Gimp suit
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2015
- Poena
- 225
Stiglo staklo. Mogu reći jedno od boljih. Još i pakovanje je odlično.
Oleo premaz [emoji1305]
Jel moze link? Hvala
Stiglo staklo. Mogu reći jedno od boljih. Još i pakovanje je odlično.
Oleo premaz [emoji1305]
full body glue CHYI glass for xiaomi Mi A1(mi5x ) tempered glass 9h hardness explosion-proof screen protector curved mi5x glassJel moze link? Hvala
Opa [emoji3]
Šta sad ektanu fali? :dzbog podesavanja ekrana po mogucstvu.
Stiglo danas isto staklo ali posto mi nije potrebno javite se ko zelifull body glue CHYI glass for xiaomi Mi A1(mi5x ) tempered glass 9h hardness explosion-proof screen protector curved mi5x glass
http://s.aliexpress.com/eii6Bn6J?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android)Opa [emoji3]

Vala bas...za sve pare i malo vise od toga. Izgleda da je sredjen i proximity senzor (to me najvise nerviralo od svih bagova). Mada i sad prinosim tel na uvo ko da drzim baklju u ruci....*** ...ko se na mleko opece i u jogurt duva.Stock Oreo radi za sve pare, ne vidim sta moze ovde jos da se popravi
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
EvoJel vam radi na Global modelu band 20(800 MHz) kod Telenora ?
Potrebna mi je proverena informacija.
Hvala u napred.

Moze, to je root za oreo .
1. Skini min adb i fastboot i potrebne fajlove, a to su ti magisk manager apk (instaliraj na fon) i patchovan boot.img (Extractuj u folder gde ti je adb)
2. Omoguci dev options i cekiraj oem unlock i usb debugging
3. Ugasis fon, udjes u fastboot (volume down i power dugme) i povezi tel sa racunarom
4. Otvori minimal adb i fastboot i kucaj komande :
fastboot oem unlock
kad zavrsi, a to je odmah kucaj
fastboot boot patched_boot.img
Restartovace se telefon
5. Otvori magisk manager i instaliraj magiks direktnom metodom i to je to. Posle mozes da dodas module za camera2api (enable) i selinux permissive script (imas ih par postova iznad u opisu videa), ovo naravno ako hoces gcam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari