I kod mene je tako,cak i kad snimam,fokus brljavi,pa ispadne mutan videoGcam radi ali na primerku koji sam koristio postoji problem sa fokusom. Konstantno pokušava da fokusira a tap to focus maši. Da l je kod svih tako, ne znam.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
40e na crno,i rizikujes garanciju,i ko zna kakvog kvaliteta staklo,za 10e nemoj ni da razmisljas.Epa meni ispade nezgodno i ode staklo ekrana. Jel menja neko samo staklo? 5600 din traze u servisu ako hocu da mi ostane garancija. A imao je bar pedeset padova cak sam gadjao tv par puta i nikad nije puklo al wc mu je reaio pitanje. *mjau**mjau**mjau*. Na xrno mogu da kupim ceo ekran za 40 e. Pa se razmisljam sta da radim. Sve radi samo staklo napuklo bas se primecuje celo je otislo onako linijasto.
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Epa meni ispade nezgodno i ode staklo ekrana. Jel menja neko samo staklo? 5600 din traze u servisu ako hocu da mi ostane garancija. A imao je bar pedeset padova cak sam gadjao tv par puta i nikad nije puklo al wc mu je reaio pitanje. *mjau**mjau**mjau*. Na xrno mogu da kupim ceo ekran za 40 e. Pa se razmisljam sta da radim. Sve radi samo staklo napuklo bas se primecuje celo je otislo onako linijasto.
Ko je dobio u prvoj turi dobio je, ko nije nema do daljnjeg. Povukli su ga, najverovatnije jer su se gubili neki LTE bandovi.Ima li još neko da mu nema updejta na P jos uvek? Meni nit je izlazila notifikacija a svaki put kada probam manuelno pise da nema nista (stoji poslednji patch 1 nov)
Nisi tek juče izgubio 4G nego nisi imao signal sa odgovarajuće frekvencije. Naši šalju 4G preko bandova 3 i 20. Ovom nadogradnjom na Pie smo izgubili mogućnost da primamo signal sa banda 20. Band 3 je i dalje ok jer preko njega idu i u Aziji (Kini). Ako repetitor daje signal preko banda 3 imamo 4G, ako daje preko banda 20 nemamo.Ja sam tek juče osetio gubitak mreže na Pie. Inače odlično šljaka
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Povucena. Cekamo.Šta se dešava sa ažuriranjem? Povučena devetka?
New version V10.0.4 is currently released to beta testers, so the next update will come in days, hopefully with some bug-fixes.
+1+1
dešava li se nekome da mu se dva najčešće pozivana broja pojave kao odvojeni kontakti u app draweru?
To je feature na Pie.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari