Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Tel kad upadne u vodu ne ukljucuje se, osusis koliko mozes i sto pre u neki servis da ga tutnu u kadicu...

Pirinac nista ne pomaze, ne moze da izvuce vlagu iz telefona, bar ne svu..

Poslednja izmena:
Ljudi koja je razlika izmedju GCAM i ove ppstojece na Xiomi A1 molim vas ako nekl zna neka mi kaze i ako je znatno i mnogo bolja kako da je skinem ?Novi sam neznam nista.

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Malo me nervira sto na Gcam nema 16:9 12mpx nego samo 4:3 i slike su na 12mpx tipa 11 mpx u gde.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Puce ekran ko staklo [emoji45],ispao MI sa selfi stapa [emoji28]
Zamena ekrana u pc centru 5.600
Garancija 6 meseci,upravo zvao...

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Javi kako je prošla zamena. Ja već skoro dva meseca nosim polomljeni ekran ali počele su da se javljaju žute mrlje i nisam siguran dokle će da gura. Ova cena je značajno manja od one kada sam ja zavao, pre dva meseca, tada su mi rekli 8.500 rsd. U Nišu sada mogu da zamene ekran za 50-ak € ali mi je PC centar kao uvoznik mnogo sigurnija varijanta. Ne bih vole da završim sa ekranom koji ima lošije boje i slabiji odziv.

Malo me nervira sto na Gcam nema 16:9 12mpx nego samo 4:3 i slike su na 12mpx tipa 11 mpx u gde.

Nemaš ni na stock 12Mpix na 16:9 nego 9Mpix kao i na Gcam. Kod većine uređaja ako hoćeš max rezoluciju moraš koristiti 4:3 jer je 16:9 samo crop iste.

Jel moze neko da mo poredi ko ima mi a1 naspram mi a2 lite .Spremao sam se se da uzmem a1 ,ali svratio do radnje /g.....n/,i rekose mi da stize a2 lite 13 ovog meseca ,a cena im je potpuno ista /govorim o a2 lite 4/64 ,verziji./Kolko sam video na papirima ovo su isti telefoni ,a1 ima bolju kameru ,a a1 lite veci ekran ,i bateriju.

Jel ima negde neki Magisk modul ili nešto da kada stisnem volume ne iskaču ove kontrole jačine?

#Enjoy #LiquidR emix

Jel moze neko da mo poredi ko ima mi a1 naspram mi a2 lite .Spremao sam se se da uzmem a1 ,ali svratio do radnje /g.....n/,i rekose mi da stize a2 lite 13 ovog meseca ,a cena im je potpuno ista /govorim o a2 lite 4/64 ,verziji./Kolko sam video na papirima ovo su isti telefoni ,a1 ima bolju kameru ,a a1 lite veci ekran ,i bateriju.
Ukoliko ti kamera nije bitna previse, verujem da su po danu jako slicne, ali da je u nocnim uslovima na Mi A1 bolja, prednja identicna. Ekran bi trebalo da je slican, bez ikakvih zamerki. Baterija na A1 izvlaci izmedju 7 i 8h SoT-a, a na A2 lite ce verovatno i do 10 da gura. Ako je cena ista potpuno(pa i skuplji 2-3000) mislim da je bolja kupovina A2 lite jer je i manji uredjaj, ali deblji. Naravno poredim ako su oba 4/64 verzije.
Ali je po meni ipak best buy je RN5.

Bolje A2 lite, ja da sad uzimam pre bih njega uzeo nego mi A1. Lepsi mi je, jedina je mana sto nema usb type-c, ali sta da se radi. Dobijace duze update, ima Project Treble, jaca baterija...

Javi kako je prošla zamena. Ja već skoro dva meseca nosim polomljeni ekran ali počele su da se javljaju žute mrlje i nisam siguran dokle će da gura. Ova cena je značajno manja od one kada sam ja zavao, pre dva meseca, tada su mi rekli 8.500 rsd. U Nišu sada mogu da zamene ekran za 50-ak € ali mi je PC centar kao uvoznik mnogo sigurnija varijanta. Ne bih vole da završim sa ekranom koji ima lošije boje i slabiji odziv.

Takodje, javljaj kako je prosla zamena :d

Ja sam trenutno odustao od tih uskih formata displeja. Nekako mi izgledaju sakati.

Kosta4d,delicious,hvala ljudi na odgovorima ,i meni je lepsi a2 lite ,4/64 verzija ,je u dinar sa cenom ,a1,ali stize 13 ,kako mi rekose u radnji ,tako da cu njega uzeti .RN5 je 4k skuplji od ova 2 modela ,jel vredi doplata za njega.

Poslednja izmena:
Ja mislio da predjem na A2 Lite zbog baterije najvise, ali izgleda da cu na RN5. Dopao mi se jako.

Koliko je ovaj julski update unazadio bateriju? Generalno meni traje koliko i na p9 lite manje više

Како САД рн5 бољи од А2, каква је то натприродна појава, а ванила чистак, а миуи , а огласи, а свемоћана камера, појачало за слушалице?!
А апдејт од Гугла директно?!
Па добро децо да ли сте ви нормални?!

Купујмо домаће!

Nije bolji, oba imaju svoje prednosti i mane.

Ako se gleda generalno, moze se reci da je RN5 zaokruzeniji uredjaj, A2 dolazi sa nekoliko kompromisa.

Ja sam mislio da predjem sa A1 na A2 Lite, ali izgleda da ce biti to RN5. Ortak je uzeo i mnogo mi se dopada. Stari sam Nexusovav, ali hocu da probam MIUI, svidja mi se kako radi

Koja je aktuelna procedura za gcam? Na poslednjoj sam 8.1.0 verziji.

Kojom magijom baterija traje preko 4 sata Sot?

Kojom magijom baterija traje preko 4 sata Sot?

Meni se dešava,ali nije uvek da mi je trajala baterija non stop korišćenja po šest sati,a pisalo bi mi da sam zadnji put punio telefon pre 21h.Ja sam prezadovoljan ovih tri meseca sa Xiomi A1.I kamera i rad i sve ama bas bas sveee.Samo jos Asault 9 da instaliram da vidim kako ce da radi

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Ne znam, utanjila je u zadnje vreme, pre neki mesec, ne znam tacno koji patch, bilo je redovno oko dan koriscenja ostalo jos 40% i 4 sata Sot, a sad je to bar za sat manje..

Ne znam, utanjila je u zadnje vreme, pre neki mesec, ne znam tacno koji patch, bilo je redovno oko dan koriscenja ostalo jos 40% i 4 sata Sot, a sad je to bar za sat manje..

Mora da je od julskog

Poslednja izmena:
Meni baterija uvek izgura oko 7h SOT a punim je na 15-20%

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Meni i na julskom gura 6 - 7h SOT na cca 24h, u zavisnosti koliko sam na WiFi, a koliko na mreži. Nisam uopšte nežan korisnik, ali i P9 lite i honor 8 lite su mi gurali isto tako da sam prezadovoljan. :) Ni sa jednim apdejtom nisam imao problema sa baterijom inače. :)

Šta znam to je onda individualno. Ja punim telefon na 2 dana u većini slučajeva

Nazad
Vrh Dno