Jel na adaptive manje trosi nego na fiksno? Ja držim na 50% skoro, malo manje.Ne igram igrice, adaptive je osvetljenje, malo wifi, malo 4g, posto je na 25% racunaj minimum jos 2 sata ekrana :d
Grešiš,pogledaj malo bolje taj Sd card slot,u njega ide drugi sim,samo popreko.Uzeo ga zeni danas. Goldd pink.
Da li su svi dual sim? Jedna kartica je nano sim, a drugi slot je microsd, nisam uspeo sim da stavim... ili gresim negde?
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Нисам ово поменуо никад, али стварно невероватно какав пријем 4Г има, скоро на слави у једном селу 14 телефона на столу СВИ МТС, само мој МИА1 има 4 Г остали једва "Н" и по некад 3Г који ничему не вреди. Просторија полуукопана у земљу зидови по метар...Чак су мислили да је баг па сам скинуо спидтест и тестирао....55/22 није максимум али је стварно 4Г чак и рестартовао телефон...после уноса пин-а одмах 4Г фали једна црта...За пријем 10тка чиста. Иначе у том селу не постоји 4 г покривеност, већ је исту покупио са репетитора аеродрома у Лађевцима који је удаљен једно 6-7 км и на сајту мтса не стоји да та базна станица не може да добаци до те куће....Fascinantno je kako ovaj telefon "drži" 4G mrežu,kao terijer...,)
Ради модул како треба.Jel ste uspeli da ugasite svetlost na dugmicima na Oreu preko magiska? Ne bih da ih gasim niti da prelazim na on-screen, nego samo svetlost da ugasim - backlight.
ОвајPogledajte prilog magisk-mi-a1-disable-hardware-light.zipKoji, ako nije tajna? Testirao sam ovaj "Invert Xiaomi A1 nav buttons layout v1" i nista i dalje radi svetlo.
Нема на чему, кажи колико лепше изгледа телефон?Konacno radi, odnosno ne svetli
Hvala puno!
Ako nije problem uradi export u adaway pa okači fajl ovde. Da se ne ubijamo od kucanja.
Hvala [emoji3]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari