Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Stock Oreo radi za sve pare, ne vidim sta moze ovde jos da se popravi :)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Jedini problem je sto je izasao source za Nougat. Bitno je samo da ima dobar custom kernel zbog podesavanja ekrana po mogucstvu.

Malo saturacije [emoji4]

Brt, kupi Samsung ako ti fale boje. :d :d :d

Mene jedino što i dalje malo zeza ova distorzija na zvučniku pri razgovoru. Nekad je ima, nekad nema. Šta li je, nemam pojma... :d

Btw, danas sam prvi put u životu uhvatio sebe da čačkam audio enhancer na telafonu. Majko mila! Postavka za MI Capsule je savršena za slušanje elektro industrije! Kad te zvekne onaj kik i još distortovani sner po ušima... :D

Poslednja izmena:
Jel vam slabije radi dodir sa tim kaljenim staklima?
Ortak ima neko pancir staklo, ali ne reaguje na prvu, bas se muci. Dzaba mu to zastitno staklo ako ce ga tresnuti o beton sto nece da radi kako treba.

Valjda zavisi od stakla. Ja sam na Note 3 Pro koristio baš debelo i reagovalo je na najmanji dodir, nisam nikakvu razliku primijetio.

Ona koja se ne lepe po sredini, nego samo po ivici lose reaguju jer staklo nema skroz kontakt sa ekranom,zato mora jaci dodir.

Aha,znaci po sredini koja se lepe.
Bas me iznenadilo koliko je ovo osakatilo koriscenje.
Poslao sam mu ovo koje je djilkos okacio, da proba to.

Da li vam se desava kad hocete da zakljucate ekran da vam se pali kamera

Settings-Sytem-languages & input-advanced-jump to camera stavi na OFF.

Stock Oreo radi za sve pare, ne vidim sta moze ovde jos da se popravi :)

Vala bas...za sve pare i malo vise od toga. Izgleda da je sredjen i proximity senzor (to me najvise nerviralo od svih bagova). Mada i sad prinosim tel na uvo ko da drzim baklju u ruci....*** ...ko se na mleko opece i u jogurt duva.

Da li je izašao neki novi apdejt sem ovog kurentnog Oreo/Januar ???

TNX

Јок.

Kakv je prijem wi fi , jacina u slusalici ,mikrofon ,prednja i zadnja kamera i baterija nasprem note 3,4 ,R4P...?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pisali su Ivan i vladof koji su imali oba (RN4 i Mi A1) pretrazi u temi njihove postove.

A posao je i Kidance detaljno poređenje A1 i R4N

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Jel vam radi na Global modelu band 20(800 MHz) kod Telenora ?
Potrebna mi je proverena informacija.
Hvala u napred.

Jel vam radi na Global modelu band 20(800 MHz) kod Telenora ?
Potrebna mi je proverena informacija.
Hvala u napred.
Evo
Telenor 4g bez ikakvog problema,pun signal
306bb225567d0e84846d72d1c5cd9746.jpg

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Jesu li svi koji se prodaju kod nas global? Ne znam kako provjeriti kod ovih prodavaca na olx.ba jesu li global sa b20?

Svaki Mi A1 je sa band 20.

Samo zbog toga nisam kupio Redmi 5 plus, ne menja mi se operater. I nisam se pokajao.

Poslednja izmena:
Indijski MiA1 nema b20 ostali imaju

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

India A1 je made in India, ostali su made in China.

Moze, to je root za oreo .
1. Skini min adb i fastboot i potrebne fajlove, a to su ti magisk manager apk (instaliraj na fon) i patchovan boot.img (Extractuj u folder gde ti je adb)
2. Omoguci dev options i cekiraj oem unlock i usb debugging
3. Ugasis fon, udjes u fastboot (volume down i power dugme) i povezi tel sa racunarom
4. Otvori minimal adb i fastboot i kucaj komande :
fastboot oem unlock
kad zavrsi, a to je odmah kucaj
fastboot boot patched_boot.img
Restartovace se telefon
5. Otvori magisk manager i instaliraj magiks direktnom metodom i to je to. Posle mozes da dodas module za camera2api (enable) i selinux permissive script (imas ih par postova iznad u opisu videa), ovo naravno ako hoces gcam.

Hocu da instaliram google kameru, i pratio sam ove korake da bih odradio rut. Odradio sam 4. korak i onda mi se restartovao telefon i nece da se upali, pise android one i vrti dole one boje, tako vec 5 min. Da li neko zna u cemu je problem? :(

Vrh Dno