mikica023
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.04.2016
- Poena
- 145
Moja oprema
- Tablet
- TCL nxtpaper 11
- Mobilni telefon
- Xiaomi mi 9t pro
- Pametni uređaji
- Mi band 4
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Bez obzira na punjač global verzija je sa LTE b20(800mhz)Uh, iscitah od 20. (da preskocim najave) do zadnje prethodna 3h i 99% uzimam i ja ovaj fon, bio sam pre za neku economy klasu ali posto ga ima za vec 195€ 32GB nek ide zivot.
Ili se tripujem ili je neko ovde napisao da je kamera ili Sony u najmanjem broju slucajeva, ili Samsung mozda svaki 5. a resto Omnivision, jel moze na neki nacin da se probere Sony ili bar Samsung, negde sam nekad citao da po nekim siframa na kutiji moze, ili... ?
Drugo pitanje je za Global verziju, mislio sam da to znaci nas punjac ali ispade da ne nego da ide adapter samo, mada vidim pominjani su par puta, Djilkos bese koju stranu iza i neko oko polovine teme, i cak sliku bacili klasicni punjac za EU, on mi je u toj prici manje bitan nego ako nadjem sa EU punjacem spram UK jel to znaci i 800MHz band samim tim, presao bih na VIP verovatno, dosta je MTS-u bilo 15 godina, a tamo me naplasise dobar deo baznih stanica bas te hercaze posebno kod nas u "ruralu", ili nije tako?
Ko zna gde ima sa Sony ili bar Sami kamerom i jos ako je EU a ne UK punjac nek pusti PP (makar bio i 64GB model)...
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk