Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Treba mi pomoć ?Skinuo sam na komp igricu od 1.5GB i hteo sam da prebacim na moj mob.telefon,ubacio sam USB u komp i prikacim na tel.Na komp mi pise A1 ali nemoze da se prebaci i nemogu da vidim nista sta imam na tel preko komp.Do cega je ?Unapred vam hvala.

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Onako na prvu uključi transfer file

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Meni sot oko 5h

E da, juče sam prvi put probao 4K snimanje. Koristio sam stock app, a snimao sam fire show sinoć na rejvu. Zvuk je ispao prebrutalan, kvalitet slike je sasvim ok s obzirom da je bilo veoma mračno, ali mi je FPS ispao veoma nizak. Video se može gledati bez problema, ali jasno je da nije ni blizu 30 fps.
Da li je to baš zbog toga što je bilo mračno ili tel. ne može lepo da pogura 4K snimanje? Btw, snimano je na 32GB class 10 karticu.

Kad zakacis tel na racunar, izadje ti obavestenje na tel, u padajucem meniju. Ukljuci tu opciju za transfer fajlova.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Kad zakacis tel na racunar, izadje ti obavestenje na tel, u padajucem meniju. Ukljuci tu opciju za transfer fajlova.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Rešio,hvala ti puno.Nije mi iskočio padajući meni bar ne meni na ovom telefonu nefo sam ušao u opcije i nasao USB i tu kliknuo i posle prebacio na transfer files kao što si reko i prebacio Igricu.E sada da je nadjem i instaliram [emoji23] Hvala ti puno.

Taj meni se nalazi među notifikacijama kad svajpuješ sa vrha na dole, klikneš na tu notifikaciju pa ti se onda otvori meni sa opcijama.

Rešio problem.[emoji4][emoji4] A jel zna neko šta je to skraćenica OBB kao što je skraćenica apk.Jer sam prvi file skinuo sa OBB pa tek posle apk ?

Rešio problem.[emoji4][emoji4] A jel zna neko šta je to skraćenica OBB kao što je skraćenica apk.Jer sam prvi file skinuo sa OBB pa tek posle apk ?

то је кеш за неку игру вероватно...

Apk instaliras,a obb (ceo folder sa fajlom) prebacis na intermu memoriju u folder Android/obb/

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Raspakujes obb u telefonu u odgovarajući folder. Ili ako si već prikačen na PC otpakuj/prebaci šta treba. I sve će da radi naravno...

Raspakujes obb u telefonu u odgovarajući folder. Ili ako si već prikačen na PC otpakuj/prebaci šta treba. I sve će da radi naravno...

Probaću i javljam ti dali radi.Hvala ti puno na trudu i izdvojenom vremenu.

Opa, malo piraterija, igrice van marketa pa obb fajlovi... :d :d :d

Imam pitanje za Instagram, da li neko zna zasto dodatke za storije tipa gif, votes i ostalo nemam na jednom profilu dok na nekim drugim profilima koji su prijavljeni na istu aplikaciju imaju sve opcije?
Isti problem sam inao i na RN2, pa sad ako neko zna sta je tu problem :D

Poludeću od mog primerka mi a1. Čitao sam vest na chromu i samo se telefon zamrzao i kad sam ugasio ekran telefon više ne reaguje. Neće da se pali na dugo držanje power dugmeta. Kad se prikači na usb samo led dioda brzo blinka. Guglovao sam malo i našao da je telefon u edl modu i da kao treba preko mi flash-a da se flashuje fastboot rom. Jel zna neko nešto o tome? Totalno sam ispizdeo...

Tvoj je za reklamaciju ja bi rekao

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Reklamiraću ga. Mi flash izbacuje grešku "cannot receive hello pocket" "write time out" tako nešto... Možda je otišla matična.

Btw mi flash prepoznaje fon ali to je to.

Poslednja izmena:
Verovatno je krepao

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

U drugom slotu nemaš SIM ili memorijsku karticu?

Nemam nista u drugom slotu. Nije stojala ta ikonica, maloprije ga ugasih nesto, i kad sam ga upalio pojavila se.

To je da nema memorija card.

Izvinjavam se sto uskacem u temu, nisam dugo bio na forumu, pitao me brat sa sela sta da kupi do 100e koji telefon, ja mu preporucio xiaomi, e sad ne znam koji model da mu porucim, nije zahtevan korisnik, facebook, youtube i to je to. Ne znam sto svi izbegavaju Redmi 5a i uzimaju Redmi 5, mada velik mu je ekran na 5, vise bi legao Redmi 5a a ne znam jel ima neku gresu ? Ili da idemo na Redmi 4 ili 4a ili 4x? Hvala i izvinite jos jednom, moze odgovor i na pm

Падобранцима не дајемо предлоге.

Купујмо домаће!

Nema grešku nego je nešto slabiji od 5, logično, zato je i jeftiniji. Za svoju cenu je odličan, ne fali mu ništa.

Šta god da napišemo ovde sasvim će drugo da uzme.Nabrojal si par modela i za svaki si našao manu.Bilo šta da ti kazu on ce drugi da uzme tel

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Nazad
Vrh Dno