И мени се то дешава....исто тако ако урадим рестрат из неке апликације...нпр adaway тако се понаша....ако рестартујем кроз систем све је ок....Resio sam. Restartovao sam ga na dugme, i upalio se![]()
Ispratio sam, cak sam gledao i klip na yt, sve sam isto odradio, ali njima se posle restarta telefona pojavi u magisk menadzeru direktno instaliranje magiska, ali meni toga nema. Ne znam sta sad da radim.Imas na xda forumu uputstvo kako ga najjednostavnije rutovati i da sacuvas OTA. Isprati te korake i to je to.
Hvala bruda za ovo!Settings-Sytem-languages & input-advanced-jump to camera stavi na OFF.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Jesam se "raspitao" po internetu, piše na sajtovima da ima FM Radio (GSMArena je prilično relevantna). Aplikaciju ne pominju.Nije na odmet raspitati se nesto, ako ti je bitno zar ne?
Uglavnom svuda navode da hardverski podrzava, ali da nema aplikacije. Zasto je to tako? Nemam pojma.
Prvo, ne interesuje me Nexus linija, nisam kupio taj telefon.ranije je navedeno da Nexus-i nemaju FM radio pa zato ni A1 nema aplikaciju za isti. hardver za radio je ostao od 5X. ovako razumem situaciju
Ne interesujete Nexsus a kupio si Android One telefon,koji je u neku ruku nastavak Nexsus linije.Prvo, ne interesuje me Nexus linija, nisam kupio taj telefon.
Drugo, Xiaomi je i ovde gurnuo neka svoje aplikacija (prva stvar za koju me je telefon smorio je da skinem/osvežim Mi Remote sa Pleja) i podešavanja, iako je "čist" android, pa su onda mogli i FM aplikaciju.
Ne treba da pravdate kompaniju, nego da ih pritisnete da da isporuče šta nedostaje. I vama će biti bolje kao korisnicima.
Skinuti foliju i terati dok ne pukne ekran. Kad pukne, novi za 20 dolara i tako opet [emoji16] Obozavam xiaomi [emoji16]https://www.aliexpress.com/store/316547?spm=2114.12010608.0.0.8223261AGzbDQ
Ako vam se desi bilo sta telefonu ili pokvari, evo prodavnice, ima sve delove od flet kabla, preko usb porta, zvucnika back cover-a...
Skinuti foliju i terati dok ne pukne ekran. Kad pukne, novi za 20 dolara i tako opet [emoji16] Obozavam xiaomi [emoji16]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Није то исти дисплеј као "фабрички"...
Ne interesujete Nexsus a kupio si Android One telefon,koji je u neku ruku nastavak Nexsus linije.
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Nikako.
Imas tune in takodje.
Pitanje je kako ce da radi aplikacija ona sto se placa za radio.
Zasto si uzimao telefon, a znao si da nema radio, pritom ti je to bitno?
Vidji, odradio sam jedno 100 ekrana sigurno. Samo par ge dvojki i huaweija je imalo nesto losiji displej, ostali su svi bili ili u rangu ili cak i bolji. Tipa za coolpad. Tako da nemate brige. Svakako je displej los da losiji ne moze biti. Takav je moj utisak, boje su isprane, dosta panela sa hd rez ima bolji prikaz.Није то исти дисплеј као "фабрички"...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari