Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Izvinjavam se sto uskacem u temu, nisam dugo bio na forumu, pitao me brat sa sela sta da kupi do 100e koji telefon, ja mu preporucio xiaomi, e sad ne znam koji model da mu porucim, nije zahtevan korisnik, facebook, youtube i to je to. Ne znam sto svi izbegavaju Redmi 5a i uzimaju Redmi 5, mada velik mu je ekran na 5, vise bi legao Redmi 5a a ne znam jel ima neku gresu ? Ili da idemo na Redmi 4 ili 4a ili 4x? Hvala i izvinite jos jednom, moze odgovor i na pm
Otvori temu na odgovarajucem podforumu "Sta da kupim od mobilnih telefona.....", a ne ovde.

Pa nisi držao dugme koje je trebalo da se drži pre Enter

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ja nisam ništa radio,ja sam mislio da može da se instalira bez tih stvari.Ne želim jer nisam iskusan u tome,a trenutno ovako zadovoljan.Samo neznam dali je ova fabrička kamera i ta velika čak šta više ogromna razlika.

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Pa ide stisnes dugme opalis Enter i drzis dok ne odradi. Lepo Indijac obasjani ali si možda pozurio

Ja nisam ništa radio,ja sam mislio da može da se instalira bez tih stvari.Ne želim jer nisam iskusan u tome,a trenutno ovako zadovoljan.Samo neznam dali je ova fabrička kamera i ta velika čak šta više ogromna razlika.

Velika do ogromna u uvjetima slabijeg svjetla. Svakako se isplati staviti Gcam.

Sad kad sam otkucao bootloader, je l postoji jos neki korak u kome mogu da obrisem sve podatke ili tako neko *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* da napravim?

Koliko se sećam ne. Jedino kada na kraju budeš zaključao butloader opet drziš dugme.

Jeste, krajem godine, mada to nikad nije 100 posto.

Poslednja izmena:
Ja sam pročitao da je moguće da dobije već 20 avgusta.

Oreo je stigao 1.januara i to kad je A1 bio jedini Android One telefon od Xiaomi-ja... Sad ga ocekujem tamo februara otprilike, ako A2 dobije prvi. Ovo 20. avgusta sto pise iznad je previse nerealno, mozda security patch za 1.avgust stigde.

Oreo je stigao 1.januara i to kad je A1 bio jedini Android One telefon od Xiaomi-ja... Sad ga ocekujem tamo februara otprilike, ako A2 dobije prvi. Ovo 20. avgusta sto pise iznad je previse nerealno, mozda security patch za 1.avgust stigde.

Iskreno i meni je bilo čudno ali više je sve moguće. Videćemo. Ja sam video negde tu najavu.
Vidim da dosta proizvođača najavljuje P vrlo uskoro pa me ne bi čudilo da se tako rano pojavi na Android One.

U teoriji bi sve ove godine trebalo da ide znatno brže zbog treble-a, videćemo kako će to u praksi izgledati.
Ali ne bi me čudilo da ne bude nikakvog efekta.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Zvaničnije od ovih priča nećeš nikad naći, jer se ne obavezuju tako lako. Priča za Android One je uvijek bila "dvije major verzije Androida podrška" ali nikad niko nije obećao ništa. Realno, dobro i da se pominje.

Meni 31. decembra.[emoji16]

Stiže P u narednih par meseci. 3 ili 4 garantujem.
To što je Android One to ne znači da je Pixel. Među prvima dobijamo. Samo Pixeli i onaj Essential za sada imaju, tako da je to još razumljivo.
Jedini koji možda mogu da dobiju pre nas su Nokia telefoni.

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Skoro sam kupio curi Redmi Note 5 Pro i oduševio sam se telefonom, i odmah došao na ideju da zamenim moj A1 za RN5. Ali bre nekako ne mogu, iako jeste bolji i noviji, nekako sam se vezao za A1. [emoji23]

Anyway, da li neko zna neki dobar Music player koji moze da pravi playliste direktno iz celog foldera? Do skoro sam koristio AIMP i to mi je omiljeni ali od poslednjeg update ima neki tezak bug na A1...

Probaj da očistiš keš i data, a potom reinstaliraš. Ja koristim JetAudio Plus verziju, milion stvari i podešavanja ima u njemu.

Da li neko zna ima li case sa mestom za kartice... Ali na ledjima, sto jednostavnije, ne onaj na preklop?

Jel zna neko dali postoi mogucnost da odvoim zvukove,znaci kada mi stizu sve poruke i obavestenja da mi je na Medije a samo kada me neko zove da je na zvonjenje.Jel moze to i dali postoi to nesto tako ?

Probaj da očistiš keš i data, a potom reinstaliraš. Ja koristim JetAudio Plus verziju, milion stvari i podešavanja ima u njemu.
Čistio i keš i data, i reinstall ali nije do toga. Naveli su u opisu novog update da postoji neki problem sa odnosom između Xiaomi uređaja i te aplikacije.

A probao sam ovaj Jet Audio i odličan je, hvala na predlogu!

Vrh Dno