Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Pa dobro nisi ti jedini. Gledam ljudi svako malo posle nekog brljavljenja ili update-a, factory reset. Mene bi to izludjivalo ti factory reseti. Taman sve podesis kako treba vremenom, pa Jovo na novo, idi bre...

*mjau**mjau**mjau*t taj SW gdje se prepprucuje svaki cas FR, to ne lici na Google...

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Koji je model za Tesla TV? Ja danas ubadao sat vremena i niš [emoji16].

ne znam jel otisla poruka posto je ne vidim u poslati, pa da ti i ovde kazem, Baofang tv sam probao i prepoznao je, al sad vidim da ne radi npr menjanje kanala, ja sam probao na brzinu samo vol+- i power i to je radilo. Tcl sam sad probao isto ali nije prepoznao, tako da to verovatno i od modela tv koji imas zavisi koji ce u app biti zamenski..

ne znam jel otisla poruka posto je ne vidim u poslati, pa da ti i ovde kazem, Baofang tv sam probao i prepoznao je, al sad vidim da ne radi npr menjanje kanala, ja sam probao na brzinu samo vol+- i power i to je radilo. Tcl sam sad probao isto ali nije prepoznao, tako da to verovatno i od modela tv koji imas zavisi koji ce u app biti zamenski..
Da, primio. Ok, važno da ima nade [emoji4]

Pod broj osam jesi probao?

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Ja i poslije pola godine maksimalnog korišćenja nemam apsolutno nijedan problem.

Vodite računa da se po forumima javljaju najviše ljudi s problemima. Neće niko doći iz čista mira samo da javi da je sve ok, kao ovo ja sad. :D Ovo je jedan od najprodavanijih modela, znali bi da postoje značajni problemi.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Pozdrav drustvo.

Od skoro sam uzeo A1 telefona i vec imam nekih problema.
Problem je dok zovem nekog, sagovornik se javi, ja cujem njega dok on mene ne cuje. Kad prekinem, pozovem ponovo sve normalno.
Koristim 60 mrezu, i u sim 1 je ubacena.

Da li neko ima slicnih problema?

Meni se desava to non-stop na zalost. Sad ce ovde fanatici da te ubedjuju da je do tebe ili do kartice, a telefon generalno ima taj problem. Ne kod svih, ali nije ni mali broj ljudi da ima taj problem. Nemoj da prekidas, prebaci na drugo uvo, verovao ti ili ne u 90% slucajeva te cuju kad prebacis.

Nemoj da prekidas, prebaci na drugo uvo, verovao ti ili ne u 90% slucajeva te cuju kad prebacis.

Zanimljivo..Telefon kao da se nameracio na levo uvo vlasnika pa ne zeli da radi dok je na njemu,ali sve se promeni kad vlasnik prebaci telefon na desno uvo,onda telefon nema kud i mora da popusti svoju tvrdoglavost i zvucnik proradi..:whip::whip::whip:

Zanimljivo..Telefon kao da se nameracio na levo uvo vlasnika pa ne zeli da radi dok je na njemu,ali sve se promeni kad vlasnik prebaci telefon na desno uvo,onda telefon nema kud i mora da popusti svoju tvrdoglavost i zvucnik proradi..:whip::whip::whip:

Lako je da se troluje, tesko da se pomogne drugom. Inace ako nisi imao taj problem, nema potrebe da se javljas. Mozda je do nekog senzora ili ne znam cega, nije moje da znam, samo znam da funkcionise i da nije lepo da tako pises kad neko trazi za pomoc.

Haha,pa ovo je hit,bas si neki saljivdzija..Imao si maler da ti zapadne neki felerican telefon kojem steka senzor i mikrofon..Malo si razmislio i odmah si dosao do zakljucka pa iz tog zakljucka izneo teoriju koja se poredi najboljim SCI FI filmovima Zone Sumraka..Aj to,nego sto si i druge poceo da nabedjujes na tu tvoju SCI FI teoriju... :D:d

P.S.Probaj kad priblizis telefon uhu na kome senzor ili mikrofon rade,oslusni lepo dali se cuje nesto iz telefona,neki zvuc:-devil-:i iz dubine ili mozda neka poruka poput one "I Know What You Did Last Summer"... :-devil-::-devil-::-devil-:

Možda se tel svađa sa baznom stanicom, kao što je kod mene bio slučaj pa sam imao distortovan zvuk. Dešavalo se samo na određenim mestima i prebacivanje na 3G i restart uređaja je rešio problem. :)

Meni i stoji na 3g jer nema još uvek svuda 4 g pa baš zbog toga da se nebi dešavalo da brljavi

Ja i poslije pola godine maksimalnog korišćenja nemam apsolutno nijedan problem.

Vodite računa da se po forumima javljaju najviše ljudi s problemima. Neće niko doći iz čista mira samo da javi da je sve ok, kao ovo ja sad. :D Ovo je jedan od najprodavanijih modela, znali bi da postoje značajni problemi.

Istina, nikad problema sa proximity senzorom, jednom radio factory kad sam išao na Oreo. Ako se ima problema napravi se factory inače netreba. Više sam imao ****** sa S7 i P9Lite koji su skuplji btw a tu drvlje i kamenje po A1. Šta ćeš, 100 ljudi 100 čudi...

Ako neko ima problem sa tim da ispritiska sve, nek mi pošalje poruku, pa ću vam pustiti program da probate.

Devojci radi posao, meni ne treba, samo ga treba lepo podesiti.

Meni se nikada ne dešava, ali kad ga žena koristi ispritiska svašta. Verovatno ga držite u nekoj pozi gde senzor ne hvata ili jednostavno niste glavonje k'o Đilke i ja. :d :d :d

Rešenje koje ona uradi - Zaključa ekran pri pozivu i problema nema. Znači poziv pa klik na power dugme i ekran se ne pali. Jednostavno rešenje. ;)

Meni se nikada ne dešava, ali kad ga žena koristi ispritiska svašta. Verovatno ga držite u nekoj pozi gde senzor ne hvata ili jednostavno niste glavonje k'o Đilke i ja. :d :d :d

Rešenje koje ona uradi - Zaključa ekran pri pozivu i problema nema. Znači poziv pa klik na power dugme i ekran se ne pali. Jednostavno rešenje. ;)

+1

Haha,pa ovo je hit,bas si neki saljivdzija..Imao si maler da ti zapadne neki felerican telefon kojem steka senzor i mikrofon..Malo si razmislio i odmah si dosao do zakljucka pa iz tog zakljucka izneo teoriju koja se poredi najboljim SCI FI filmovima Zone Sumraka..Aj to,nego sto si i druge poceo da nabedjujes na tu tvoju SCI FI teoriju... :D:d

P.S.Probaj kad priblizis telefon uhu na kome senzor ili mikrofon rade,oslusni lepo dali se cuje nesto iz telefona,neki zvuc:-devil-:i iz dubine ili mozda neka poruka poput one "I Know What You Did Last Summer"... :-devil-::-devil-::-devil-:

Decko idi leci se.

:wall: zaboravih PIN kod za svoj A1 :wall:
dok sam prvo skapirao da sve vreme ukucavam pogrešan PIN kod (i kombinacije) za nešto sasvim drugo... evo, svaki sledeći pokušaj kaže da pokušam za 30sekundi

@vladof, to za dva nova Android One modela je već spomenuto u temu za A2. aj da ne mešamo teme :)

Imamo srece na nasem, na miui posle par pokusaja zakljuca na 5min, pa odmah nakon toga jednom ako pogresis zakljuca na 30min, dalje od toga nisam smeo da zezam devojku, ubila bi me da ne moze da gleda inst toliko dugo [emoji16]

setih se PIN koda nakon 30 i nekog pokušaja :D
auh, 5 minuta pa pola sata, pa to bi mi potrajalo 3 dana

Moja teorija oko A1 glasi: imali su neocekivano veliku potraznju i za kratko vreme su nastanjcovali veliki broj primeraka, pri cemu je verovatno kontrola na izlazu popustila, pa smo imali i primerke (ovde na forumu) sa losim displejom i sa losim proximity senzorom i one koji imaju problem sa zvukom..razlicite komponente itd. Mislim i da su problemi koji se ovde iznose objektivni, jer ih ti pojedinacni primerci imaju, pa je onda nezgodno polemisati kad kod jednog radi ok, a kod drugog baguje.

I različitog porijekla su primjerci. Moj je iz Emirata, na KP su uglavnom iz Mađarske...

Da li neko od vas ko mozda koristi Instagram na Mi A1, ima opciju za Instagram Pool, TJ. Anketu?

Ja to nemam otkad koristim telefon.

Da li neko od vas ko mozda koristi Instagram na Mi A1, ima opciju za Instagram Pool, TJ. Anketu?

Ja to nemam otkad koristim telefon.

Ako mislis na Insta story, imam ja. Imas gore u uglu gde je onaj smajli kao za stikere i lokaciju, pise bas anketa, cak je pri vrhu.

Meni je važno da je izdržao prvi maj. 6 i po sati puštanja muzike, inače potrošio je možda 10% baterije, ako i toliko, pošto nije se puno palio ekran.

Mada zvuk kakav je proizveo je nešto baš dobro. Kacili ljudi svoje telefone, ali ništa.

Zvučnici 600w, pojačalo (ne bih znao stvarno koje je), ali što bi rekao moj drug "grmelo" je.

Nisam mislio da će moći da povuče, ali me je oduševio.

Dolazim kući sa ovom baterijom.

Screenshot_20180501-225528.jpegScreenshot_20180501-225546.jpegScreenshot_20180501-225546.jpeg

Impresivno nema sta,natego si ga lepo a pri tom na kraju ostalo jos 48%..Sta mislis dali bi bio isti skor da je stock?

Nazad
Vrh Dno