Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Cekamo 8.1 da stigne i ikonica baterije odnosno informacije o preostalom procentu blutut baterije.
Za sad koristim BatOn, ali naravno da ce biti bolje kad bude moglo tacno da se vidi u procenat.

Zna li se kad će 8.1 ?
Čekam da isprave i bag sa automatskim osvetljenjem. [emoji16]

Brzo pitanje (da ne čitam sve i ne pitam za sebe, nemam telefon):

Da li je moguće podesiti da se svetlo na tasterima ne gasi samo od sebe posle nekog vremena, već da bude upaljeno kad god je i ekran?

Hvala

Poslednja izmena:
Zna li se kad će 8.1 ?
Čekam da isprave i bag sa automatskim osvetljenjem. [emoji16]
Šta je sa osvetljenjem? Ja ga držim na auto.

Nisam ništa, sve radi ok sa BT sluškama. Xiaomi ima boljku sa BT, diskonektuju se BT sluške, ima app da se instalira koja to rešava (valjda). Ali mi se nije dešavalo na A1.

https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=851435&st=675#entry69147334

Kome treba bolji zvuk, mislim da će ga ovo zanimati [emoji4]

Poslednja izmena:
Meni je na auto lose, odnosno ne osvetli ekran kako treba.
^
Ivane, msm da treba root za to.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jesi kalibrisao?Moguce da nekome brljavi senzor. Moze biti i do folije/stakla, ako imas.

Meni nesto i ne smeta, auto brightness i ne koristim. Imam foliju, moguće da je do toga.

Ja nemam problema, mada opet ja sam radio i full wipe tako da sve je dobro. Imam staklo.

Moguće da je problem i do toga sto nisam odradio hard reset nakon ažuriranja. [emoji39]

Nakon ažuriranja uraditi samo Clear Cache i ništa više a ne mora ni to.
Što se Ambient Light-a tiče na Oreu (koji je sada) je to jako dobro rešeo u odnosu na poslednji Nougat apdejt. Sada je super kako je bilo... Možda bude još bolje :)

Proradilo nakon hard reseta. [emoji3]

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Možda si mogao samo kroz mi flash da odradis sa save user data, ali ono kontam da si sačuvao sve [emoji16]

Pa naravno da je mogao :)

Iihh. Nakon hard reseta mi se kamera otvara po 10 sekundi. Probao sam i clear data i cache, ali ne pomaže. [emoji848]

Ako imas root, mora selinux mode na permissive...

Pa to nije problem, promeniš telefon, kupiš neki sa RGB led. Kažem, kome je to primarna stavka, pisali smo već ovde da nema kolor, samo belu. Ja sam se navikao samo na belu, bitno je da ima. Više mi fali što nema da zavibria kada ga uzmem u ruku ako ima propušten poziv/poruka (samsung i dodaci koje život znače, ali mi ne fali toliko da bih ga menjao, niti vidim nešto bolje za ovaj a i više novca).
Koristiš tasker?
Moglo bi tako nešto da se napravi verovatno.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ajd' okačite link za download ovaj Audio Mod jer ne mogu da skinem sa 4PDA a voleo bih da probam... :(
TNX

Što ne možeš? Banovali te Rusi? [emoji23]

Jbm li ga, ali nemerem pristupiti nalogu :( a ni odraditi d/l

FALA ZA DropBox!

Poslednja izmena:
Koristiš tasker?
Moglo bi tako nešto da se napravi verovatno.

Ne. Ovo bi V20 dobro došlo, znam kakav zvuk ima V20 (kvalitetniji od A1, ali slabiji, fali mu đusa na izlazu spram A1, pogotovo za BT sluške).

Nateram kevu da kupi a1..kupila je ali mi kuka kako joj losa kamera pa da pitam dal moze da se poboljsa i kako?
Izvinitw sto spamujem sigurno ste pisali o tome al sam na poslu i nemam vremena da nadjem..unapred hvala

A, moj zadnji komentar je bio na temu moda za audio. Ako može da se namesti, koristio bi tasker :)

@chifta, može a za kako čitaj skorašnje poruke (skoro se pojavilo jednostavno rešenje... jednostavno u odnosu na uobičajena)

Nateram kevu da kupi a1..kupila je ali mi kuka kako joj losa kamera pa da pitam dal moze da se poboljsa i kako?
Izvinitw sto spamujem sigurno ste pisali o tome al sam na poslu i nemam vremena da nadjem..unapred hvala
Nađi malo u rikverc moj post sa linkom ka XDA. Tu imaš kako u dva klika da dobiješ dosta bolju kameru.

Дајте неки предлог за неки волуме слајдер ...

Vrh Dno