Jel se isplati preći sa iphone SE na ovaj telefon.
Jedino što me intrigira je taj čisti android i fluidnost u radu.
Ne kažem da to nema iphone ima svakako ali npr neproširiva memorija je meni minus.
Hvala.
Ljudi očekuju dslr fotke na telefonu od 200e.
Imam oba, tako da je odgovor - ne.
Na mom Iphone-u je 10.3.3 i radi super glatko i stabilno.
Odlican je A1, pogotovo za tu cenu ali ipak jedan stepenik ispod SE.
Primetna prednost A1 modela pored veceg ekrana i Androida (zbog kastomizacije) je znacajno glasniji zvucnik za razgovor i pogotovo spikerfon. Kvalitet samog zvuka je ipak na strani SE.
Pitaj sta te jos zanima, rad sam da pomognem![]()
Odlican je A1, pogotovo za tu cenu ali ipak jedan stepenik ispod SE.
Kvalitet samog zvuka je ipak na strani SE.
Fludidnost u radu.
Otvaranje zatvaranje aplikacija, browser? Razlika u brzini da li postoji?
Ja sam instalirao Volume Steps Increase modul, 14.0.0 od stangri, i dobio sam mogucnost da smanjim dodatno dosta, tako da sam sad zadovoljan skroz. Imas u pretrazi modula na Magisku.Гласноћа у слушалици?! Пар постова пре имаш пар чланова који се жале што не може да се више утиша звук јер се све чује около, и мени то смета...
Ljudi očekuju dslr fotke na telefonu od 200e.
Naravno, RN4 postavio standarde i za dSLR, a tek A1Ljudi očekuju dslr fotke na telefonu od 200e.
Joj, ovakvo trolovanje ni u šali, uf.Naravno, RN4 postavio standarde i za dSLR, a tek A1![]()
AminТелефони као шаоми и слични само показују колико компаније као апл, самсунг, лџ и сл. продају маглу...ја сам користио све галаксије до С5, па све нексусе, пар сонија и блекберија (укључујући и силвер паспорт који је најквалитетнији уређај који сам држао у рукама до дана данашњег) и када ми је колега донео неки редми да му наместим навигацију видео сам да сам шишан дебело годинама за уређаје који су барем дупло прецењени и представљају чисто бацање пара корисницима као што сам ја и велика већина корисника која користи и тражи "ванила" андроид...
Нико не може да ме убеди да један телефон треба да кошта 600 и више еура колико год да му је крив екран и слике добре, наравно данас је све искривљено и девијантно па и сами корисници, али времена се мењају код мене у фирми има 8моро људи са неким кинеским телефонима (највише РН4Х) и сви су презадовољни и са камерама и са батеријама и са 150 евра нов телефон...
Ko ima Nova launcer,ako zna kako da ukljucim onu tacku za obavestenja? Recimo kad mi stigne poruka da stoji tacka,da nije procitano
Imao sam na lawnchair,ali mi bagovao mnogo,pa sam presao na Nova...
Ubi se ceo dan,ne provaljum gde je
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari