Gimp suit
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2015
- Poena
- 225
Stiglo staklo. Mogu reći jedno od boljih. Još i pakovanje je odlično.
Oleo premaz [emoji1305]
Jel moze link? Hvala
Stiglo staklo. Mogu reći jedno od boljih. Još i pakovanje je odlično.
Oleo premaz [emoji1305]
full body glue CHYI glass for xiaomi Mi A1(mi5x ) tempered glass 9h hardness explosion-proof screen protector curved mi5x glassJel moze link? Hvala
Opa [emoji3]
Šta sad ektanu fali? :dzbog podesavanja ekrana po mogucstvu.
Stiglo danas isto staklo ali posto mi nije potrebno javite se ko zelifull body glue CHYI glass for xiaomi Mi A1(mi5x ) tempered glass 9h hardness explosion-proof screen protector curved mi5x glass
http://s.aliexpress.com/eii6Bn6J?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android)Opa [emoji3]
Vala bas...za sve pare i malo vise od toga. Izgleda da je sredjen i proximity senzor (to me najvise nerviralo od svih bagova). Mada i sad prinosim tel na uvo ko da drzim baklju u ruci....*** ...ko se na mleko opece i u jogurt duva.Stock Oreo radi za sve pare, ne vidim sta moze ovde jos da se popravi![]()
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
EvoJel vam radi na Global modelu band 20(800 MHz) kod Telenora ?
Potrebna mi je proverena informacija.
Hvala u napred.
Moze, to je root za oreo .
1. Skini min adb i fastboot i potrebne fajlove, a to su ti magisk manager apk (instaliraj na fon) i patchovan boot.img (Extractuj u folder gde ti je adb)
2. Omoguci dev options i cekiraj oem unlock i usb debugging
3. Ugasis fon, udjes u fastboot (volume down i power dugme) i povezi tel sa racunarom
4. Otvori minimal adb i fastboot i kucaj komande :
fastboot oem unlock
kad zavrsi, a to je odmah kucaj
fastboot boot patched_boot.img
Restartovace se telefon
5. Otvori magisk manager i instaliraj magiks direktnom metodom i to je to. Posle mozes da dodas module za camera2api (enable) i selinux permissive script (imas ih par postova iznad u opisu videa), ovo naravno ako hoces gcam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari