Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Airplane + wifi uključen, nije pomoglo, izvadio kartice takođe nije pomoglo tako da nije do toga...
Ostavio telefon po 2 sata na svakom testu i izgubio sam nekih 5% na kraju, da napomenem da nisam imao nikakvih aplikacija, sveže odrađen sistem preko MiFlash.
Flešnuo Android Pie i nekim čudom nemam više pražnjenje baterije iako imam potpuno iste aplikacije kao i na Oreu što sam imao, prođoše skoro pa 3 sata a baterija ni da mrdne...Ili je do Orea i mog specifičnog korišćenja ili se nešto desilo prilikom procesa ubacivanja Android Pie. Videću u sledećih par dana situaciju, nadam se da je sa ovim završeno :crash:

Poslednja izmena:
googlaj malo, bilo je još uređaja s tim problemom, naravno kineskih, pa vidi kako je rešeno...

poklopac baterije dole kod 3.5mm je namagnetisan i to dobro, je l to normalno?

Tu je zvucnik..

Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10

Instaliraju gcam i zaboravih da enable IES ...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Puce ekran ko staklo [emoji45],ispao MI sa selfi stapa [emoji28]
Zamena ekrana u pc centru 5.600
Garancija 6 meseci,upravo zvao...

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Ala Tapatalk zdere bateriju auu

Baš slabo jede, jedva da i troši. Probaj neku drugu verziju.

Poslednja izmena:
ТТ толико очајно ради да ни батерију не троши....

Купујмо домаће!

Jel probao neko posle instalacije Gcam da instalira drugu Gcam verziju?

Da, sve radi normalno

Naravno. Urikill je najbolja za naš telefon. Evo prodjose meseci kako je koristim i nikad nije zabagovala ili pukla. Stavio neka moja podešavanja i to je to.

Moze link od te verzije ?

Jel samo instalira što kao apk posle ubacivanja Gcam ili mora opet Anga djanga sa magisk?

Ma normalno kao i svaka aplikacija.

Skineš je i instaliraš.

Pre toga odradi clear data za tu Google kameru što imaš, pa je obriši i onda drugu instaliraj.

Ok. Malo sam požurio dok sam flesovanje i nisam video da sam pogrešno napisao za eis enabled I nisam ga uključio. Sad BiH opet morao da ga dugujem zbog toga a mrzi me

Naravno. Urikill je najbolja za naš telefon. Evo prodjose meseci kako je koristim i nikad nije zabagovala ili pukla. Stavio neka moja podešavanja i to je to.
Jel to za Rn 4 gcam ili za mi A1?

Čini mi se da na Gcam ne radi portret mod

Poslednja izmena:
Ok. Znači uninstall over ocistim data of stare i insatll ove?

Mislim da ja imam onu Arnova valjda

Moj je danas plivao, odnosno gnjurio :d

Iako sam ga brzo izvadio, bio je 2-3 sekunde pod vodom sigurno. Mislio sam da se mogu oprostiti od njega pošto nisam mogao ni bateriju izvaditi niti ga rasklopiti na bilo koji način ali izgleda da još radi. Brzo sam "istresao" vodu iz njega kroz otvore za slišalice, punjač i zvučnik i ostavio da se suši ali izgleda da se ipak nešto uvuklo dublje. Stradalo je pozadinsko osvetljenje za dugmiće na dnu i jedan deo displeja. Ostalo sve radi, barem za sada.

Na tamoj pozadini se ne vidi toliko ali na beloj poprilično. Evo i kako izgleda:
viber image3.jpg
viber image.jpg

Vidim da je neko spominjao par postova iznad da je zamena displeja nekih 6k u ovlašćenom servisu. Pitanje da li da se upuštam u tako nešto ili je šteta dosta veća nego što se meni čini? Bez osvetljenja dugmića mogu da živim, to mi potpuno nebitno (inače rade bez problema).

Узми кило пиринча и прекриј телефон са тим током ноћи. Обично треба више времена али можда помогне

Taman sam hteo da predložim isto.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Расклопи телефон....свакако па пиринач или ако имаш оне грануле silica gel то је исто брука...

Купујмо домаће!

Mora da se rasklopi, stavljanje u pirinac nece nista uraditi... ta fleka na display-u ce nestati vremenom, kada ispari voda...ali ako ga ne otvoris, svi fletovi i svi kontakti ce oksidirari i mozes baciti fon...
Evo jedan tefon koji je ostavljan da se osusi posle potapanja...uploadfromtaptalk1533674665573.jpg

Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno