Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Prošle godine je 8.0 došao 31. Decembra, tako da kontam da će i ove godine biti tako.

Prošle godine je 8.0 došao 31. Decembra, tako da kontam da će i ove godine biti tako.
Hvala ti puno [emoji3] znači da čekam decembar da vidimo kakve će biti promene na telefonu [emoji3][emoji3] a jel znaš dali je moguće instalidari kameru na XIOMI A1 kamera CAM ali da,ne rootuješ telefon ?

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Moraš otključati bootloader i root, kasnije odradis unroot, ima tutorial-a na YouTube-u, pa baci pogled.

Jeli zaista poboljšan zvuk?
Koristim custom rom i VIPER 4 pa dal da vraćam na stock ili da ne čačkam.

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Jeli zaista poboljšan zvuk?
Koristim custom rom i VIPER 4 pa dal da vraćam na stock ili da ne čačkam.

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Ne cackaj, mozda su mrvicu pojačali gain. Ne znam ne mogu da tvrdim.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

I opet proksimiti pobrljavi. Čim telefon nije u nekom položaju sve živo popalis ili pogasi. Iritantno

Mislim da jesu malo nabudžili zvuk, Earpods sad nisu apsolutno beskorisne.

Ja koristim jer audio i AKG bubice. I prošli update je bilo ako pustim na max može 10 minuta posle Bole uši

Moraš otključati bootloader i root, kasnije odradis unroot, ima tutorial-a na YouTube-u, pa baci pogled.
A dali će to možda škoditi šta telefonu,jer nisam nikada to radio pa neznam dali će uspeti [emoji3][emoji3][emoji16][emoji16]

Znači ima aparata koji nemaju problem sa paljenjem ekrana u toku razgovora i mali broj nas koji imaju?

Znači ima aparata koji nemaju problem sa paljenjem ekrana u toku razgovora i mali broj nas koji imaju?

Ja do sada za jedno pet meseci nemam no jedan problem što se tiče Xiomia A1 i sistema,ama baš baš ništa.

A dali će to možda škoditi šta telefonu,jer nisam nikada to radio pa neznam dali će uspeti [emoji3][emoji3][emoji16][emoji16]

Neće škoditi ništa.

Resetovah aparat na fabrički i sad gcam neće da se pokrene.

A pošto si upoznat sa Android i sigurno sa znaš,reci mi zbog čega ne radi prepoznavanje lica,i zbog čega svaki put moram da pritisnem na onaj prst da bih zaključao telefon.

Isto kao kod iPhone-a mora da se povuče. Ima i nekih programa, ali ne mogu se setiti imena da odmah otključa.
Resetovah aparat na fabrički i sad gcam neće da se pokrene.

To je normalno.

Opet otključavanje bootloader's i blabla gcam instalacija?

Pih to je baš glupo. Posle svakog factori rešeta instalacija gcam od 0. Loše

Pih to je baš glupo. Posle svakog factori rešeta instalacija gcam od 0. Loše

Shvati da nemamo fabričku podršku za Gcam već moraš izmenjivati sistemski fajl. Vraćanje na fabričko stanje vraća sve na početnu tačku, uključujući i taj fajl koji si izmenio. To je potpuno logično i zaista ne znam šta si očekivao. Onda si trebao uzeti neki Nokia telefon jer kod njih je Camera2 API fabrički otključan. :)

Poslednja izmena:
Jel napravi neko kao pre ono u 3 klika da se ne kuca po terminali? ;) Baš me briga da li će da obriše sve. Resetovah sam ga samo da vidim da li će i dalje senzor da zeza sa zaključavanje displeja. Meni nije problem i da pobediše sve jer radi bekap super

Jel napravi neko kao pre ono u 3 klika da se ne kuca po terminali? ;) Baš me briga da li će da obriše sve. Resetovah sam ga samo da vidim da li će i dalje senzor da zeza sa zaključavanje displeja. Meni nije problem i da pobediše sve jer radi bekap super

Mislim da ne jer ti i otključavanje i zaključavanje bootloadera sada vraćaju na fabričko. Znači on ga otključa, postavi Gcam, ali čim zaključa bootloader opet se vraća na fabričko i k'o da ništa nije ni radio. [emoji4]

Poslednja izmena:
Ništa onda svaki put pešaka na žalost

Ja mu nisam radio fabriku još od 7.1. Čekam Pitu pa ću onda odraditi. Taman će mu biti godinu dana mog terora. [emoji16] Svakako sam prezadovoljan i sada kako radi, ali kao hajde da ga osvežim onda malo. [emoji16]

I ja sam ali me osluškuje problem sa proksimitijem. Ono paljenje i gašenje aplikacija obrazom

Ja sam problem sa proksimiti senzorom imao samo kad sam eksperimentisao sa istim u toku razgovora, i dosao do zakljucka da je do toga kako se telefon drzi na uvetu..drugim recima evo skoro godinu dana je telefon kod mene i bukvalno nista od bilo kakvih problema pomenutih do sad nisam imao.
Inace je ovo prvi telefon u zadnjih ja ne znam koliko koji se zadrzao toliko dugo. Razlog za za zamenu ne postoji realan, osim onog crva u guzici koji povremeno proradi.

Poslednja izmena:
A telefon je za ove pare i 50e plus preko Best buy. Ja sam odustao od novog formata displeja 19:8 posle 5 dana, suviše mi ne prirodan. Ima nekih sitnica glupih ali je aparat stvarno super. Mogli su malo taj softver kamere da naprave bolje, jer ipak sa gcam se vidi da može bolje.

Da li sa instaliranom Gcam ima ovaj Bokeh efekat (izoštren subjekat, a zamucena pozadina)? Posto to cesto koristim i dopada mi se.
Nisam jos nista dirao na tel, ali vidim da svi kazete da je mnogo bolja.

Inače, sve apdejtove sam instalirao i nikada nikakav problem (BT, uklj.ekrana, zvuk...) nisam imao!
Telefon je fantastican.

Ima i zadnja i prednja kamera ali mora da bude živi objekat. Nike kao kod stok kamere da slika flašu sa tim efektom. Onda se kod gcam koristi Lens blure efekat za " mrtve" predmete.

Treba mi pomoc oko ovog fona. Sestra kada se javi na fon ne cuje sagovornika. Resetovali smo fon ali i dalje isto. Ja nju cujem a one mene. Da li je crkao zvucnik ili je neki bug bug. Pustim video klip iz galerije nema zvuka. You tube klipovi takodje.
Svaki savet dobro dosao.

Nazad
Vrh Dno