Javi kako je prošla zamena. Ja već skoro dva meseca nosim polomljeni ekran ali počele su da se javljaju žute mrlje i nisam siguran dokle će da gura. Ova cena je značajno manja od one kada sam ja zavao, pre dva meseca, tada su mi rekli 8.500 rsd. U Nišu sada mogu da zamene ekran za 50-ak € ali mi je PC centar kao uvoznik mnogo sigurnija varijanta. Ne bih vole da završim sa ekranom koji ima lošije boje i slabiji odziv.Puce ekran ko staklo [emoji45],ispao MI sa selfi stapa [emoji28]
Zamena ekrana u pc centru 5.600
Garancija 6 meseci,upravo zvao...
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Nemaš ni na stock 12Mpix na 16:9 nego 9Mpix kao i na Gcam. Kod većine uređaja ako hoćeš max rezoluciju moraš koristiti 4:3 jer je 16:9 samo crop iste.Malo me nervira sto na Gcam nema 16:9 12mpx nego samo 4:3 i slike su na 12mpx tipa 11 mpx u gde.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ukoliko ti kamera nije bitna previse, verujem da su po danu jako slicne, ali da je u nocnim uslovima na Mi A1 bolja, prednja identicna. Ekran bi trebalo da je slican, bez ikakvih zamerki. Baterija na A1 izvlaci izmedju 7 i 8h SoT-a, a na A2 lite ce verovatno i do 10 da gura. Ako je cena ista potpuno(pa i skuplji 2-3000) mislim da je bolja kupovina A2 lite jer je i manji uredjaj, ali deblji. Naravno poredim ako su oba 4/64 verzije.Jel moze neko da mo poredi ko ima mi a1 naspram mi a2 lite .Spremao sam se se da uzmem a1 ,ali svratio do radnje /g.....n/,i rekose mi da stize a2 lite 13 ovog meseca ,a cena im je potpuno ista /govorim o a2 lite 4/64 ,verziji./Kolko sam video na papirima ovo su isti telefoni ,a1 ima bolju kameru ,a a1 lite veci ekran ,i bateriju.
Javi kako je prošla zamena. Ja već skoro dva meseca nosim polomljeni ekran ali počele su da se javljaju žute mrlje i nisam siguran dokle će da gura. Ova cena je značajno manja od one kada sam ja zavao, pre dva meseca, tada su mi rekli 8.500 rsd. U Nišu sada mogu da zamene ekran za 50-ak € ali mi je PC centar kao uvoznik mnogo sigurnija varijanta. Ne bih vole da završim sa ekranom koji ima lošije boje i slabiji odziv.
I te kako vrediVredi.
Koja je aktuelna procedura za gcam? Na poslednjoj sam 8.1.0 verziji.
Meni se dešava,ali nije uvek da mi je trajala baterija non stop korišćenja po šest sati,a pisalo bi mi da sam zadnji put punio telefon pre 21h.Ja sam prezadovoljan ovih tri meseca sa Xiomi A1.I kamera i rad i sve ama bas bas sveee.Samo jos Asault 9 da instaliram da vidim kako ce da radiKojom magijom baterija traje preko 4 sata Sot?
Mora da je od julskogNe znam, utanjila je u zadnje vreme, pre neki mesec, ne znam tacno koji patch, bilo je redovno oko dan koriscenja ostalo jos 40% i 4 sata Sot, a sad je to bar za sat manje..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari