Šta je sa osvetljenjem? Ja ga držim na auto.Zna li se kad će 8.1 ?
Čekam da isprave i bag sa automatskim osvetljenjem. [emoji16]
Nisam ništa, sve radi ok sa BT sluškama. Xiaomi ima boljku sa BT, diskonektuju se BT sluške, ima app da se instalira koja to rešava (valjda). Ali mi se nije dešavalo na A1.
https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=851435&st=675#entry69147334
Kome treba bolji zvuk, mislim da će ga ovo zanimati [emoji4]
Koristiš tasker?Pa to nije problem, promeniš telefon, kupiš neki sa RGB led. Kažem, kome je to primarna stavka, pisali smo već ovde da nema kolor, samo belu. Ja sam se navikao samo na belu, bitno je da ima. Više mi fali što nema da zavibria kada ga uzmem u ruku ako ima propušten poziv/poruka (samsung i dodaci koje život znače, ali mi ne fali toliko da bih ga menjao, niti vidim nešto bolje za ovaj a i više novca).
Ako imas root, mora selinux mode na permissive...
Tako sam i odradio. Razlika nebo i zemlja između gcam i stock-a. Hvala. [emoji3]
Koristiš tasker?
Moglo bi tako nešto da se napravi verovatno.
Ma za vibraciju pričamNe. Ovo bi V20 dobro došlo, znam kakav zvuk ima V20 (kvalitetniji od A1, ali slabiji, fali mu đusa na izlazu spram A1, pogotovo za BT sluške).
Nađi malo u rikverc moj post sa linkom ka XDA. Tu imaš kako u dva klika da dobiješ dosta bolju kameru.Nateram kevu da kupi a1..kupila je ali mi kuka kako joj losa kamera pa da pitam dal moze da se poboljsa i kako?
Izvinitw sto spamujem sigurno ste pisali o tome al sam na poslu i nemam vremena da nadjem..unapred hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari