u prvoj turi dobio - dobio je. Ostali cekaju, kapiram da su ih praznici usporili. Imas o ovome opsirnije na netu.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Zbog toga sam i napisao da sam tek juče osetio. Naravno je problem nastao nadogradnjom na Pie.

Ne znam da li otkrivam toplu vodu, ali pozivajući jedan fixni broj po sećanju, naravno pogrešim broj, kad u toku zvanja i call history dobijem ceo kontakt popunjen.
fb07039fafec0b4bf57e67fd1cebf4cc.jpg

Poslednja izmena:
To je i mene bilo iznenadilo kad sam prvi put video.
Mislim da je Google feature u pitanju, ako je broj vezan za neku firmu, ispisuje naziv firme.
Odlična funkcija, svakako.

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Da,i meni je to bilo na više brojeva,i bilo mi je na 8.0 ili 8.1 i sada na 9.0,to je stara funkcija [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Evo jutros novo što sam ja po prvi put primetio [emoji3][emoji3][emoji3]
9693d40bddec2b167c255034b2b38367.jpg

Не знам да ли се и вама дешава, мени трепери youtube и chrome кад уђем, не знам из ког разлога

dešava li se nekome da mu se dva najčešće pozivana broja pojave kao odvojeni kontakti u app draweru?

To je feature na Pie.

Meni je ovaj PIE smece zivo... Em mi brze trosi bateriju em pojacavanje i smanjivanje zvuka ne radi kako treba. Cekam da poprave jos malo ako ne, ode ja na 8.1...

Meni je maltene sve bolje, sem ovih stvari koje su s*ebali i sad popravljaju, tipa 4G. I baterija i multitasking i nove funkcije, a posebno mi je bolji volume control. :D

Meni volume control bas nije dobar... Smanjujem ga i pred kraj par klika uopste ne smanji i onda sledeci je odma mute. Kao da ne mogu onako bas tiho tiho... A baterija mi se bas dosta brze prazni.

+1

+1

Meni od 8, pa 8.1, pa 9 rade perfektno, tj sve bolje i bolje. Nikad nikakav problem. Pritom mi je veći deo dana uparen sa smart satom preko BT i sve fercera. Subjektivno, baterija je za nijansu bolja.
Ni jednom ga nisam hard resetovao, iako znam da bi trebalo, jer sve radi extra.

Izašlo novo ažuriranje za pitu - januarsko . Možda sada ponovo puste i celu pitu za ove koji nisu još dobili. Sistem mi deluje još živahnije posle ovog.

Poslednja izmena:
Vrh Dno