Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Ovako to kod mene. :)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne igram igrice, adaptive je osvetljenje, malo wifi, malo 4g, posto je na 25% racunaj minimum jos 2 sata ekrana :d
Jel na adaptive manje trosi nego na fiksno? Ja držim na 50% skoro, malo manje.

Ja ne mogu kad sam kod kuce da drzim na 50% zato sto mi bljesti. Upaljena lampa u cosku i komp.

Uzeo ga zeni danas. Goldd pink.
Da li su svi dual sim? Jedna kartica je nano sim, a drugi slot je microsd, nisam uspeo sim da stavim... ili gresim negde?

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Uzeo ga zeni danas. Goldd pink.
Da li su svi dual sim? Jedna kartica je nano sim, a drugi slot je microsd, nisam uspeo sim da stavim... ili gresim negde?

Grešiš,pogledaj malo bolje taj Sd card slot,u njega ide drugi sim,samo popreko.

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Aha, našao sliku, oba su nano.ja sam nekako mislio da je jedan microsim. A vidim da može da se budzi sim i sd...

Fascinantno je kako ovaj telefon "drži" 4G mrežu,kao terijer...,)
Нисам ово поменуо никад, али стварно невероватно какав пријем 4Г има, скоро на слави у једном селу 14 телефона на столу СВИ МТС, само мој МИА1 има 4 Г остали једва "Н" и по некад 3Г који ничему не вреди. Просторија полуукопана у земљу зидови по метар...Чак су мислили да је баг па сам скинуо спидтест и тестирао....55/22 није максимум али је стварно 4Г чак и рестартовао телефон...после уноса пин-а одмах 4Г фали једна црта...За пријем 10тка чиста. Иначе у том селу не постоји 4 г покривеност, већ је исту покупио са репетитора аеродрома у Лађевцима који је удаљен једно 6-7 км и на сајту мтса не стоји да та базна станица не може да добаци до те куће....
Да додам да су 4-5 телефона били 3г али свеједно нису имали ни 3Г, било је и 3 ајфона, с7 шљамсунг и један оне плус....

Poslednja izmena:
zanimljivo. meni na mts max 3G. mada, ne koristim mts za internet već Telenor.

Pa max ti je 3G kada ti nije aktiviran 4G.Kod mts mora da se zove call centar da se aktivira 4G.

Ne mogu obe kartice da budu 4G. Primarna (gde je net) je 4G, druga je 2G/3G.

Jel ste uspeli da ugasite svetlost na dugmicima na Oreu preko magiska? Ne bih da ih gasim niti da prelazim na on-screen, nego samo svetlost da ugasim - backlight.

Sto vam smeta to svetlo? :)

A nemam pojma, uvece mi pogotovo bespotrebno dodatno osvetljava taj deo telefona. Znam koje dugme cemu sluzi ne treba mi osvetljenje da vidim sta da kliknem. :D

Jel ima još neko bag da se ne resetuje battery stats posle punjenja (do 100%)? Oreo januar, restart reši problem ali bez obzira.
f6a51c4c30eb3a1fa99470baa9cb0ff6.jpg
e18ee7715fbd0ba4d87ceac521a8f95d.jpg

Poslednja izmena:
Jel ste uspeli da ugasite svetlost na dugmicima na Oreu preko magiska? Ne bih da ih gasim niti da prelazim na on-screen, nego samo svetlost da ugasim - backlight.
Ради модул како треба.

Koji, ako nije tajna? Testirao sam ovaj "Invert Xiaomi A1 nav buttons layout v1" i nista i dalje radi svetlo.

Kidence, hvala za info u vezi mts i 4G.

Djilkosh_Ns, hvala na objašnjenju. inače, kao što daaavno :) napisah, u prvom slotu je mts (ne radi 4G, koji verovatno nije ni uključen) a u drugom (koji je i microSD) Telenor (radi 4G). zanimljivo, 4G preko Telenora nije radio u nekom selu (u stvari, Internet signal je varirao). izgleda da nisam imao sreće kao vladof sa mts.

Удави реклама на Јутуб...
Имам adaway
Немам прокси...
Има ли неко идеју....

OG youtube. Ima i black verzija.

Ћ...не помаже...
Реклама за фејз побеђује...њу вероватно ни Гугл не може да искључи [emoji3]

Апдејт...
Обришем кеш..дату и деинсталирам јутуб...скинем нови
Нема реклама....
Хвала за сервере то је решило "проблем"

Poslednja izmena:
Stiglo staklo. Mogu reći jedno od boljih. Još i pakovanje je odlično.
Oleo premaz [emoji1305]
7fb909e352a4015d81eec131d1e934c7.jpg
b329fff8ed2938cf70ab2d8a5b91c5b1.jpg

Nazad
Vrh Dno