Nisi jedini imam i ja problema sa slanjem slika na Viberu,preko VIP mreže.Pozdrav svima. Imam ovaj telefon neko krace vreme i prezadovoljan sam. Imam samo jedno pitanje sa problemom koji sam primetio , a nije prisutan od pocetka
U telefonu su dve kartice, VIP na 4g mrezi, i MTS. Imam problem sa slanjem slika u viberu kad koristim mobilne podatke VIP kartice. Sa MTS, i wi-fi radi odlicno. Dakle tekt odlazi, slike primam al ne mlze da ih posalje. Probao sam da menjam mesta karticama, da deinstaliram i instaliram viber, da se ogranicim na 3g mrezu...i nista. Nikako nece da posalje sliku preko vipovog interneta. Pa me zanima ima li ko jos ovako blesav problem. Naravno vip kartica je pre toga bila u P9lite i famo je funkcionisala besprekorno.
Mislim , al ne smem da tvrdim da je problem nastao nakon poslednjeg updatea.
Hvala.
pa i ja isto.. ali pogledaj viđenije dilere na kp. šta li su oni dovukli iz azije da mi je znati ?![]()
Pozdrav svima. Imam ovaj telefon neko krace vreme i prezadovoljan sam. Imam samo jedno pitanje sa problemom koji sam primetio , a nije prisutan od pocetka
U telefonu su dve kartice, VIP na 4g mrezi, i MTS. Imam problem sa slanjem slika u viberu kad koristim mobilne podatke VIP kartice. Sa MTS, i wi-fi radi odlicno. Dakle tekt odlazi, slike primam al ne mlze da ih posalje. Probao sam da menjam mesta karticama, da deinstaliram i instaliram viber, da se ogranicim na 3g mrezu...i nista. Nikako nece da posalje sliku preko vipovog interneta. Pa me zanima ima li ko jos ovako blesav problem. Naravno vip kartica je pre toga bila u P9lite i famo je funkcionisala besprekorno.
Mislim , al ne smem da tvrdim da je problem nastao nakon poslednjeg updatea.
Hvala.
Imam i ja taj problem često na viberu, takodje preko imam VIP, interesantno uvek ne pun signal pa cak nekad i na wifi se isto ponaša tako da sam i ja pomislio da je do aplikacije problem!
Meni takođe,157 mb.Meni je taj decembarski stigao jutros i bio je 157MB....
Ko jos koristi mrtvi ChromeJede bat za dorucak
![]()
![]()
![]()
+1I ja ga koristim, navika je čudo. Voleo bih da ima nesto drugo, a da bude bar isto...
Sto se tice baterije, traje dovoljno i sa njim... nije sapun napunice se![]()
+ sinhronizacija sa Chrome-om na kompu.I ja koristim chrome, okreni obrni, najbrži je. Nisam primetio da mi nešto cedi bateriju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari